Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins & Flexology arvostelu (2023)

TechRadarin tuomio

Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri PowerFins & Flexology -toiminnolla on tehokas johdoton imuri, joka kerää helposti pölyn ja roskat matoilta ja kovista lattioista. Helppokäyttöinen, kätevien lisävarusteiden ansiosta se ulottuu huonekalujen alle, ja sitä voidaan käyttää myös kädessä pidettävänä puhdistusaineena. Se on kuitenkin raskas ja yksi meluisimpia testaamiamme pölynimureita.

Plussat

 • +

  Hyvä imu

 • +

  Joustava sauva ulottuu huonekalujen alle

 • +

  Anti Hair Wrap -tekniikka

Haittoja

 • -

  Raskas

 • -

  Meluisa käytössä

 • -

  Heilutti suuria roskia kovalla lattialla

Miksi voit luottaa TechRadariinTestaamme tuntikausia jokaisen arvioimamme tuotteen tai palvelun, jotta voit olla varma, että ostat parasta.Lue lisää siitä, miten testaamme.

Minuutin arvostelu

Haion brändi, joka on tullut hyvin nopeasti tunnetuksi imurointimaailmassa. Usein Dysoniin verrattuna puhdistustehon vuoksi Shark tarjoaa joukon pölynimureita, jotka ovat edullisempia kuin Dyson-mallit, mutta yhtä tehokkaita.

Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri PowerFinsillä & Flexologylla on brändin uusin julkaisu, ja se on ehdokas listallemme.parhaat imurit. Tämä johdoton pölynimuri, jota voidaan käyttää myös käsipölynimurina, tarjoaa kolme imutasoa. Se saa virtansa ladattavasta akusta, jonka Shark väittää kestävän jopa 60 minuuttia latausten välillä.

HYPÄTÄ

Design

(Video) Shark Stratos IZ862H/IZ400UKT: CleanSenseIQ & Anti-Hair Wrap Plus: Ultimate Vacuum for Pet Owners

Esitys

Akun kesto

Pitäisikö minun ostaa?

Puhdistuspäässä on kaksi harjarullaa, jotka pyörivät samanaikaisesti. Yksi tela on kova, ja siinä on joustavat silikonirivat (tunnetaan nimellä PowerFins), jotka Shark sanoo kaivavan syvälle mattoon poistaakseen lian ja roskat. Toinen tela on pehmeä, pörröinen yksikkö hienon pölyn poistamiseen. Molemmat hyötyvät Sharkin kätevästä takertumista estävästä ominaisuudesta, joka estää ihmisten ja lemmikkieläinten karvoja kietoutumasta harjatelan ympärille. sen sijaan se vatkataan suoraan pölysäiliöön. Puhdistuspäässä on myös kuusi LEDiä, jotka valaisevat polun ja helpottavat puhdistamista tummissa kulmissa tai huonekalujen alla.

Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri PowerFins & Flexology -sovelluksella on myös taivutettava varsi, jonka avulla imurointiaine pääsee huonekalujen alle ja tekee yksiköstä myös kompaktimman säilytystä varten. Siinä on 1 litran / 0,7 litran pölysäiliö ja kaksi lisäosaa, kun imuria käytetään kädessä pidettävässä tilassa.

Kilpailijana Dyson V15 Detect, johdottomassa imurissa on myös LED-näyttö, joka näyttää jäljellä olevan akun varaustason sekä valitun imutilan ja sen, onko kova lattia tai mattoasetus aktivoitu.

Shark ilmoittaa olevansa edullinen tuotemerkki, ja hintaan 399,99 puntaa / 449,99 dollaria tämä langaton pölynimuri on hieman edullisempi kuin kilpailijat Dysonilta. Siitä huolimatta se on edelleen kalliimpi kuin monet sen samankaltaiset kilpailijat. Jos kuitenkin haluat tehokkaan puhdistusaineen tai sinulla on paljon nurkkia ja koloja kotisi ympärillä, Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimurin tarjoama PowerFins & Flexology -pölynimuri voi olla investoinnin arvoinen.

Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins & Flexology arvostelu (1)

Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins ja Flexology hinta ja saatavuus

 • Luettelohinta: 399,99 £ / 449,99 $

Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri PowerFinsillä ja Flexologylla, jota kutsutaan Yhdysvalloissa Shark Vertex Pro Lightweight Cordless Stick -imuriksi DuoClean PowerFinsillä (IZ662H), hinta on 399,99 £ / 449,99 $

Isossa-Britanniassa se on saatavana myös ylimääräisellä akulla hintaan 499,99 puntaa (noin 700 dollaria) tai PowerFin-lemmikkikarvaliittimellä hintaan 429,99 puntaa (noin 600 dollaria).

Kaikissa tapauksissa, katsoShark-tarjouskoodittällä hetkellä käytettävissä nähdäksesi kuinka voit saada sellaisen halvemmalla.

Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins & Flexology arvostelu (2)

Design

 • 0,7 litran / 1 litran pölysäiliö
 • Mukana yksi lattiapää ja kaksi työkalua
 • Muuntuu kädessä pidettäväksi siivoojaksi

Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri PowerFinsillä & Flexologylla on yksi raskaammista langattomista imureista, joita olemme testaaneet, ja se painaa 4,58 kg / 10,2 lb. Iso-Britannian mallissa on 0,7 litran pölysäiliö, kun taas yhdysvaltalaisen version kapasiteetti on 1 litra.

Suunnittelu on melko vakio akkuimurissa, moottori, suodatin ja pölysäiliö yläosassa. Se on kiinnitetty sauvaan, ja lattianpuhdistuspää on alareunassa. Koko yksikön mitat ovat 26 x 24,5 x 118 cm (leveys x s x k) / 10,24 x 14,7 x 46,46 tuumaa.

Pääyksikössä on myös 2,5 tuuman LCD-näyttö, joka näyttää jäljellä olevan käyttöajan, virtapainikkeen, imutason säätimen ja maton tai kovan lattian valitsimen. Vaihdettava akku sijaitsee myös tässä osiossa, ja siinä on kolme LED-valoa, jotka osoittavat jäljellä olevan virran.

Sen sijaan, että sauva olisi yksiosainen, sen keskellä on joustava jatkoputki. Kun painat sauvan takana olevaa salpaa, se voi taipua jopa 180 astetta, jolloin imuria voidaan helposti ohjata huonekalujen alle tai tehdä pienemmäksi säilytystä varten.

Kuten olemme jo maininneet, lattianpuhdistuspäässä on kova harjatela, jossa on joustava silikoni "PowerFins" ja pehmeä, pörröinen tela; molemmat pyörivät, kun tyhjiö on kytketty päälle, parantaakseen noutoa. Kuusi pään etuosassa olevaa LEDiä valaisee polun, ja Sharkin Anti Hair Wrap -tekniikka estää hiuksia sotkeutumasta harjatelan ympärille.

Irrottamalla sauvan ja lattianpuhdistuspään akkuimuri muuttuu kädessä pidettäväksi imuriksi, johon voit liittää minkä tahansa mukana toimitetuista työkaluista.

Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins & Flexology arvostelu (3)

Esitys

 • Tehokas imu
 • Anti Hair Wrap -tekniikka
 • Meluisa käytössä

Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri on varmasti tehokas imuri. Testauksen aikana se imesi hienojakoisia pölyjä ja isompia roskia sekä matolta että kovalta lattialta helposti kaikilla tehoasetuksilla. Kovien lattioiden osalta huomasimme kuitenkin, että puhdistuspään takaosassa olevat pyörät lensivät kauraa lattialla sen sijaan, että ne olisivat keränneet niitä. Tämä tarkoitti, että meidän piti tehdä useita ohituksia varmistaaksemme, että sotku oli siivottu.

Pölynimuri liukuu helposti kovilla lattioilla, vaikka matolla oli jonkin verran vastustusta, koska se on raskas johdoton puhdistusaine. Joustava sauva osoittautui hyödylliseksi päästä huonekalujen alle, samoin kuin kuusi LED-ajovaloa lattianpuhdistuspäässä – niiden avulla oli helpompi nähdä imuroitava alue.

Olimme vaikuttuneita Anti Hair Wrap -teknologiasta, joka varmistaa, että hiukset eivät sotkeudu harjarullan ympärille. Kun imuroimme hiusharjasta irrotettua hiuspakkaa, se sekoitettiin suoraan säiliöön takertumatta.

Huomasimme myös, että Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri oli helppo tyhjentää. Irrota sauva ja käytä kanisterin vasemmalla puolella olevaa painiketta aktivoidaksesi mekanismin, joka työntää roskat roskakoriin yhdellä nopealla liikkeellä.

Me emme olleet niin ihastuneet meluun – se on yksi kovimmista testaamistamme imureista, ja desibelimittarimme rekisteröi 88 desibeliä, kun imurointia käytettiin sen tehokkaimmalla asetuksella maton päällä. Tämä on samaa melutasoa kuin tehosekoitinta käytettäessä. Pölynimuri osoittautui myös hankalaksi käyttää kädessä pidettävässä tilassa painonsa vuoksi. Se sai käsiämme särkemään, kun siivosimme korkealla, joten emme suosittele sen käyttöä tällä tavalla kovin pitkiä aikoja.

Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins & Flexology arvostelu (4)

Akun kesto

 • Vaihtelee 11 - 60 minuuttia tehoasetuksesta riippuen
 • Akun latautuminen täyteen kestää jopa neljä tuntia
 • Vaihdettava akku vähentää puhdistuksen keskeytyksiä

Shark väittää, että akku kestää jopa 60 minuuttia latausten välillä; Tämä on kuitenkin pienimmällä tehoasetuksella. Testeissämme, kun sitä käytettiin tehokkaimmalla asetuksella, imurointi onnistui vain 11 minuutin imuroinnin aikana ennen kuin akku vaati uudelleenlatausta.

Akun latautuminen täyteen kesti neljä tuntia. Yksikkö on kätevästi vaihdettavissa, joten jos ostat ylimääräisen akun, siivousjaksosi keskeytyy mahdollisimman vähän.

Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins & Flexology arvostelu (5)

Pitäisikö minun ostaa Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri, jossa on PowerFins ja Flexology?

Osta jos...

Haluat siivota vaikeapääsyiset tilat
Joustava lattianpuhdistussauva tarjoaa pääsyn vaikeapääsyisiin paikkoihin, joten Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri PowerFins & Flexology -toiminnolla on hyvä valinta, jos kotonasi on paljon nurkkia ja koloja.

Sinulla on sekoitus mattoja ja kovia lattioita
Tämä malli on hyvä valinta niille, joiden kodissa on imuroinnin aikana vaurioittamaton matto-asetus, joka näkee harjatelan pyörivän nopeammin, mikä auttaa imemään sisään jauhetun lian mattokasasta ja hitaammin. lattiatyyppien sekoitus.

Inhoat hiusten leikkaamista harjatelasta
Jos luulet, että mikään ei ole ärsyttävämpää kuin viettää tuntikausia hiuksia leikkaamalla tyhjiön harjarullasta, tämä on malli sinulle. Anti Hair Wrap -teknologia varmistaa, että hiukset työntyvät suoraan kanisteriin ilman, että ne tarttuvat harjarullan ympärille.

Älä osta, jos...

Olet budjetissa
Vaikka Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri PowerFinsillä & Flexologylla saattaa olla edullisempi kuin Dyson V15 Detect hintaan 399,99 £ / 449,99 $, se on silti kallis pölynimuri, eikä se ole budjetille sopiva.

Haluat hiljaisen laitteen
Tämä pölynimuri rekisteröi 88 desibeliä matolle sen tehokkaimmalla asetuksella, joten se on yksi meluisimmista testaamistamme. Jos pidät mieluummin hiljaisista siivousistunnoista, tätä kannattaa välttää.

Haluat siivota korkealla säännöllisesti
Shark Anti Hair Wrap Cordless Stick -pölynimuri, jossa on PowerFins & Flexology, oli mielestämme hankala käyttää kädessä pidettävässä tilassa, etenkin kun siivoat korkealla. Jos aiot tehdä tätä säännöllisesti, etsi muualta.

Tarkastettu ensimmäisen kerran: syyskuussa 2021

 • Katso nämäloistavia robottiimuritarjouksia

Haluat ehkä myös tutustua meidänShark Anti Hair Wrap Flexology johdoton pölynimuriarvostelu.

Shark Anti Hair Wrap johdoton pölynimuri, jossa PowerFins & Flexology arvostelu (6)

Carrie-Ann Skinner

Carrie-Ann Skinner oli aiemmin Homes-toimittaja TechRadarissa, ja hänellä on yli kahden vuosikymmenen kokemus sekä verkko- että printtijournalismista, josta 13 vuotta käytettiin kaiken tekniikan kattamiseen. Carrie on erikoistunut kodin älylaitteisiin, kuten älypistokkeisiin ja älyvaloihin, sekä suuriin ja pieniin laitteisiin, kuten pölynimureihin, rasvakeittimiin, seisomasekoittimiin ja kahvinkeittimiin. Carrie on nyt PWC:n kopioeditori.

Uusin

Live: viime hetken Samsung purki huhut huomisen suuren paljastuksen edessäClasica San Sebastian -suoratoisto 2023: kuinka katsoa pyöräilyä verkossa missä tahansaJoillakin huippuluokan AMD-siruilla on suuri tietoturvavirhe
Katso lisää uusimmat►

Suosituin
Victrola ME1 -arvostelu: uusi kannettava bilekaverisi, vaikka siitä puuttuisi basso

Tekijä:Tom Bedford

Hiver Help Desk -arvostelu

Tekijä:Nate Drake

TCL Nxtwear S AR -lasiarvostelu: XR-tulevaisuus on kömpelö

Tekijä:Hamish Hector

Nextorage NEM-PA 4TB -arvostelu - Paras suurikapasiteettinen SSD PS5:lle

Tekijä:Aleksha McLoughlin

PNY GeForce RTX 4060 Verto -arvostelu: paremmat lämpölaitteet ja pienempi muoto tekevät tästä PNY-kortista voittajan

Tekijä:John Loeffler

Bwine F7GB2 -arvostelu – arvokas DJI Mini 3 -vaihtoehto aloitteleville ilmakuvaajille?

Tekijä:James Abbott

Verpex-verkkohotellin arvostelu

Tekijä:Ruby P. Jane

Getac B360 Pro (2023) arvostelu

Tekijä:Mark Pickavance

Beflo Tenon Premium seisova työpöytä

Tekijä:Collin Probst

XPPen Artist Pro 14 (Gen 2) -arvostelu: selvä parannus XPPenin lippulaivaan

Tekijä:Josephine Watson

Gaggia Accademia -arvostelu: laadukas kahvipavuista kuppiin

Tekijä:Helen McCue

FAQs

Why is my Shark anti hair wrap vacuum not picking up? ›

Clean out the vacuum's head

This should be your first stop to address suction issues. Clean any junk or tangles out of the brush bar (a pair of pliers and scissors can help), and check for any masses that are creating blockages around the head.

What are PowerFins on a Shark vacuum? ›

PowerFins are engineered to pick up more hair*. This vacuum features Shark's signature DuoClean floorhead for carpets and hard floors, enhanced with a PowerFins brush-roll, expertly engineered with flexible cleaning fins and perfectly placed bristles in a chevron pattern.

How long does Shark anti hair wrap last? ›

Perfect for long, short and pet hair. Enjoy up to 40 minutes run-time* per charge. The battery pack can be charged on the vacuum or easily removed to charge wherever suits you, at any plug socket in your home. *In ION power mode, with non-motorised tool.

Why is my Shark pet hair vacuum not working? ›

Unplug the vacuum. Check for a clogged hose or filter; unclog the hose and replace the filter. Wait 45 minutes for the vacuum to cool; then plug in the vacuum. Turn the power switch to the “I-On” position to start the vacuum.

Why did my Shark vacuum lost suction? ›

If you have checked for airway blockages and have cleared your filters, a damaged or deteriorating hose may be causing your vacuum's loss of suction. On most Shark vacuums, there are two hoses to check, the short hose between the main vacuum head and the base, and the hose between the handle and the wand.

Why is my Shark anti hair wrap front roller not spinning? ›

If the roller is not spinning the belt may be broken or worn out and needs replacing. Use the Roller Belt replacement guide.

Should I leave my Shark vacuum plugged in? ›

No. I leave unplugged after battery is charged. Battery stays fully charged. No need to keep plugged in.

What is the difference between Shark IQ and Shark EZ? ›

The EZ has an automatic dirt disposal feature, charges a lot faster, gets caught on rug tassels less frequently, and delivers better overall cleaning performance on low and high-pile carpets. Conversely, the IQ incurs fewer recurring costs, and is easier to maintain.

What's better Dyson or Shark? ›

Although vacuums from both brands deliver excellent functionality and performance, Dyson surpasses others in terms of technology and the creation of sleek, luxurious designs. On the other hand, if cost-saving is your priority, Shark offers the most bang (or suction!) for the buck.

Is the Shark Airwrap damaging? ›

Though all heat tools technically aren't “good,” the Shark FlexStyle uses a similar technology as the Dyson Airwrap, which allows hair to cool (or straighten) at a lower temperature. It's technically better for hair because less heat is applied, leading to significantly less damage compared to standard hot tools.

Do hair wraps damage your hair? ›

Wrapping it too tight: This is the biggest reason for damage from Doobies. People wrap their hair too tightly and it strains the edges, overstretches the strands and, overtime, causes thinning and weakness.

Why does my Shark vacuum get hot? ›

After prolong uses of the vacuum, it's normal for it to get hot. When the vacuum gets too hot, it'll overheat and the motor protective thermostat will automatically shut off the power. When this occurs, follow these steps in restarting the thermostat: Turn off and unplug the vacuum.

Why won't my Shark duo pick up? ›

There Is a Blockage

If there is anything blocking the floor nozzle, the vacuum will not pick up debris. To check for blockages, first, check all openings on the dust cup and remove anything in the way of the openings. Reinsert the dust cup. Next, remove the wand from the vacuum and look inside for any blockages.

Where is the brush bar reset button on my Shark vacuum? ›

You can find the shark brush-bar reset button on the underside of the vacuum. What does it mean when the shark vacuum brush roll indicator light is not on? If the shark is working correctly, the lights will be green, if the roll is jammed or the shark is overheating the red light will be on.

Why is my vacuum not picking up dirt? ›

Plugged vacuum hoses are sometimes the reason for a loss in suction. Hoses can get clogged with hair, dust bunnies, string, or anything else that can't pass through the other end of the hose. Airways inside the machine should be looked at as well. Wherever there is an air passage, check it.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 10/11/2023

Views: 5513

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.