Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (2023)

Sisällys

 • Päivitetty 1.1.2023

  Kun on valittava parhaat,Hain pölynimuritovat valikoima ammattimaisesti valmistettuja hienoja kodin siivousratkaisuja, joita et voi sivuuttaa. Jatkuvasti kehittyvät ja parantuvat, ja niitä on tarjolla monenlaisia ​​malleja ja teknologioita. Niiden tärkeimpiin tekniikoihin kuuluu nostokorkki, jonka avulla on helppo irrottaa kanisteri, jotta pääset helposti kotisi vaikeapääsyisille kujille ja kulmiin. Sisäänrakennettu anti-allergeenitiivisteteknologia ja HEPA-suodatin takaavat maksimaalisen suojan allergeeneista ja pölystä. Uusimmassa arvosteluvalikoimassamme tarkastelemme tällä hetkellä myytävänä olevaa 10 parasta. Tarkastelemme myös lattianpuhdistusrobottia, joka on äärimmäinen automatisoidun lattianpuhdistuksen kannalta.

  10 parasta haiimuria

  Shark Rotator Professional Lift-Away, punainen (NV501)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (1)NV501 Redissä on monia keskeisiä ominaisuuksia, mikä tekee siitä loistavan valinnan kotisi siivoustarkoituksiin. Yksi niistä on Lift-away-mekanismi, joka vapauttaa kapselin, jotta voit tutkia alipaineen alueille, joihin muuten on vaikea päästä. Shark määrittelee NV501:n 2-in-1-imuriksi. Saat sekä pystysuoran rakenteen että nostomekanismin tehokkaampaan puhdistukseen. NV501:n mukana tulee ensiluokkainen lemmikkiharja. Monet meistä kamppailevat lemmikkimme karvojen kanssa. Tehokkaalla lemmikkieläinten tehoharjalla on mahdollista puhdistaa lemmikin karvat paljon helpommin kuin tavallisella päällä. Sama koskee hilsettä, joka on juuttunut syvemmälle mattoon.

  Toinen NV501:n tehokas ominaisuus on HEPA-suodatin, joka on yhdistetty Anti-allergen full Seal -teknologiaan. Nämä estävät 99,9 % ilmassa olevasta antiallergeenista sotkemasta perheesi terveyttä.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark Navigator Lift-Away Professional NV356E

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (2)NV356E on toinen Sharkin valmistama nostolaite, joka varmistaa, että voit irrottaa kapselin ja kytkeä puhdistuspään alueilla, joihin muuten on vaikea päästä käsiksi. Shark käyttää tekniikkaa, jonka he tavaramerkitsivät nimellä Hard Floor Hero, tekniikka, josta olet kiinnostunut, jos et käytä mattoa kotonasi vaan rakastat sitä paljaana. Tämä tekniikka on ihanteellinen paljaan lattian puhdistukseen. NV356E:ssä on myös HEPA-suodatin ja arvostettu Anti-Allergen Complete Seal -tekniikka.

  (Video) Rakettien esittely 2022/23 uusivuosi

  Toinen NV356E:n tärkeä ominaisuus on harjatelan sulkujärjestelmä, joka mukautuu erilaisille pinnoille. Tyhjiön paino on 13,7 lb – korkeampi kuin jotkin muut Shark-imurit, jotka olemme tarkastaneet, mutta eivät millään tavalla käyttökelvottomia. Sen mukana tulee joukko lisävarusteita, jotka helpottavat kaikentyyppisten pintojen puhdistamista.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark Navigator Lift-Away, Lavender (NV352)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (3)Shark NV352 on nostettava pystysuora malli, jota käytetään kätevästi hyödyntämällä kahvan ominaisuuksia. Tyhjiössä on myös kapselin ominaisuus, jota voidaan helposti nostaa ja sitten ohjata sellaisille alueille, joihin ei normaalisti pääsisi sauvaan kiinnitetyllä kapselilla. Kaksi muuta vakioominaisuutta NV352:ssa ovat Ani-Allergen Complete Seal -tekniikka ja HEPA-suodatin, joka takaa 99,9 % pölystä ja allergeeneista, jotka aiheuttavat monia terveysongelmia jokaisessa kodissa.

  12,5 kilolla tämä on yksi painavimmista, mitä olemme arvioineet. Siitä huolimatta tämä on yksi parhaista Shark-imureista mielestämme. Se on tyylikäs ja toimiva samaan aikaan. Suuri puhdistuspää varmistaa, että jokainen pyyhkäisy kattaa suuren alueen lattiasta.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark Rocket Ultra-Light, oranssi (HV302)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (4)Vaikka tämä on pystysuora tyhjiö, se on samalla melko kevyt muotoilu; vain 8 kiloa. Mutta parasta HV302:ssa on, että siinä on kutsuva kaksitoimintoinen muotoilu. Se toimii tarvittaessa myös kädessä pidettävänä pölynimurina. Laatikossa on myös kiinnitys, joka sopii täydellisesti käytettäväksi kovien lattioiden päällä. Kiinnitä tämä, kun käsittelet kovia pintoja, jotta imurointi on helppoa.

  Mukana on myös mikrokuitutyyny. Tämä tyyny varmistaa roskien ja hienon pölyn vaivattoman nostamisen lattialta puhdistuksen aikana. Näiden lisäksi mukana on myös joukko pieniä lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää imuria kaikkien autojen, verhoilujen, sohvien ja muiden kotisi alueiden käsittelyyn, joihin ei normaalisti pääse käsiksi tavallisella puhdistuspäällä.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  (Video) Amazon Home Favorites | Home Decor, Organization & More

  Shark Rotator Freestyle Pro Cordless, Fuchsia (SV1112)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (5)SV1112 on freestyle pro -muotoinen pystypölynimuri, joka on varustettu rotaattorilla. Tämä on johdoton malli, mikä tarkoittaa, että latauksen jälkeen sinun ei tarvitse olla riippuvainen verkkovirtaan kiinnitetystä napanuorasta. Voit viedä sen mihin tahansa kotisi nurkkaan ja puhdistaa sen tehokkaimmin. Siinä on myös kaksinopeuksinen harjatela, joka varmistaa, että Shark-imuri on optimoitu toimimaan kaikentyyppisillä pinnoilla, olipa kyseessä sitten matto tai kova paljas lattia.

  Freestyle Prossa on myös sarja LED-ajovaloja, jotka sijaitsevat suuttimessa. Näin voit etsiä roskia ja likaa lattiaa tehdessäsi. Lopuksi pölykorkin kapasiteetti on erittäin suuri ja se on myös melko helppo tyhjentää. Siksi, kun se on täynnä, voit helposti puhdistaa sen valmiiksi seuraavaa harjoitusta varten.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark Rotator Powered Lift-Away TruePet, Bordeaux (NV752)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (6)Kuten useimmat täällä arvioidut, Shark Rotator Powered Lift-Away TruePet on pystysuora rakenne ja sitä pidetään lähes varmasti raskaana imurina. Kanisterin saa irti helposti ja silloin olisi lisätilaa, jossa voit siirtää imuria, jotta pääset kodin vaikeapääsyisille alueille. NV752 sisältää ns. TruePet Motorised Brush -harjan sekä Pet Multi-Tool -työkalun, joka sopii erinomaisesti mattoon upotetun itsepäisten lemmikkikarvojen poistamiseen.

  Lisäksi siinä on Power On/Off -painike, jolla tila siirtyy helposti kovalattiatilasta mattotilaan. Tämän lisäksi tyhjiössä on myös Anti-Allergen Complete Seal -teknologia ja HEPA-suodatin. Nämä kaksi olisivat vastuussa 99,9 % pölyn ja allergeenien puhdistamisesta, jotka ovat haitallisia perheellesi ja lemmikkillesi. Yksi parhaista Shark-imureista lajissaan, tämä on erittäin suosittu ja myös yksi suosikeistamme.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark DuoClean Rocket Corded Ultralight, hiilenharmaa (HV382)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (7)HV382:ssa on ns. DuoClean-tekniikka. Tämä tekniikka käyttää harjasharjaa, joka täydentää syvän imuroinnin teoriaa. Näiden lisäksi mukana on myös pehmeä harjarulla. Nämä vastaavat suurempien roskien ja pölyhiukkasten imemisestä ja samalla lattian kiillotuksesta.

  HV382 on erittäin kevyt imuri. Se muuntuu tarvittaessa 4,6 lb:n käsiimuriksi ja lisää sen jo ennestään vaikuttavaa ominaisuusluetteloa. On myös jotain, joka tunnetaan nimellä Brushroll autotalli, josta pääsee helposti käsiksi tähän imurin kriittiseen osaan huoltoa varten. HV382:n mukana tulee Pet Multi-työkalu lemmikkikarvojen poistoon kaikenlaisilta pinnoilta. Mukana on myös LED-ajovalot, jotka helpottavat roskien ja lian paikantamista.

  (Video) San Diegon rannat ja näköalapaikat KALIFORNIASSA: La Jollasta Point Lomaan | vlogi 3

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark Cordless Pet Perfect II -käsiimuri, laventeli (SV780)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (8)Tämä kädessä pidettävä pölynimuri on tehokas työkalu kotiisi. Langaton muotoilu varmistaa, että pääset kotisi jokaiseen nurkkaan ilman, että olet jatkuvasti kytkettynä verkkovirtaan. SV780 on täydellinen kaikenlaisten pintojen puhdistukseen, ja sen mukana tulee twister-sykloninen tekniikka, joka tarjoaa erittäin tasaisen imukyvyn, puhumattakaan pinnasta, jota käsittelet. Imurissa on TruePet Motorized Pet Brush -tekniikka, joka varmistaa, että suurin osa lemmikkieläinten karvoista kerääntyy imuroinnin aikana.

  Laite saa virtansa 18 V:n akusta, joka takaa pidemmät työminuutit kuin useimmat muut markkinoiden kämmenlaitteet. Sen mukana tulee myös pölyharjatarvike sekä rakotyökalu vaikeapääsyisten alueiden saavuttamiseksi. Kaiken kaikkiaan mukava ja toimiva muotoilu, joka on hyödyllinen lisä kotisiivousarsenaaliisi. Muista tarkistaa myös muutkannettavien tyhjiöarvostelutjos haluat verrata tai katsoa muutamia muita vaihtoehtoja.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark Rocket Ultra-Light (HV301PL)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (9)HV301PL on erittäin kevyt Shark-pölynimuri, jossa on pystysuora muotoilu ja kevyt runko. HV301PL painaa vain 8 paunaa, mikä tekee siitä melko helpon käyttää pitkään ilman, että se väsyttää ja tekee siitä erinomaisen sekä vanhemmille että nuorille. Mutta se, että tämä on pystysuora malli, tarkoittaa, että sinun ei pitäisi kohdata ongelmia sen käytössä millään tavalla, joten et kamppaile selkäkivujen kanssa säännöllisen käytön jälkeen.

  Shark Rocketissa on myös pölyä poistava kova lattiakiinnitys ja pestävä mikrokuitutyyny. Tyhjiö pystyy poimimaan pienetkin roskat ja hienon pölyn yhtä tehokkaasti. On olemassa vaihtovaihtoehto, joka muuttaa puhdistuspään maton vaihtelemiseen sopivasta kovan lattian puhdistukseen. Siinä on myös kääntyvä ohjausmekanismi, jota käytetään parhaiten tyhjiön ohjaamiseen kotisi ja huonekalujen ympärillä. Kahden säilytysvaihtoehdon ansiosta pölyvarasto voidaan asentaa joko keppiin tai seinätelineeseen.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Shark ION ROBOT 750 Vacuum Wi-Fi-yhteydellä (RV750)

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (10)Shark Ion RV750 on ääniohjattu lattianpuhdistusrobotti, jonka lisäetuna on Wi-Fi-yhteys. RV750 on yhteensopiva Amazon Alexan kanssa. Sisäänrakennettu Wi-Fi varmistaa, että sitä voidaan ohjata älypuhelimella/laitteella. Mutta jos sinulla on Amazon Alexa, voit ohjata sitä valituilla yhteensopivilla laitteilla. Ja tehdäkseen kaupasta makeampaa, laite toimii myös Google Homen kanssa. ROBOT 750:ssä on itsepuhdistuva harjarulla, joka pystyy vangitsemaan helposti suuren määrän lemmikkikarvoja. Laitteen mukana tulee älykäs navigointijärjestelmä, joka tunnistaa saumattomasti alueella olevat esteet ja välttää ne.

  (Video) Parhaat keittiölaitteet herkullisten aterioiden valmistamiseen.

  Muita laitteen ominaisuuksia ovat kaksinkertaiset pyörivät sivuharjat ja pitkäikäinen litiumioniakku, joka kestää noin tunnin siivouksen aikana.Klikkaa tästäsaadaksesi lisää robottipölynimuriarvosteluja.

  Tarkista viimeisin hinta ja saatavuus

  Johtopäätös

  Nykyään markkinoidaan erilaisia ​​hain imureita. Kaikki nämä tuotteet on suunniteltu yksinomaan kotisi tai toimistosi siivoamiseen perusteellisesti ja tehokkaasti. On sinun päätettävissäsi, millainen tuote sopii tarpeisiisi parhaiten, mutta on erittäin suositeltavaa harkita joitain tekijöitä ennen sellaisen ostamista.

  Kaiken kaikkiaan kaikki yllä mainitut Shark-imurit ovat erinomaisia ​​valintoja, mutta sinun on varmistettava, että ostat imurin, jonka avulla voit puhdistaa tehokkaasti sekä kovapuu- että mattolattiat helposti. Ostamasi imurin tyyppi vaikuttaa myös siihen, kuinka usein se tarvitsee huoltotöitä, mikä taas liittyy sen laatuun, hintaan ja suorituskykyyn kotisi tai toimistosi siivouksessa.

  Parhaat Shark Vacuum -arvostelut, uusi vuodelle 2023 (11)

  Tuhka

  (Video) Sallyn hylätty etelämökki Yhdysvalloissa - Odottamaton löytö

  Ash on teknologiagurumme. Hän on opiskellut pölynimureita monien vuosien ajan, joten asiantuntijoiden arvostelujen ja suositusten kirjoittaminen on hänelle kuin toista luontoa. Hän rakastaa vempaimia ja matkustamista vaimonsa kanssa.

  Videos

  1. Vaalipodi out, pankkikriisi in | #rahapodi 325
  (Nordnet Suomi)
  2. Upein AirBnB-vuokraus (oleskelee kirkossa!) ⛪ + Suurin Donair Nova Scotiassa, Kanada 🇨🇦
  (Samuel and Audrey - Travel and Food Videos)
  3. Koko totuus Kulikovon taistelusta
  (Председатель СНТ)
  4. Windows 11 Lite Version (Tiny11) Download & Install — Full Review & Gaming Test | 2023
  (Tech Sanjeet)
  5. Sijoittamista viisikymppisenä | Vauraat ja rohkeat, osa 1
  (Nordnet Suomi)
  6. Purjehdus Atlantilla Kuten viimeisen kerran (kaikki murtuu) -Purjehdustalo #77
  (Sailing Brick House Around the World / Then What?)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Carmelo Roob

  Last Updated: 02/10/2023

  Views: 5515

  Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

  Reviews: 80% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Carmelo Roob

  Birthday: 1995-01-09

  Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

  Phone: +6773780339780

  Job: Sales Executive

  Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

  Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.