Ominaisuudet Rakenne Valtuuksia on jaettu kahteen jaostoon, joka määrittää liittovaltion verokannat. Voi julistaa sodan Sisältää (2023)

Historia Keskikoulu

Vastaukset

Vastaus 1

(C) Kongressi.

Rakennevoimat:

  • Valtarakenne liittyy siihen, kuinka auktoriteetti ja valta jakautuvat yksilöiden kesken ryhmittymien, kuten hallituksen, kansakunnan, instituution, organisaation tai yhteiskunnan, sisällä.
  • Lukuisat tieteenalat, mukaan lukien sosiologia, politiikka, taloustiede ja liike, ovat kiinnostuneita tällaisista järjestelyistä.

kongressi -

  • Yhdysvaltain liittohallituksen lainsäädäntöelin tunnetaan Yhdysvaltain kongressina.
  • Se on kaksikamarinen, ja se koostuu ylemmästä ja alaosasta, senaatista ja edustajainhuoneesta.
  • Kongressi kokoontuu Yhdysvaltain Capitolissa Washingtonissa.

Siksi oikea vaihtoehto on (C) kongressi.

Lue lisää kongressista täältä:

brainly.com/question/1578160

#SPJ2

Vastaus 2

Vastaus: C-kongressi

Selitys:

He voivat julistaa sodan! Se on minusta järkevää.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä

Kuka oli Hitler???????

Vastaukset

Vastaus:

Adolf Hitler oli saksalainen poliitikko ja natsipuolueen johtaja. Hän nousi valtaan Saksan liittokanslerina vuonna 1933 ja myöhemmin Führerinä vuonna 1934. Diktatuurinsa aikana 1933–1945 hän aloitti toisen maailmansodan Euroopassa hyökkäämällä Puolaan syyskuussa 1939.

Selitys:

Mutta hän on huono ihminen

Saksalainen poliitikko ja natsipuolueen johtaja.

Kuinka monta prosenttia kaikista Yhdysvaltojen tiloista on pieniä perhetiloja?

Vastaukset

Vastaus:

88 %

Selitys:

Ei selityksiä tarvita, pelkkää faktaa ja tietoa :)))

Mikä seuraavista aiheutti suurimman konfliktin Venäjällä kylmän sodan päättymisen jälkeen? A. Etniset riemut johtivat aseelliseen konfliktiin Kosovossa
B. Venäjä ei edistynyt vapaan markkinatalouden rakentamisessa
C. Tšetšenian separatistit yrittivät irtautua Venäjän vallasta
D. Venäjän keskushallinto menetti vallan Vladimir Putinin aikana

Vastaukset

Vastaus: C. Separatistit Tšetšeniassa yrittivät irtautua Venäjän hallinnosta

Selitys: Kylmän sodan päättymisen ja Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen syntyi useita itsenäisiä valtioita entisistä neuvostotasavallasta ja Venäjän federaatiosta. Neuvostoliiton romahtamisen aikana Tšetšenia julisti itsenäisyyden, että muutaman vuoden kuluttua Venäjän sotilasjoukot tulevat Tšetšeniaan palauttamaan perustuslaillinen järjestys. Nämä Venäjän hallituksen toimet toistettiin useita kertoja tulevina vuosina. Noin 2009 mennessä Venäjän joukot tekivät Tšetšenian separatistit vakavasti toimintakyvyttömäksi, armeija vedettiin Tšetšenian alueelta ja separatistien ja paikallisen poliisin välillä tapahtui satunnaisia ​​hyökkäyksiä ja yhteenottoja alemmalla tasolla.

C on oikea vastaus

Mikä tapahtuma inspiroi Francis Scott Keytä kirjoittamaan "The Star-Spangled Banner"?

Vastaukset

Vastaus:

Vuoden 1812 sota.

Selitys:

Francis Scott Key inspiroitui kirjoittamaan "The Star-Spangled Banner" nähdessään brittien pommittamassa Marylandin linnoitusta vuoden 1812 sodan aikana. Key näki yksinäisen Yhdysvaltain lipun edelleen lentävän Fort McHenryn yllä. Kuten hymnin sanoista näkyy: "Ja raketin punainen häikäisy, ilmaan räjähtävät pommit, Todistivat läpi yön, että lippumme oli edelleen siellä."

Aluksi se suunniteltiin runoksi, joka julkaistiin myöhemmin sanomalehdissä ja asetettiin sitten suositun englanninkielisen kappaleen "To Anacreon in Heaven" musiikkiin, jonka on säveltänyt John Stafford Smith. Sen jälkeen kun presidentti Woodrow Wilson sanoi, että se tulisi soittaa kaikissa virallisissa tapahtumissa vuonna 1916, se hyväksyttiin lopulta kansallislauluksi 3. maaliskuuta 1931.

vuoden 1812 sota, jolloin u.s. sotilaat pitivät ylös valtavaa amerikkalaista lippua, jonka inspiroima francis scott key kirjoittaa sen. leveiden raitojen ja leveiden tähtien näkeminen saa hänet haluamaan kirjoittaa tähtinauhan.

Miten paikkakuntakulttuuriin vaikuttaa sen sijainti rannikkoalueella? Valitse kaikki oikeat vastaukset. A.) ulkomailta tulevat matkailijat lisäävät monimuotoisuutta

B.) Pienistä taajamista tulee usein suuria kauppakeskuksia

C.) kalastus on yleensä tärkeä elinkeino

D.) eristäminen saa jokaisen yhteisön kehittämään omia perinteitään, kieltään ja uskomuksiaan

Vastaukset

Vastaus:

Kysymykseen annetuista vaihtoehdoista oikeat vastaukset ovat A, B, C,

ulkomailta tulevat matkailijat lisäävät monimuotoisuutta

Pienistä taajamista tulee usein suuria kauppakeskuksia.

Kalastus on yleensä tärkeä elinkeino

Selitys: Rannikkoalueelle tulee yleensä ihmisiä eri maista kaupassa ja liiketoiminnassa, joka tapahtuu merireittejä pitkin. Tämän seurauksena ulkomailta saapuvat matkailijat jäävät usein rannikkoalueelle ja heidän elämäntapansa luo monimuotoisuutta sekoittumaan paikallisten ihmisten kanssa.

Rannikkoalueista tulee usein suuria kauppakeskuksia. Muinaisista ajoista lähtien meriteitä on käytetty kauppareittinä. Rannikkoalueita käytetään tavaroiden vaihtopisteinä. Niin usein pienestä asutuksesta tulee suuri kauppakeskus.

Lisäksi rannikkoalueella asuvat ihmiset perustuvat kalastukseen. Kalastusteollisuuteen liittyvät ihmiset menevät siis rannikolle. Tämän seurauksena se on tärkeä elinkeino rannikkoalueella.

Mikä on Koraanin merkitys islamin kannattajille

Vastaukset

Vastaus:

Koraanin merkitys islamin seuraajille on se, että se sisältää Allahin sanan, sellaisena kuin se on kerrottu Muhammedille.

Selitys:

Kuka oli WW2:ssa??? ja miksi he olivat mukana

Vastaukset

Vastaus:

Saksa us britannia Venäjä

Japani

jouduimme konfliktiin helmesataman tai pommituksen takia

Japani liittyi Saksan maailmanherruuteen

brittiläinen. estää Hitleriä valtaamasta maailmaa

Millainen hallitus antaa ohjauksen kansalaisten käsiin, yleensä äänestämällä

Vastaukset

Vastaus:

Demokratia

Selitys:

Syy äänestää presidenttiä tai mitä tahansa, tervetuloa pleb.

Miksi jotkut amerikkalaiset vastustivat Yhdysvaltojen perustuslain ratifiointia? V. Se ei kieltänyt orjuutta.

B. Se ei sisältänyt liittovaltion tuomioistuimia.

C. Se nimitti elinkautisen presidentin.

D. Se antoi naisille äänioikeuden.

Vastaukset

Syitä siihen, miksi jotkut, jos Amerikan kansalaiset vastustavat Yhdysvaltain perustuslain ratifiointia, on A: eivät kielleneet orjuutta.

  • On monia syitä, miksi kansalaiset vastustavat Yhdysvaltojen perustuslain ratifiointia.
  • Yksi niistä on se, että he ajattelivat, että valtioiden ja paikkakuntien suvereniteetti ja arvovalta voivat olla uhattuna keskitetyn hallinnon seurauksena.
  • Jotkut itse asiassa vastustavat tätä ratifiointia, koska se ei kieltänyt orjuutta, ja tästä syystä jotkut kansalaiset olivat huolissaan.

Siksi vaihtoehto A on oikea.

Lisätietoja osoitteessa:

brainly.com/question/453546

Vastaus:

Pääsyy siihen, miksi jotkut amerikkalaiset (tunnetaan antifederalisteina) vastustivat Yhdysvaltain perustuslain ratifiointia, on se, että he katsoivat, että tämä tekisi keskushallinnosta liian voimakkaan ja että siitä tulisi tyrannimainen yksittäisten osavaltioiden suhteen.

Luulen, että se on A. Se ei kieltänyt orjuutta.

Kuka on Langston Hughes? Ja mistä se on kuuluisa?

Vastaukset

Vastaus:

Langston hughes on yhdysvaltalainen kirjailija, joka on kuuluisa harlemin renessanssista

Selitys:

Minä teen sinusta järkevin pleaze pleaze pleaze Mikä on yksi tärkeä asia, jonka opit Minoan sivilisaatiosta?

Vastaukset

Vastaus:

Opin, että minolainen sivilisaatio oli ensimmäinen sivilisaatio, joka luotiin Euroopan maaperälle

Aika siistiä, eikö?

Vastaus:

Minolainen sivilisaatio sijaitsee Kreetalla pronssikaudella

Selitys:

Mikä väite kuvaa samankaltaisuutta Kansainliiton ja Yhdistyneiden Kansakuntien välillä? Molemmat olivat pyrkimyksiä edistää kollektiivista turvallisuutta. Molemmat perustettiin estämään kommunismin leviämistä. Molemmat olivat osa suurempaa pyrkimystä estää maailmanlaajuisia talouskriisejä. Molempia tukivat kaikki teollistuneet länsimaiset demokratiat.

Vastaukset

Vastaus:

Lausunto, joka kuvaa samankaltaisuutta Kansainliiton ja Yhdistyneiden Kansakuntien välillä, ovat molemmat pyrkimyksiä edistää kollektiivista turvallisuutta.

Selitys:

Molempien järjestöjen tavoitteena on suojella kaikkia kansoja ja kussakin maassa asuvia ihmisiä ympäri maailman. Heidän työhönsä kuuluu turvallisuuden ja rauhan takaaminen ihmisten keskuudessa. Vaikka työn tekemisessä on joitain eroja ja kuinka pitkälle heidän voimansa ulottuu väkivallan estämiseksi.

Vastaus:

toinen "molemmat olivat osa suurempaa työtä..."

Voittiko Amerikka Korean sodan ratkaisevalla voitolla?

Vastaukset

Vastaus:

Korea oli mielestäni umpikuja

Vastaus:

"...Yhdysvallat solmi aselevon vuonna 1953. Mutta Etelä-Korea ei suostunut aselepoon, eikä virallista rauhansopimusta koskaan allekirjoitettu." - NY Times

Selitys:

Kuka seuraavista miehistä vastusti avoimesti sitä, että Lontoon orjuuden vastainen yleissopimus kielsi naisia ​​osallistumasta? A) Abraham Lincoln
B) Nathaniel Hawthorne
C) Charles Finney
D) William Lloyd Garrison

Vastaukset

Vastaus:

D) William Lloyd Garrison

B) Nathaniel Hawthorne on vastaus

AUTTAKAA!!! Kuinka globalisaatio on parantanut monien ihmisten elämää ympäri maailmaa? Anna kaksi esimerkkiä ja perustele vastauksesi. Pitää olla 7 lausetta pitkä. (Gradpoint)

Vastaukset

Globalisaatio on prosessi, joka onnistui yhdistämään suurimman osan maailmasta melkein jokaisessa mielessä. Siinä on hyvät ja negatiiviset puolensa. Positiivisia puolia ovat tuotteiden halvemmat hinnat ja lisääntyneet työmahdollisuudet. Nämä molemmat asiat auttoivat parantamaan ihmisten elämää ympäri maailmaa, erityisesti kehitysmaissa ja vähemmän kehittyneissä maissa. Avoimilla globaaleilla markkinoilla yritykset eri puolilta maailmaa kilpailevat keskenään, joten lähes kaiken hinnat ovat laskeneet, mikä lisäsi ihmisten ostovoimaa. Lisäksi pystyessään avaamaan toimipisteitä muihin maihin monikansalliset yritykset avasivat ihmisille paljon uusia työpaikkoja, tarjoten heille tasaisen tulon ja siten vakaamman elämän taloudellisesta näkökulmasta.

Miten Yhdysvaltain perustuslaki vaikuttaa elämäämme?

Vastaukset

Yhdysvaltain perustuslaki vaikuttaa elämäämme antamalla meille oikeudet tekemiimme asioihin.

Millainen oli ensimmäisen maailmansodan tyypillisen sotilaan kokemus juoksuhaudoissa

Vastaukset

Vastaus:

no, se ei ole runsas ja siellä oli paljon ihmisiä, jotka saivat sairauksia

Selitys:

Vastaus:

kuolema nälkään, painajaisia

Selitys:

Vuoden 1968 demokraattisessa kansalliskokouksessa kokijat halusivat?

Vastaukset

Vastaus:

nähdäksesi uusia pop-tölkkejä

Selitys:

pop-tölkit olivat uusi asia vuonna 1961, uusi pop-tölkki 2asi suuria osakkeita poltölkkimarkkinoilla

Miten liittovaltiomme hallitus on organisoitu ja mitkä ovat osien tehtävät?

Vastaukset

Vastaus: Yhdysvaltain perustuslaki jakaa liittovaltion hallituksen kolmeen haaraan varmistaakseen, ettei kenelläkään yksittäisellä henkilöllä tai ryhmällä ole liikaa valtaa: Lainsäädäntö – Säätää lakeja (Kongressi – Edustajainhuone ja senaatti) ... Oikeuslaitos – Arvioi lakeja (korkein). tuomioistuin ja muut tuomioistuimet)

Selitys: google

Vastaus:

Lainsäädäntö – säätää lakeja (kongressi – edustajainhuone ja senaatti)

Toimeenpaneva johtaja – Toteuttaa lakeja (presidentti, varapresidentti, hallitus, useimmat liittovaltion virastot)

Oikeuslaitos – arvioi lakeja (korkein oikeus ja muut tuomioistuimet)

Selitys:

Ota kantaa ajankohtaiseen poliittiseen kysymykseen vähintään 150 sanalla. Sinun on sisällytettävä ongelmaan analyysi ja esitettävä todisteita näkemyksesi tueksi. Liitä mukaan lainaus siitä, mistä faktasi ovat peräisin. Sinä
voi vierailla Web-sivustolla, kuten Gallupilla, tarkastellakseen parhaillaan keskusteltuja kysymyksiä

Vastaukset

Vastaus:

Universal Health Care – yhden maksajan järjestelmä

Selitys:

Amerikka on yksi harvoista kehittyneistä maista, joilla ei ole yleistä terveydenhuoltoa, huolimatta siitä, että Yhdysvallat käyttää terveydenhuoltoon noin 17 prosenttia BKT:sta, mikä on enemmän kuin useimmat kehittyneet maat. Nämä todisteet kertovat meille, että Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmä on tehoton ja sitä on uudistettava. Lisäksi se, että vakuutus on monissa tapauksissa riippuvainen työsuhteesta, antaa yrityksille paljon valtaa työntekijöihin nähden.

Vastaus:

Sosiaalisia ongelmia. Abortti. Mikä on kantasi aborttiin?

Maahanmuuttokysymykset. Raja seinä.

Kotipolitiikkaan liittyvät kysymykset. Asevalvonta.

Terveydenhuoltoon liittyvät asiat. Aiemmat olosuhteet.

Ympäristöasiat. Ilmastonmuutos.

Taloudelliset kysymykset. Yhtäläinen palkka.

Vaalikysymykset. Valitsijamiehet.

Koulutuskysymykset. Opintolainat

Selitys:

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 08/21/2023

Views: 5583

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.