Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (2023)

Liity uutiskirjeeseemme

Hanki parhaat kodin sisustusideat, tee-se-itse-neuvoja ja projekti-inspiraatiota suoraan postilaatikkoosi!

Kiitos, että rekisteröidyit Realhomesiin. Saat pian vahvistussähköpostin.

Oli ongelma. Päivitä sivu ja yritä uudelleen.

Jos sinulla on ollut Shark-pölynimuri ostolistallasi jonkin aikaa, voin vakuuttaa sinulle, että et tule katumaan tätä ostosta. minä olenvähänOlen hieman pakkomielle Shark-pölynimurini kanssa, enkä ole varma, ostaisinko koskaan eri merkkiä nyt. Se on luotettava, se tarjoaa erittäin voimakkaan imutehon ja sen ominaisuusvalikoima on vaikuttava – toisin kuin mikään muu testaamani tyhjiömerkki. On turvallista sanoa, että nämä johdolliset jajohdottomat pölynimuritovat parhaiden ostettavia. Ainoa ongelma? Onniin monta malliasiellä, joten voi olla vaikea tietää, mikä on paras sinun tarpeisiisi. Onneksi tiiminä olemme kuitenkin tehneet vaikean työn ja tarkastelleet joukon Shark-imureita – tarkempia nimiä on 12 – ja meidän tuomiomme on jokaisessa alla.

Kuinka voimme auttaa?

Hypätä:
1.Hain tyhjiötyypit
2.
Top 3
3.
Kaikki Shark tyhjiöarvostelut
4.
Hain terminologian selittäjä
5.
UKK
6.
Tarkastusprosessi
7.
Tapaa arvioijamme
8.
Viimeisimmät päivitykset

Pystypölynimureista Shark-robotti-imureihin ja riippumatta siitä, jaatko kotisi lemmikkien kanssa vai joudut imuroimaan vain kerran viikossa (okei, älä kerskaile!), alla on sinulle jotakin. Olen myös selittänyt Shark-terminologiat tämän oppaan lopussa, jotta tiedät mistä puhumme – ja eron CleanSensen ja Flexologyn välillä.

Shark-imurien tyypit

Miksi voit luottaa Real HomesiinAsiantuntijaarvostelijamme käyttävät tuntikausia tuotteiden ja palveluiden testaamiseen ja vertailuun, jotta voit valita sinulle sopivimman.Lue lisää siitä, miten testaamme.

Ennen kuin ryhdyt valitsemaan, olisi viisasta päättää, minkä tyyppinen pölynimuri sopii sinulle ja kotiisi. Harkitse, haluatko mieluummin langattoman imurin vai haluatko käyttää johtoa ja säästää rahaa. Muista asettaa myös hintaraja ja mieti sitten, haluatko:

 • tikku -sopii asuntoihin ja pienempiin koteihin, vaikka sinulla olisi lemmikkejä. Nämä muuttuvat yleensä myös kädessä pidettäväksi tyhjiöksi. Sinun on tyhjennettävä sauvaimuri useammin kuin suuremmat mallit. Nämä voivat olla johdollisia tai langattomia, jälkimmäinen on kalliimpaa.
 • Pystyssä -langalliset tai langattomat, nämä ovat tilaa vieviä säilytystilaa, mutta ne sopivat hyvin kiireisiin koteihin tai suurempiin koteihin, koska niissä on yleensä suurempi pölykuppi enemmän likaa varastoimaan.
 • Robotti -kätevä käyttää toissijaisena tyhjiönä, mutta se voi olla vaikeaa, jos tämä on päätyhjiö. Robottipölynimuri tekee siivoamisesta helppoa, mutta sitä ei voi käyttää syväpuhdistukseen, koska ne eivät pääse kulmiin, eikä niitä voi käyttää huonekaluissa.
 • Kädessä pidettävä -kätevä käyttää toissijaisena imurina, varsinkin jos pääimuri ei voi muuttua kämmentietokoneeksi. Nämä ovat yleensä erittäin kevyitä ja helpottavat kulmien, verhoilun ja myös auton puhdistamista. Ne ovat yleensä erittäin edullisia noin 100 dollarilla.

3 parasta Shark imuria

Parhaat Shark-imurit vuonna 2023

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (1)Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (2)

(Kuvan luotto: Amazon)

1. Shark Stratos Cordless IZ862H

Paras Shark-imuri, jonka voit ostaa

Tekniset tiedot

pölysäiliö:7 qts.

Paino:8,97 lbs.

Koko (tuumaa):P13,78 x L 10,24 x K51,18

Latausaika:4 tuntia

Ajoaika:1 tunti per akku

Hinta:449 dollaria

Syitä ostaa

+

Erinomainen lemmikkieläinten hiuksiin

+

Super helppokäyttöinen

+

Siivoamalla tulee miellyttävä tuoksu

+

Eko pakkaus

+

Taittuu säilytykseen

+

Taipuu huonekalujen alle

+

Kevyt

Syitä välttää

-

Pitkä latausaika

-

449 dollaria+ hintalappu (jos se ei ole myynnissä)

Shark Stratos on merkin uusin pölynimurisarja. Siinä on kaikki rakastamamme ominaisuudet ja paljon muuta. Se on yksi niistäparhaat imurit lemmikkieläinten hiuksiin, ja se on epäilemättä paras Shark-imuri, jonka voit ostaa. Se kerää erinomaisesti pölyä, roskia ja lemmikkieläinten karvoja sekä johdotonna imurina että kädessä pidettävänä imurina.

Tekniikka
CleanSenseIQ
Multi-Flex
DuoClean PowerFins HairPro
Anti-Hair-Wrap
Hajua neutraloiva aine
HyperVelocityPlus
Itsepuhdistuva harjarulla

Meidän tuomiomme
Verkkokaupan päätoimittajamme Annie on kokeillut ja testattu. Tämä pölynimuri on erittäin helppokäyttöinen Clean Sense IQtechnologyn ansiosta, joka ohjaa imua automaattisesti sen mukaan, kuinka likaiset (tai puhtaat) lattiasi ovat. Hän piti sitä enemmän kuin pystyvän siivoamaan tilavaa kahden makuuhuoneen asuntoaan, ja se poimi helposti hänen mopsinsa jättämät hiukset jäämättä kiinni harjarullaan. Toinen ominaisuus, jota rakastamme, on se, että se toimii kierrätettävien tyynyjen kanssa ja antaa ihanan tuoksun siivoamisen aikana (ihanteellinen lemmikkieläinten viipyvien hajujen käsittelyyn). Se on varustettu Flexology-tekniikalla, joten imuri taipuu sinun sijaansi ja liukuu eri lattiatyypeillä, kuten unelma.

Hyvä tietää
Toinen uskomaton asia tässä tyhjiössä on, että tikku taittuu, joten se voi seistä pystyssä ja poissa tieltä. Tämä tekee siitä erinomaisen asuntoihin ja pienempiin koteihin. Tämän mallin mukana tulee lemmikkikarvojen poistotyökalu ja pussi kaikkien työkalujen pitämiseen yhdessä.

Lue koko arvostelummeShark Stratos IZ862H, jonka kirjoitimme Isossa-Britanniassa. Ainoa ero näiden mallien välillä on, että Yhdysvalloissa sen mukana tulee erilaisia ​​työkaluja.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (3)Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (4)

(Kuvan luotto: Amazon)

2. Shark Vertex HZ2002

Paras hinta-laatusuhde Shark-imuri

Tekniset tiedot

pölysäiliö:0,32 qt

Paino:9,05 lbs.

Koko (tuumaa):P10,24 x L 10,24 x K45,27

Johdon pituus:30 jalkaa

Hinta:299,99 dollaria

Syitä ostaa

+

Helppo säilyttää

+

Kevyt

+

Erinomainen pieniin koteihin

+

Edulliseen hintaan

+

Erinomainen lemmikkien karvojen poimimiseen

Kevyen muotoilun ansiosta tämä pölynimuri on vastinetta rahalle, jos ensimmäinen valintamme on hieman budjetin ulkopuolella. Kyllä, se on johdollinen, mutta 30 jalkaa pitkällä voit vaeltaa etkä koskaan lopu kesken työn. Se on mukava ja helppo säilyttää pienissä tiloissa ja se poimii hyvin lemmikkien karvat.

Tekniikka
DuoClean Powerfins
Multi-Flex
Anti-allergeenitiiviste
Hypervelocity Suction
Itsepuhdistuva harjarulla

Meidän tuomiomme
Arvostelijamme Jaclyn rakasti Hypervelocity Suction -ominaisuus (kyllä, sitä kutsutaan itse asiassa sellaiseksi). Se on huomattavan tehokas tällä imuria käytettäessä, ja Jaclyn tuntui ikään kuin työntäisi häntä mukanaan, kun hän siivosi. Tämän tyhjiön tyhjennystä yksinkertaisti max täyttö -merkkiviiva. Vaikka hän totesi, että olisi parempi, jos pölyn kapasiteetti olisi suurempi. Se onnistui kuitenkin nousemaan pennun perään, ja kun hän muutti sen kädessä pidettäväksi pölynimuriksi, se puhdisti erinomaisesti hänen mattonsa.

Hyvä tietää
Vaikka Jaclynilla ei ollut valittamista suorituskyvyn suhteen, hän piti Multi-Flex-tekniikkaa ylivoimaisena. Se oli vaikeampi hallita, kun ohjattiin matalien huonekalujen alla. Joustavan kehyksen ansiosta imuria voidaan kuitenkin taittaa yhdeksi osaksi säilytystä varten.

Lue koko artikkelimmeShark Vertex HZ2002 arvostelu.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (5)Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (6)

(Kuvan luotto: Shark)

3. Shark UltraCyclone Pet Pro+

Paras kädessä pidettävä Shark-imuri

Tekniset tiedot

Pölysäiliö:0,45 qt

Paino:2,8 lbs

Koko (tuumaa):P 20,8 x L 3,8 x K 4,3

Latausaika:6 tuntia

Ajoaika:15 minuuttia

Hinta:99 dollaria

Syitä ostaa

+

Erittäin kevyt

+

Voimakas

+

Moottoroitu sotkeutumaton harja

+

Helppokäyttöinen

+

Kannettava

Syitä välttää

-

Pitkä latausaika

-

Lyhyt ajoaika

-

Pieni puhdistuspolun leveys

Shark UltraCyclone Pet Pro+ on ykkönen pienten sotkujen imemiseen, auton lian poistamiseen tai sohvan puhdistamiseen.kädessä pidettävä pölynimuri. Vielä parempi? Se on Sharkin edullisin kannettava malli, ja se on suunniteltu kotitalouksiin, joissa on lemmikkejä. Jos kurotat säännöllisesti pääpölynimuriasi siivotaksesi pieniä sotkuja, tästä kevyestä mallista voi hyvinkin tulla pieniin töihin. Sen mukana tulee myös kourallinen hyödyllisiä lisävarusteita.

Tekniikka
Itsepuhdistuva harjarulla
CleanTouch-lianpoisto

Meidän tuomiomme
Kuten kaikissa Sharkin täysikokoisissa puhdistusaineissa, UltraCyclone käyttää myös itsepuhdistuvaa harjaa, joka estää hiuksia kiertymästä telan ympärille. Arvostelijamme Jen havaitsi, että moottoroitu minilisälaite onnistui nostamaan lian yhdestä hänen matoistaan, täyttämään 0,45 litran pölysäiliön valtavalla tehollaan ja keräämään lemmikkien karvoja helposti. Jen havaitsi myös, että tehotaso pysyi tasaisena koko tämän tyhjiön käytön, vaikka hänellä oli käytettävissään vain 15 minuuttia tehoa.

Hyvä tietää
10,8 V akku tarjoaa samanlaista puhdistustehoa kuin tavallinen imuri, vaikka latauksella on vain 15 minuuttia ja lataus kestää noin kuusi tuntia. Pölylokero on melko pieni, mutta se on helppo tyhjentää ja riittävän suuri paikkasiivoukseen.

Lue koko artikkelimmeShark UltraCyclone Pet Pro+ arvostelu.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (7)Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (8)

(Kuvan luotto: Amazon)

4. Shark Vertex Upright Vacuum AZ2002

Paras Shark-imuri suuriin koteihin

Tekniset tiedot

pölysäiliö:1 qt

Paino:16,38 paunaa.

Koko (tuumaa):P12 x L15,09 x K46,25

Johdon pituus:30 jalkaa

Hinta:449,99 dollaria

Syitä ostaa

+

Tehokas imu

+

Runsaasti roskakorikapasiteettia

+

Lemmikkiystävällinen

+

HEPA-suodatin

Syitä välttää

-

Raskas

-

Moottori päästää paljon ilmaa

-

Johdollinen

Jos etsit imuria, joka voi tuottaa vaikuttavaa puhdistustehoa suuressa kodissa, tämä malli on se. Tämä on Sharkin tehokkain imuri, ja se on myös Sharkin laadukkain pystysuora muotoilu.

Tekniikka
LiftAway
DuoClean Powerfins
Itsepuhdistuva harjarulla
Hypervelocity Accerated Suction
Anti-allergeeni

Meidän tuomiomme
Kun Jaclyn käytti tätä pölynimuria siivoamiseen remontin jälkeen kotonaan, Jaclyn huomasi, että se imuroi kaiken, mitä oli sen jälkeen, vähäisellä toistuvalla läpikäynnillä. Ja hiukset? Se ei koskaan kietoutunut itsepuhdistuvan harjarullan ympärille tai tukkinut imurin akselia, joten on turvallista sanoa, että tämä pölynimuri on lemmikkieläinten vanhempien hyväksymä. LiftAway-ominaisuus helpotti myös portaiden puhdistamista testin aikana huomattavasti, vaikka imuri tuntui ehdottomasti kookkaalta. vähän väsyttää operaatiossa jonkin ajan kuluttua. Muista, että se on johdollinen, mutta siinä on 30 jalan johto. Siinä on myös Hypervelocity Accelerated Suction -tekniikka, joten se käytännössä kävelee kotonasi.

Hyvä tietää
Yhden litran kapasiteetti sai Jaclynin läpi kaikki testimme ennen kuin se piti tyhjentää. Yksi haittapuoli on, että tämä on raskain Shark-pölynimuri, jonka valitettavasti tunsimme testeissämme, joten sitä tulee välttää, jos tarvitset ohjattavamman renkaan. Sen moottori päästää myös paljon ilmavirtaa käytön aikana, mikä aiheuttaa ylimääräistä melua. . Lisäksi se muuntuu kädessä pidettäväksi malliksi, jolla pääsee korkeisiin paikkoihin ja pieniin kulmiin.

Lue koko artikkelimmeShark AZ2002 tyhjiöarvostelu.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (9)Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (10)

(Kuvan luotto: Shark)

5. Shark IQ Robot Self-Empty XL RV1001AE

Paras Shark robottiimuri

Tekniset tiedot

pölysäiliö:30 päivää pölyä

Paino:5,87 lbs.

Koko (tuumaa):P12,9 x L 12,6 x K3,5

Latausaika:6 tuntia

Ajoaika:~2 tuntia

Hinta:599,99 dollaria

Syitä ostaa

+

Ohjattavissa sovelluksen ja Alexan/Googlen kautta

+

Itsetyhjentyvä pohja

+

No-go -nauhat luovat rajan sinne, missä et halua tyhjiön menevän

+

Vaivaton siirtyminen kovien lattioiden ja alueen mattojen välillä

+

Hiljainen

Syitä välttää

-

Kotisi kartoittaminen voi kestää aluksi jonkin aikaa

-

Latausalusta vaatii lattiatilaa

-

Oli vaikeuksia kerätä isompia roskia

-

Kallis

Shark's IQ Robot auttaa sinua keräämään aikaasi takaisin, joten sen sijaan, että imuroit kotisi joka päivä, voit tehdä sen vain kolme kertaa viikossa ja ohjelmoidarobotti tyhjiötehdä työtä neljänä muuna päivänä. Tehokas imu ja sama karvan käärettä estävä ominaisuus kuin täysikokoisissa imureissa, tämä robotti on voittaja myös lemmikkiystävällisissä kodeissa.

Tekniikka
Matrix Clean -navigointi
CleanEdge

Tuomio
Tämä tyhjiö testattiin ympäristössä, jossa oli paljon lemmikkiliikennettä, kiitos arvostelijamme Jaclynin koiran Reesen. Korvaamalla tavallisen akkuimurinsa tähän robottiversioon Jaclyn huomasi, että roskakoria ei enää tarvinnut tyhjentää viiden minuutin välein, ja se oli todellista luksusta. Hän rakasti myös sitä, että hän pystyi ohjaamaan sitä mistä tahansa sovelluksen ansiosta. Se toimii intuitiivisesti pyörien kanssa, jotka auttavat sitä liikkumaan saumattomasti kovien lattioiden ja alueen mattojen välillä. Se liikkuu järjestelmällisin edestakaisin kuvioin, eikä se jää vartioimaan sen jälkeen tuleviin huonekaluihin.

Ensimmäisenä testauspäivänä Jaclyn havaitsi, että pohjassa oleva erillinen pölysäiliö oli suhteellisen täynnä peitettyään noin 1 000 neliöjalkaa lattiatilaa. Toisena päivänä niitä oli huomattavasti vähemmän, mikä oli merkki siitä, että se oli kerännyt suurimman osan roskista ensimmäisenä päivänä, ja kaikki muu oli rutiinihuoltoa. Hän rakasti sitä, että se tyhjenee itsestään, kun se on puhdistettu, mutta on olemassa muutamia tapoja, joilla se olisi voinut olla parempi. Hän huomautti, että se ei ollut paras puhdistamaan kovan lattian ja alueen maton välisiä reunoja, eikä se ollut hyvä keräämään suurempia roskia, kuten vilja- tai paperijätteitä.

Hyvä tietää
Monien arvioijien mukaan voi kestää useita jaksoja, ennen kuin robotti "kartoittaa" kotisi, vaikka kesti vain kaksi läpikäyntiä, jotta saimme suhteellisen tarkan lukeman. Vaikka et käyttäisi no-go-liuskoja, voit lisätä sovellukseen rajoja tulevia jaksoja varten, sillä se välttää kyseisen alueen. Karttatekniikan ansiosta, jos siirrät alustaa, robottiimurin on luotava tilasi kartta tyhjästä. Tukea on vain yhdelle kartalle kerrallaan, joten sitä ei ole mahdollista siirtää kerrosten välillä tai portaalla erotetuissa tiloissa. Muista vain, että tarvitset tilaa sen latausalustalle, ja sen on oltava pistokkeen lähellä.

Jaclyn arvosteli Shark RV1001AE -imurin sisarsivustollamme Homes & Gardensissa.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (11)Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (12)

(Kuvan luotto: Shark)

6. Shark WandVac -järjestelmä

Paras Shark-imuri asuntoihin

Tekniset tiedot

pölysäiliö:0,13 qt

Paino:5,8 lbs.

Koko (tuumaa):P10 x L 11,2 x K44

Latausaika:3 tuntia

Käyntiaika:16 minuuttia

Hinta:239,99 dollaria

Syitä ostaa

+

Kevyt ja tyylikäs muotoilu

+

Vapautus yhdellä kosketuksella tyhjentääksesi pölysäiliön

+

Toimii loistavasti kämmenlaitteena

+

Latausalusta huomaamattomasti säilytystä varten

+

Hienot liitteet

+

Useita värivaihtoehtoja

+

Edulliseen hintaan

Syitä välttää

-

Pieni pölysäiliö

-

Ei LED-valoa

-

Ei voimakkain imu

Tämä Shark Wandvac on edullinen osto pieniin koteihin ja asuntoihin. Se on 2-in-1-imuri, mutta muista, että se on suunniteltu kädessä pidettäväksi kiinnitettäväksi malliksi, ei päinvastoin. Joten sen imu on huomattavasti parempi kuin kädessä pidettävä alipaine. Jos sinulla on vain pieni koti ja haluat jotain kevyttä, halpaa ja luotettavaa, joka tekee siivoamisesta erittäin helppoa, tämä voi ehdottomasti olla seuraava pölynimuri.

Tekniikka
Itsepuhdistuva harjarulla
Hypernopeus
PowerFins

Meidän tuomiomme
Testauksen aikana arvioijamme Annie totesi, että imu oli vaikuttavampi kädessä pidettävänä laitteena. Se toimii pölynimurina, mutta hän ei suosittelisi sitä pääpölynimuriksi kiireisiin koteihin tai kotieläimiin. Se selviää kuitenkin asunnoista, joissa on puulattia. Hän ei huomannut suurta eroa normaalin ja boost-tilan välillä, mutta helppo säilytyselementti teki tästä tyhjiöstä todellisen voittajan. Sen mukana tulee jalusta, jossa kepin runko asuu, joka voidaan sijoittaa nurkkaan tai kaappiin. Ainoa latausta vaativa kädessä pidettävä laite. Se ei todellakaan ole tämän luettelon tehokkain Shark-imuri, mutta se osoittautuu voittajaksi pienemmissä kodeissa.

Hyvä tietää
Annie rakasti tämän pölynimurijärjestelmän mukana tulleita lisävarusteita. Erityisesti monipintainen työkalu, jossa on irrotettavat harjakset erilaisiin sotkuihin. Se teki sohvan, keittiön työtasojen ja kulmien puhdistamisesta täydellisen helppoa.

Lue koko artikkelimmeShark Wandvac arvostelu.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (13)

(Kuvan luotto: Amazon)

7. Shark Navigator Lift-Away Upright Vacuum NV352

Paras edullinen Shark-imuri

Tekniset tiedot

pölysäiliö:9 qts.

Paino:13,9 lbs.

Koko (tuumaa):P10,24 x L 10,24 x K45,27

Johdon pituus:25 jalkaa

Hinta:179,99 dollaria

Syitä ostaa

+

Alle 200 dollaria

+

Luotettava

+

Tehokas lemmikkien karvojen poimimiseen

+

Hyvä valikoima lisälaitteita

+

Lift-Away

+

HEPA-suodatus

Syitä välttää

-

Tilava

-

Altis kaatumaan

-

Ei hiustenestokäärettä tai itsepuhdistuvaa harjarullatekniikkaa

Shark Navigator NV352 on yksi Sharkin vanhimmista malleista ja hyvästä syystä. Luotettava pystysuora tarjoaa uskomattoman arvon, imutehon ja jopa HEPA-suodatuksen. Jos pidät lisälaitteista, se on hyvin varustettu leveällä verhoilutyökalulla, joka käsittelee lemmikkien karvoja huonekaluissa, ja kahdella rakotyökalulla – pitkällä 24 tuuman ja kompaktilla 5,5 tuuman vaihtoehdolla ahtaisiin tiloihin pääsemiseen. Lopuksi harjarullan sulkemisominaisuuden avulla voit vaihtaa välittömästi syväpuhdistuksesta paljaan lattian hellävaraiseen puhdistukseen. Ainoa syy, miksi se on viimeinen listallamme, on se, että emme ole testanneet sitä (vielä).

Tekniikka
Nosta pois
Anti-allergia

Tästä tyhjiöstä
Vaikka se näyttää ulkonäöltään muhkealta ja kookkaalta, sitä pidetään itse asiassa kevyenä pystysuoraan pölynimuriin, ja kääntyvä ohjaus tekee siitä helpon käsitellä. Lift-Away-tekniikka lisää joustavuutta päästä käsiksi ahtaiden tilojen alle tai lattian yläpuoliseen siivoukseen. Jos etsit tehokasta imuria, joka pystyy käsittelemään kovia lattioita ja mattoja samalla hienolla ja säästäen samalla muutaman dollarin, Navigator on osoittanut arvonsa. Itse asiassa sillä on yli 9 000 viiden tähden luokitusta Amazonissa. Mitä tulee huonoihin puoliin, huippuraskas muotoilu on taipuvainen kaatumaan, ja joidenkin käyttäjien mielestä 25 jalan johto on vain hieman lyhyempi kuin he toivoivat.

Emme ole vielä testaamassa Shark NV352:ta, mutta sisällytimme sen tähän oppaaseen sen erinomaisten käyttäjäarvostelujen ansiosta (4,6 tähteä viidestä 20 000 Amazon-arviosta).

Hain tyhjiöterminologia

Monissa Shark-imureissa, olivatpa ne johdottomissa, johdollisissa tai roboteissa, on samankaltaisia ​​tekniikoita, jotka näet yllä, kun olemme listanneet kunkin imurin ominaisuudet. Tässä on joitain tietoja yleisimmistä tekniikoista ja terminologiasta, jotka auttavat sinua valitsemaan Shark-imurin. vaikuttaa. Jotkut näistä saattavat olla sinulle pakollisia, kun taas toiset voit ottaa tai jättää.

 • Nosto pois / koneellinen nosto pois -Pystyimureille tai kannisteriimureille. Se tarkoittaa, että voit irrottaa pölynimurisi roskakorin ja imuosan pääyksiköstä, jotta pääset korkeisiin paikkoihin tai pieniin tiloihin, kuten portaisiin, autoon tai puhdistaaksesi verhoilusi. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että tyhjiö voi toimia myös kädessä pidettävänä mallina. Powered LiftAway tarkoittaa, että moottoria voidaan myös kuljettaa mukana.
 • Itsepuhdistuva harjarulla / Anti Hair Wrap -Tyylikäs harjarulla, joka puhdistaa hiukset matoilta ja puulattioilta ilman, että ne sotkeutuvat harjan ympärille. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käydä saksilla muutaman viikon välein. Pelinvaihtaja riippumatta siitä, onko sinulla lemmikkejä tai ei.
 • DuoClean PowerFins / DuoClean Powerfins HairPro -Kaiken kaikkiaan tämä on eräänlainen harjaspää. Sitä kutsutaan DuoClean, koska se koostuu kahdesta moottoroidusta harjarullasta. Toisessa joustavat silikonirivat (PowerFins) ja toinen on perinteinen pehmeä tela, joka antaa kiillotetun ilmeen kovalle lattialle. Yhdessä nämä varmistavat jatkuvan kosketuksen matoilla ja lattioilla, mikä tarkoittaa, että lattioidesi jokainen tuuma on puhdas. Näissä harjarullissa on integroitu Anti Allergy ja Anti Hair Wrap. HairPro-lisäys tarkoittaa, että se toimii vieläkin vaikeammin poimiessaan hiuksia.
 • Anti-allergia -Sharkin suljettu HEPA-suodatusjärjestelmä vangitsee ja vangitsee 99,9 % pölystä, allergeeneista ja hilseestä poistaakseen ne kotisi ilmasta ja pitääkseen ne suljettuina pölynimurisäiliössä. Pohjimmiltaan tämä tekniikka varmistaa, että tyhjiön lähettämä ilma ei sisällä allergeeneja.
 • CleanSenseIQ -Tämä tekniikka säätää automaattisesti pölynimurin imutehoa, kun se menee likaisen lattian yli (vaikka et näe sitä). CleanSenseIQ-imureissa on ilmaisin lattiapäässä, jotta näet, milloin paikka on todella puhdas.
 • MultiFlex / Fleksologia -Näin langattomat Shark-imurit voivat taipua sauvassaan ja ulottua huonekalujen alle. Eli sinun ei tarvitse kumartua. Nämä pölynimurit myös taittuvat alas säilytyksen aikana. Loistava ominaisuus pienempiin koteihin.
 • hajun neutraloija -Uusi tekniikka, joka toimiipalotpäästämään tuoksua siivouksen aikana. Asetat pod lattiapäässä olevaan reikään ja valitset intensiteetin valitsimesta. Sitten imuroidessasi voit haistaa palot.
 • HyperVelocity/ HyperVelocity Plus -Nämä viittaavat tiettyyn moottorityyppiin. HyperVelocity-moottori on nopea moottori, joka tarjoaa erittäin tehokkaan imutehon kevyessä rakenteessa. Tämä imu tuntuu kiihtyneeltä ja melkein vetää sinut mukanasi siivouksen aikana. Plus-osa on vain vielä enemmän imukykyä.
 • CleanEdge -Robottipölynimureissa tämä tekniikka varmistaa, että myös kotisi kulmat, jalkalistojesi vieressä, puhdistetaan. Robottipölynimurin kyljessä on reikä ilmahuipun työntämiseksi pölyn ja roskat robotin puhdistusreitille.
 • Matrix Clean Navigation -Vain robottipölynimureille tämä on erityinen kuvio, jonka mukaan tämä imurointi siivoaa. Se tarkoittaa myös sitä, että robottiimuri siivoaa useilla kierroksilla. Tämä tarkoittaa, että tyhjiö peittää lattiasi jokaisen kohdan joskus jopa kahdesti.

UKK

Mikä on paras Shark-imuri?

Shark-imurin valitseminen ei ole helppo päätös. Ne ovat kaikki itsessään erittäin hyviä, emmekä voi puhua niistä tarpeeksi korkealla, mutta jos meidän pitäisi valita yksi (okei, kaksi), niin paras malli, jota suosittelemme, onShark Stratos IZ862H, joka on lemmikkiystävällinen malli. Jos sinulla on rahaa käytettäväksi, se on kiistatta loistava, koska se säätää automaattisesti imutehoa, se toimii tuoksupalojen kanssa saadakseen kotisi tuoksumaan mukavalle, se taipuu huonekalujesi alle ja taittuu säilytystä varten.

Jos budjettisi on alle 300 dollaria,Shark Vertex HZ2002on suuri. Kuten yllä, se taipuu puhdistettavaksi huonekalujen alle ja taittuu säilytystä varten. Se on johdollinen, mutta siinä on erittäin pitkä johto. Muuten se on kevyt ja helppokäyttöinen.

Miksi Sharkiani on vaikea työntää matolla?

Shark-imuria voi olla vaikea työntää matolle, koska sen imu on liian voimakas. Kokeile vaihtaa käyttämäsi tila johonkin vähemmän tehokkaaseen ja katso, auttaako se. Muussa tapauksessa tarkista, ettei harjan telaan ole juuttunut mitään, koska se voi myös olla ongelma.

Kuinka arvioimme nämä Shark-pölynimurit

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (14)

(Kuvan luotto: Future/Annie Collyer)

Täällä kloOikeat koditHaluamme saada käytännön kokemusta jokaisesta ostajaoppaassamme esitellystä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että se auttaa meitä ymmärtämään paremmin mitäsinäsaavat rahoillesi. Siksi lähes jokainen tässä oppaassa näkemäsi imuri on testattu kotona.Oikeat kodittiimi.

Voit lukea täydelliset arvostelumme napsauttamalla oranssilla korostettuja tuotenimikkeitä. Näet, että niitä on käytetty useita viikkoja (joskus kuukausia) omissa kodeissamme, joten he kohtaavat tosielämän haasteita. Joskus brändit ystävällisesti lahjoittavat meille pölynimureita testauksen jälkeen, jotta voimme päivittää oppaitamme, kun opimme niitä pidemmän aikaa.

Olemme huomioineet kaikki tärkeät tekijät, kuten ohjattavuuden, käyttöajan, kanisterin (tai pussin) tyhjennyksen ja yleiset hallintalaitteet.

 • Älä missaa asiantuntijaoppaammekuinka puhdistaa Shark-pölynimurijotta omasi näyttävät ja toimivat parhaimmillaan

Tapaa Shark-imurin arvioijamme

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (15)

Annie Collyer

Verkkokaupan päätoimittajammeAnnieon kokeillutShark Wandvacja rakastaa sitä kädessä pidettävänä pölynimurina kulmiin pääsemiseen, verhoilun puhdistamiseen ja jalkalistaen pölyämiseen. Muuten hän käyttääShark Stratos IZ862Hpääimurina ja uskoo, että se on loistava puhdistaa sotkunsa, jonka hänen mopsinsa Doug jättää jälkeensä päivittäin. Lisäksi se mukauttaa imutehonsa automaattisesti lattioihisi sen mukaan, kuinka likaiset tai puhtaat ne ovat. Se toimii tuoksupalojen kanssa, jotta kotisi tuoksuu miellyttävältä siivoamisen aikana ja se taittuu säilytystä varten. Voi, se myös taipuu huonekalujen alla. Mutta kaikki tämä tulee melko kovaan hintaan.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (16)

Jaclyn Turner

Jaclynoli entinen verkkokauppatoimittajamme osoitteessaOikeat kodit.Jaclyn on testannut kolme Shark-imuria tästä luettelosta. Hän on testannut meidän erottuva kärkivalintammeShark Vertex HZ2002, ja hän teki vaikutuksen kevyestä, monikäyttöisestä muotoilusta, joka helpottaa päivittäistä imurointia huomattavasti. Hän kokeili myösShark AZ2002tyhjiö ja antoi sille neljä tähteä. Tämä johdollinen malli on tehokas, mutta hieman vaikeampi säilyttää. Se sopii ehdottomasti isompiin koteihin. Lopuksi Jaclyn testasi Shark IQ Robot Self-Empty XL RV1001AE:tä klo.Kodit & Puutarhat, jossa hän antoi sille neljä tähteä viidestä.

Paras Shark-imuri 2023: 7 arvioitua ostoa johdottomasta käsikäyttöiseen ja pystysuoraan (17)

Jennifer (Jen) Oksien

Jenon kodin toimittaja osoitteessaTechRadar. Aiemmin hän on kirjoittanutIhanteellinen koti,Oikeat kodit,jaKodit & Puutarhatkodinkoneeditorinamme. Tästä luettelosta hän on testannut johdotonta kämmenlaitettaShark UltraCyclone Pet Pro+kotonaan ja totesi sen olevan arvokas imuri lemmikkieläinten karvojen käsittelyyn ja että sillä on suuri imuteho, joten 4,5 tähden luokitus.

Mikä on paras Shark-imuri?

Shark-imurin valitseminen ei ole helppo päätös. Ne ovat kaikki itsessään erittäin hyviä, emmekä voi puhua niistä tarpeeksi korkealla, mutta jos meidän pitäisi valita yksi (okei, kaksi), niin paras malli, jota suosittelemme, onShark Stratos IZ862H, joka on lemmikkiystävällinen malli. Jos sinulla on rahaa käytettäväksi, se on kiistatta loistava, koska se säätää automaattisesti imutehoa, se toimii tuoksupalojen kanssa saadakseen kotisi tuoksumaan mukavalle, se taipuu huonekalujesi alle ja taittuu säilytystä varten.

Jos budjettisi on alle 300 dollaria,Shark Vertex HZ2002 (Amazonista) on hienoa. Kuten yllä, se taipuu puhdistettavaksi huonekalujen alle ja taittuu säilytystä varten. Se on johdollinen, mutta siinä on erittäin pitkä johto. Muuten se on kevyt ja helppokäyttöinen.

Viimeisimmät päivitykset

25. maaliskuuta 2023 -Vastatut kysymyksiin ja lisätyt hyppylinkit lukijaystävällisyyden lisäämiseksi. Tarkista kaikki tuotteet varmistaaksemme, että niitä on varastossa ja mielipiteemme on edelleen voimassa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 24/08/2023

Views: 5483

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.