Piirustustarvikkeita aloittelijoille! (2023)

Jaa Pinterestissä

Piirtäminen on yksinkertaisesti merkkien tekemistä paperille, ja se on hauskaa! Jos olet miettinyt, mitä Piirustustarvikkeet aloittelijoille ovat… tämä on oikea paikka. Alla opimme valitsemaan sinulle parhaat piirustustarvikkeet. Hei rakkaat Graphics Fairy-ystäväni – täällä on Rebecca, jossa on nopea katsaus piirustustarvikkeisiin, jotka ovat saatavilla ihmisille, jotka haluavat tutustua piirtämiseen ja lisätä merkintöjä taideteokseensa.Joten, hypätään tänään piirustustarvikkeisiin aloitteleville taiteilijoille! Lupaan ripotella joukkoon vinkkejä ja vihjeitä matkan varrella.

Mitä tarvikkeita tarvitsen piirtämisen aloittamiseen?

Katsotaanpa ensin, mitä mustavalkoinen piirustus on. Mustavalkopiirustus tai grafiitti-/hiilipiirustus on loistava työkalu askartelutyökalupakissasi. Monet ihmiset pelkäävät piirtämistä, mikä voi rajoittaa heidän taidettaan. Itse asiassa salaisuus on piirtämiseen valitsemasi työkalu, koska se voi vähentää pelkoa suuresti, kun ymmärrät, mitä se tekee ja miten sitä käytetään. Kerrostaminen, merkin suunnan muuttaminen ja oikean johdon käyttö työhön on melko helppoa oppia.Minä todella rakastaisin sinuasaada peliasennetta.Leiki näillä materiaaleilla. Katsomitä tapahtuu kun sinäpysyä vain merkintöjen paperille laskemisessa.

Oletko valmis "nörttimään" piirustustyökalujen parissa?Piirtämisen aloittamiseen tarvittavat materiaalit ovat yksinkertaisia ​​– mikä tahansa työkalu, jolla voi tehdä merkin, ja paperiarkki, jolle se tehdään. Se siitä! VINKKI! Vakavasti kuitenkin,Minun on myönnettävä, että minulla on asiaapiirustustarvikkeita ja tyhjiä kirjoja.Rakastan paperia.Rakastan kyniä. Ja minä rakastanjakaa joitakinsuosikkipiirustuslöytöni kanssasi.Rakastan ehdottomasti uuden luonnoskirjan valitsemista.Olen lieventänyt valintaaniyksinkertaiset materiaalitsinun on aloitettava piirtäminen:

Peruspiirustustyökalut ja -laitteet

  • Merkintekotyökalut: Grafiittikynät, hiilikynät ja tikut
  • Mekaaniset lyijykynät
  • Kantojen tai tahratikkujen sekoittaminen
  • Piirustuspinnat: Luonnoslehtiöt ja -paperit
  • Pyyhkimet
  • Kynänteroittimet

Merkintekovälineet – lyijykynät ja tikut

Aloitetaan perusgrafiittikynällä,kuten 2B-kynäsikeltainen kynä, joka sinulla on kotona.Tämä 2B kynäaikoo antaa sinulletietty tummuus, kun käytät sitä paperilla. Jos painat kovemmin, merkki on tummempi. Taidepiirustuskynät tekevät saman asian, ja niitä on useita painoja 2B:n lisäksi.Näillä kynillä on eri kovuus, mikä antaa sinulle mahdollisuuden luoda atummempi tai vaaleampi viiva.Huomautus:Emme käsittele tässä opetusohjelmassa kynien, musteen tai värikynien piirtämistä. Löydät kuitenkin artikkelini aiheestaParhaat aikuisten värikynät TÄÄLLÄ!!

Grafiittikynät

Yllä on tavallisia piirustuskyniä. Seon puinen tikkujohtaa sisään. Aloittelijalle suosittelen piirustuskynäsarjan ostamista. Ne ovat helposti saatavilla ja melko edullisia. Valmistajat ilmoittavatkovuustai piirustuskynän grafiitin paino kirjaimella tai numero kirjaimella. Tämä järjestelmä tunnetaan nimelläHB-asteikko.Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että enemmän grafiittia sisältävät kynät ovat pehmeämpiä ja tuottavat tummempia jälkiä, kun taas enemmän sideainetta sisältävät kynät ovat kovempia ja tuottavat vaaleampia jälkiä.Grafiitilla on kiiltoa; se on tavallaan hopeaa.Grafiitti ei mene hiilen syvyyteen.

Tässä on HB-asteikon erittely:

H-kynät

H-kynät(4H, 2H ja H)tehdäerittäin kevyt jälki grafiitin takiaon super vaikeaa. Neon suunniteltuvartentietynlainen piirustuskyse ei ole sekoittamisesta.H:t ovat hienoja, kun ohjelmistossasi on.Kevyin lyijykynä, jota tutkimme, nimeltään a4H,on erittäin kova lyijy, joka tuottaa erittäin kevyen jäljen paperiin.Miksi haluaisit jotainjoka tuskin tekee edes jälkiä pintaan? Ykäyttäisit tällaista kynämerkkien tekemistäjos luot piirustuksen siellä, missä et tehnythaluatko lyijyn tahriintuvan tai haluat maalata ohjausmerkkejä.Mielestäni ero 4H:n, 2H:n ja H:n välilläon melko minimaalinen.Voit aloittaa yhdellä H:lla tai2H.

B-kynät

B Lyijykynät(4B, 2B ja B)Luo paperille hieman syvempää sävyä, koska grafiitti on pehmeämpää.B-johto on yksi parhaistamonipuoliset johdot, joita voit käyttää.Minulla on tapana käyttää B:tänimonille piirroksilleni. Se sopii hyvin sekoittamiseen tai tahraan.Jos painan sormeani sen yli, se liikkuu. The4B on tummin lyijykynä, jota tarkastelemme.Se voi tulla todella, todella tummaksi kerrostuksen ja paineen myötä.

Ebony lyijykynäTämä on erityinen tyyppi2bpuinen lyijykynä, jossa paksumpi grafiittisydän kuin tavallisessa grafiittikynässä. Grafiitissa on vain muutama pieni sideaine, jonka ansiosta paperille on helppo luoda tummia arvoja.

Hiilikynät, tikut ja kuutiot

Mustavalkopiirtämiseen on muitakin vaihtoehtoja kuin grafiitilla piirtäminen.Hiili on kaunis väliaineerittäin dramaattisia ja tunnelmallisia vaikutuksia piirtämiseen.minä käytän sitäusein.Charcoalissa on mehukas, samettinen pimeys ilman kiiltoa.Voit luoda erittäin tumman tehosteen, kunrakentaa tai kerrosta se.Lisäksi charcoal on kauniin tahrainen ja helppo sekoittaa.Tunnelman luomisen kannalta taisumuinen efekti,puuhiili on ehdottomasti sinun suosikkisi.Puuhiiltä tulee kynissä jatikkuja.Tikku on hauska, koska sitä voi käyttääsen sivusta leveämmäksialueilla.Ja lyijykynä on todella mukava lineaarisempaan työhön. Se tulee jopa kuutioina ja neliöinä. Alla on testiarkki hiilitangolle, josta näet, mitä jälkiä se tekee, miten se tahrautuu ja kuinka se pyyhkiytyy.

Mekaaniset lyijykynät

minä olensuuri mekaanisen kynän fani piirtämistä varten. monetihmiset eivät tunne niitä.He ajattelevat kynätelineitä ohuella lyijyllä,joka rikkoutuu erittäin helposti.Ei. Piirustukseen tehdyt mekaaniset lyijykynät ovat painavia.Ne on suunniteltu arkkitehdeille. minät:ssä on todella paksu lyijykynätulee eri painoina.Joten miksi nämä päinvastoinpuiseen kynään? Jälleen, ise on vain henkilökohtainen mieltymys, mutta rakastan paksumpaa johtoa, kuten näet alla. Ja he tekevät jopa mekaanisen kynälyhteen väreissä!!

Pyyhkimet

Pyyhkiminen hauska ja hauska tapa työskennellä piirustuksen kanssa.Piirtämiseen on tehty useita erilaisia ​​pyyhekumityyppejä.

Muoviset pyyhekumitluoda erittäin teräviä tehosteita.Voit käyttää sen reunaapyyhkiä läpi tonaalisuuden. Lisäksi voitpalaa piirustukseen ja tee vaaleampia jälkiä pimeässä.

Vaivatut pyyhekumitovat todella mukaviajoidenkin hienovaraisten tehosteiden saamiseksi piirustuksissasi.Sinävoi venyttää ja muotoilla niitämihin tahansa haluamaasi muotoon. Jos haluat päästä piirustuksen pienelle alueelle, nämä ovat täydellisiä.LOletetaan, että sinulla on linja, jonka teit,ja rakastat linjaa, mutta tunnet sen olevanhieman liian voimakas tai tumma. Thän vaivasi pyyhekumia,painettu pimeyteen,voi keventää sitäpäästämättä siitä kokonaan eroon. JEE!

Sähköiset pyyhekumitovat toinen tapa päästä eroon ei-toivotuista jälkistä, mutta tällä työkalulla voidaan myös piirtää tummaan grafiitin tai hiilen karhoon luoden käänteisen vaikutelman. Se on aika näppärä, kun sen oivaltaa!

Kantojen/ tahratikkujen/tortillonien sekoitus

Ollakseni rehellinen, tahran usein sormellani.Työkalu on kuitenkin olemassamustan sävyn siirtämiseenpinnallasi. Valmistettu tiukasti rullatusta paperista, jossa on kärki,Kantojen sekoittaminenantaa sinun luodapehmeät sävyt ja varjostukset hiili- ja B-kynätyössäsi.Piste antaa sinun päästä ahtaisiin paikkoihin piirustuksissasi.Thei, jopa eri kokoisiatodella pieniä vartentekee super hienoa työtä. Aluksi on mukava saada erikokoisia paketteja. Styhmiäovat parempi työkalu kuin sormesikoska sinä todella voittyönnä grafiitti pintaan niiden kanssa.

Piirustuspinnat, luonnoslehtiöt ja paperit

Kun menet taidekauppaan, näetmonia, monia erilaisia ​​luonnoslehtiä useissa eri koossa.Tietää, mikä piirustuspaperi toimii parhaitentai on mukavin tietylle piirustustyökalulle on tärkeää.Kuten suurin osa taiteesta, niitä oneri pintoja erihankkeita.haluaisinkannustaaaloittelija aloittaa muutamalla luonnoskirjalla, jotka sisältäväteri painoisia ja erityyppisiä papereita. Stoisilla on ohut paperi ja toisillaon paksu. Toisissa on kuvioitu paperi tai sileä. Ja osa on värillistä paperia. Pelaamalla ja testaamalla thänen on mitenaiot selvittää mieltymyksesi.

Paperityypit piirtämiseen

Luonnoskirjat tai lehtiötKun opit piirtämään, käytät todennäköisesti piirustusalustaa tai tyhjää kirjaa. Tämä onmissä haaveilet, kokeileerilaisia ​​piirustusideoita tai kokeilujaeri lyijykynillä ja tikkuilla.Luonnoskirjoja on kaikenmuotoisia ja -kokoisia valtavasta18 x 24 tuumaa pieneen 4 x 4 tuumaan.minäkanna pientä mukanani koko ajan.Kuten sanoin aiemmin, en voi lopettaa uusien luonnoslehtien ja papereiden kokeilemista.Pidän myös rtavallisia vanhoja luonnoslehtiä.Tätä paperia käytänensisijaisesti karkeille luonnoksille or elepiirroksia.Sitä ei todellakaan ole suunniteltu yksityiskohtaista, hienoa työtä varten.Se on tavallaan kuin karkea sidospintahieman tekstuuria siihen.Se on kiva paperi unelmoida.

Tässä ovat paperit, jotka aloittelijan tulisi ymmärtää ja pelata:

SanomalehtipaperiSanomalehtipaperi on erittäin ohutta,valmistettu kierrätyspaperista,ja on todella halpa. Tämätekee siitä mahtavannopeita opintoja varten jakarkeita piirustuksia.Sitä ei ole suunniteltu valmiille kappaleelle tai ahieno työ. Sillä onharmaa, karkea pinta. Eluinen lyijykynä tai pehmeämpi B-lyijykynä on paras kynäkäytettäväksi sanomalehtipaperissa. Kovempi lyijy voi repiä sanomalehtipaperin.Lyijykynä ei mene kovin tummaksi tällä pinnalla, so arvoalue ei ole aivan yhtä hyväkuin se on valkoisella paperilla.

100 punnan Smooth Bristol -paperiBristol on erittäin sileäsillä ei ole hammasta tai rakennetta.Se on suunniteltu erittäin hienojen jälkien tekemiseensekä saavuttaa erilaisia ​​sävyjä.Se on kaunis pinta piirtämiseen.Minä rakastan sitä.

KuultopaperiKun piirrätjonka sinun täytyy nähdä läpikoska yrität tehdä muutoksia, kuultopaperi on valinta.Kuultopaperi on erinomainen työkaluongelmanratkaisuunpiirtäessään.Oletetaan, että teet kasvojaja haluat muuttaasuu eri muotoon. Sinävoi laittaa kuultopaperia alkuperäisen päälle,kopioi viivat, jotka haluat säilyttää, ja piirrä vain uusi suu.

LyijykynäTeroittimet

Käytän apieni, tavallinen kynänteroitinpiirtämistä varten.Pidän mieluummin metallista. Jotkut pitävät teroittimista, joissa on paikka tavaroille. Myös sähköteroittimia löytyy. Tmekaaninen kynäkäyttää erilaista teroitintapyörii johdon ympärillä. Pidän pienestä, joka mahtuu sarjaani.

Piirustusten suojaaminen toimivalla kiinnitysaineella

Jos teet märkää tai kuivaa materiaalia lyijykynäpiirroksen päälle,sinun täytyy todennäköisesti ruisku korjata se. minät pitää kynämerkintöjäsipaperin pintaan.MVarmista, että olet ulkona tai hyvin tuuletetussa paikassakoska se on aerosoli. Voit käyttää akryyliä jaöljy päällespray-kiinnitysaine.HUOMAUTUS:Srukoile fixative taipumusvastustaa akvarellia.

Piirustuskokeilu

Grafiitti ja puuhiili ovat upeita piirustustyökaluja.Kun piirrät, työnnät ja vedät työkalua paperilla.Näet pian ilmaisupotentiaalintästä piirustustyökalusta. Valitsemalla oikean kynän kovuuden, yvoit tehdä merkkejä pysyvillä voimillajotka todella tulevat yhdeksi paperin kanssa.Vaikka sivelisit H-kynämerkin yli,se ei tahraa liikaa. Herkulliset B-kynät on tarkoitettu tahrautumaan ja liikkumaan.Ajan myötä kehityttahriintuminen tai tahriintumatta jättäminen tai ohuiden terävien jälkien käyttöleveitä pehmeitä jälkiä. Kyse on kokeilusta. Voit nähdä alta, kuinka testaan ​​kyniä. Teen tämän myös testatakseni uusia papereita.

Grafiittisävyt

Arvoasteikko: Olen tehnyt tässä pienen arvoasteikonkaikista eri lyijykynistä perussarjassa. 4H on settini vaalein sävy tai arvo. Kun luku pienenee H-puolella, arvo muuttuu vaaleammaksi. HB on tasainen sekoitus sekä kovia että pehmeitä johtimia. 4B on sarjan tummin sävy.Kuten näette, B:tvoi mennä melko pimeäksi, mutta tuleeei mene täysin mustaksi.Se ei ole kuin hiiltä, ​​bVoit mennä melko pimeään B-johdoilla.Voit myös saada kauniita hienoja jälkiämyös kaikilla näillä kynillä.

Minulla on tapana käyttää todella kovaa H-johtoapiirustuksiini, kun aion käyttää akvarellia tai akryylia luonnoksen päälle. Se ei liiku tai tahraa, kun laitan sen päälle muuta materiaalia.

Aloituspaikka piirtämiselle

Loistava aloituspaikka on kerätä hyvinyksinkertainen valikoimamateriaaleista. Buy edullinen perusluonnoskirja.Voit jopa käyttää kopiopaperia, jos et halua investoida paljon.Lisätäklassinen grafiittikynä ja hiililyijykynä mukanapyyhekumi.Leiki sitten näillä materiaaleilla. Katso mitä rakastat ja löydämitä et rakasta. Kysy itseltäsi,jos et pidä materiaalista, mikä on syy?Onko se tekstuuri? Onko se vaikutus? Etkö pidä tahroista?Katso sitten monia taiteilijoiden piirustuksiainspiraatiota ennen kuin laajennat piirustustyökalujasi. Voit tietysti ostaa melko halvan mukavan setinaloittelijan piirustustyökalut Amazonissa TÄÄLLÄkuten alla oleva.

Toivottavasti sinulla oli hauskaa tutkia piirustustarvikkeita aloittelijoille kanssani!! Ota vain kynä ja tee paperille joitain merkkejä. Siinä on oikeastaan ​​kaikki, mitä aloittaa! Jos tarvitset ideoita mitä piirtää, katsoKuinka piirtää yksinkertainen ruusu TÄSTÄ. Luon myös Photoshop Elements -opetusohjelmia ja laadin projektivideoitaGraphics Fairy Premium -jäsensivusto. Löydät vielä enemmän kirjojani, taidettani ja hassuja temppujaniKirjakauppa.

Olkoon ilo teidän kaikkien kanssa,

Rebecca

Hei! Oletko uusi TheGraphics Fairyssa?

Tervetuloa, olen niin iloinen, että olet täällä! Selaa ympäriinsä löytääksesituhansia arkistokuviajoita voit käyttää projekteissasi tai suunnitelmissasi! Julkaisen uusia Vintage-kuvia joka päivä, samoin kuin projekteja ja tee-se-itse! Tarvitsetko lisätietoja sivustostani? Kokeile minunFAQsivu.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 01/12/2023

Views: 6183

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.