Olenko valmis suhteeseen? 9 merkkiä, että olet (ja 8 merkkiä, että et ole) (2023)

Sydänsuruista toipuminen voi olla koettelevaa aikaa, varsinkin jos yrität päästä takaisin satulaan ja aloittaa seurustelun uudelleen.

Vaikka saatat haluta löytää uuden suhteen, johon voit heittäytyä, on joitain asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin lähdet etsimään uutta rakkautta.

Varmista ensin, että viimeinen suhteesi on täysin ohi – ei ole mitään järkeä aloittaa uutta suhdetta, jos salaa toivot, että entinen kumppanisi vie sinut takaisin jonain päivänä.

Toiseksi, varmista, että et aio käyttää tätä uutta suhdetta vain tapana palata entiseen.

Tarpeeksi ihmisiä on jo loukkaantunut sinun seurauksenaedellinen suhde; ketään muuta ei tarvitse tuoda joukkoon.

Ja kolmanneksi, sinun on kysyttävä itseltäsi, onko tämä se, mitä todella haluat. Olet loppujen lopuksi särkynyt sydän. Lääkäri määräsi vähän omaa aikaa, jotta voit tuntea olosi paremmaksi.

Tee nämä seuraavat 21 asiaa ja voit olla 100% varma, että olet täysin valmis ottamaan vastaan ​​uuden kumppanin vastuut ja palkinnot (sen jälkeen puhumme 9 merkistä, jotka osoittavat, ettet ole valmis suhteeseen).

1. Ajattelet rakastumista uudelleen

Muistatko koskaan niitä rakkauden tunteita, joita sinulla oli exäsi kanssa? Hyvät ajat, ennen kuin kaikki meni alamäkeen?

Kun olet polveen syvällä erossa, on melko vaikea muistaa hyvää. Mutta kun pääset siitä eroon ja näet asiat sellaisina kuin ne todella olivat, ajattelet tulevaisuutta.

Tulevaisuus voi olla jännittävä tulevaisuus, joka on jännittävää kokea uudelleen. Kaikki nuo tunteet ovat hyviä, terveellisiä tunteita.

Huomaatko ajattelevasi, miltä tuntuisi tuntea nämä tunteet uudelleen?

Usko tai älä, se on hyvä asia. Sillä ei ole väliä, onko kulunut kuukausi vai yli vuosi, se voi olla merkki siitä, että olet valmis jatkamaan ja tapailemaan uudelleen.

2. Tiedät olevasi loistava saalis

Eroilla on tapana repiä meidät alas eivätkä anna meidän nousta takaisin. Usein ne vievät meiltä itsearvomme ja itsetuntomme ja saavat meidät tuntemaan, ettemme ole mitään.

Saatat tuntea tältä jonkin aikaa, ja se on normaalia. Mutta jonain päivänä kaikki muuttuu. Heräät ja tunnet itsesi taas.

Se voi olla hidasta tai se voi tapahtua kerralla. Joka tapauksessa muistat, mitä sinulla on tarjottavana suhteessa. Olet saalis ja muistat sen.

3. Haluatko tietää enemmän tilanteestasi?

Vaikka tässä artikkelissa tarkastellaan tärkeimpiä merkkejä siitä, että olet valmis suhteeseen, voi olla hyödyllistä puhua tilanteestasi suhdevalmentajan kanssa.

Ammattimaisen parisuhdevalmentajan avulla saat elämäsi ja kokemuksiisi liittyviä neuvoja…

Suhteen sankarion sivusto, jossa korkeasti koulutetut parisuhdevalmentajat auttavat ihmisiä monimutkaisissa ja vaikeissa rakkaustilanteissa, kuten selvittääkseen, ovatko he valmiita suhteeseen. Ne ovat erittäin suosittu resurssi ihmisille, jotka kohtaavat tämänkaltaisia ​​haasteita.

Mistä tiedän?

No, otin heihin yhteyttä muutama kuukausi sitten, kun kävin läpi vaikean vaiheen omassa suhteessani. Kun olin ollut ajatuksissani niin kauan, he antoivat minulle ainutlaatuisen käsityksen suhteeni dynamiikasta ja kuinka saada se takaisin raiteilleen.

Olin hämmästynyt siitä, kuinka ystävällinen, empaattinen ja aidosti avulias valmentajani oli.

Vain muutamassa minuutissa voit ottaa yhteyttä sertifioituun parisuhdevalmentajaan ja saada räätälöityjä neuvoja tilanteeseesi.

Aloita napsauttamalla tätä.

4. Olet innostunut tapaamaan

Yleensä ajatusseurustelemaan heti eron jälkeensaa väreet selkärankaa pitkin. Et halua palata deittailumaailmaan. Se on pelottavaa, eikä sinua kiinnosta.

Joten kun huomaat, että olet innostunut tapaamaan, asiat todella muuttuvat. Vaikka et ehkä halua ladata kaikkia treffisovelluksia ja mennä hulluksi, on hauskaa ajatella mahdollisuutta seurustella uudelleen.

Lisäksi et koskaan tiedä, mihin se johtaa.

5. Et vieläkään sure viimeistä suhdetta

Riippumatta siitä, kuinka pitkä suhde oli, se sattuu, kun se päättyy. Jos oletsuree edelleen suhdetta, ei ole aika lähteä treffeille.

Aloititko eron vai he tekivät, sillä ei ole väliä. Tärkeää on, että sinusta tuntuu, että olet oikein surrannut suhdetta ja sen tuomaa elämänmuutosta.

Jos vieläkin suret sitä ja toivot voivasi palata heidän kanssaan, älä seurustele.

Mutta jos voit katsoa suhdetta katkeransuloisilla muistoilla, se on hyvä merkki siitä, että olet valmis näkemään, mitä muuta elämällä on tarjottavanaan.

AIHEUTTAA:Olin syvästi onneton… sitten löysin tämän buddhalaisen opetuksen

6. Olet oppinut menneisyydestäsi

Ehkä seurustelit jonkun myrkyllisen kanssa. Ehkä olit tyhjentävässä avioliitossa. Oli se mikä hyvänsä, sinun on otettava siitä oppia.

Meillä on tapana vaipua takaisin tuttuihin malleihin, ja jos et tee selväksi, että et halua sitä uudelleen, tulet todennäköisesti takaisin.

Sinun on opittava menneisyydestäsi ja tekemistäsi virheistä.

Älä vain tunnista sitä ja jatka eteenpäin. Poimi varoitusmerkit, jotka liittyvät ominaisuuksiin, joita et halua, ja pysy siinä.

7. Uskot ihmisten olevan hyviä

Kyynisyys on eron sivuvaikutus. Me kaikki käymme läpi "vihaan maailmaa" -vaiheen ja "kaikki imevät" -vaiheen. Se on luonnollista.

Mutta jotkut meistä voivat pysyä siinä vaiheessa todella pitkään. Näemme kuinka pahoja kaikki ovat ympärillämme, emmekä halua nähdä hyvää.

Asiat muuttuvat, kun alat taas valmistautua treffeille. Alat uskoa, että ehkä ihmiset ovat todella hyviä. Suurin osa ihmisistä haluaa olla hyviä ihmisiä, eikö niin?

Jos pudistat päätäsi tälle väitteelle, mieti seurustelua uudelleen. Mutta jos todella uskot, että syvällä sisimmässäsi ihmiset yrittävät olla hyviä, voi olla aika kokeilla seurustelua.

8. Tiedät mitä miehet todella haluavat

Jos epäröit olla parisuhteessa nyt, olet todennäköisesti ollut palanut aiemmin. Ehkä olet seurustellut emotionaalisesti tavoittamattoman miehen kanssa tai hän on vetäytynyt pois yhtäkkiä tai odottamatta.

Vaikka parisuhteen epäonnistuminen voi olla sydäntäsärkevää, se voi olla myös arvokas oppimiskokemus.

Koska se voi opettaa sinulle tarkalleen mitä miehet haluavat ja eivät halua suhteelta.

Yksi asia, jonka miehet haluavat suhteelta (josta harvat naiset todella tietävät), on tuntea itsensä sankariksi. Ei toimintasankari kuten Thor, mutta sankari sinulle. Ihmisenä, joka tarjoaa sinulle jotain, jota kukaan muu ei voi.

Hän haluaa olla tukenasi, suojella sinua ja saada arvostusta ponnisteluistaan.

Aivan kuten naisilla on yleensä tarve hoitaa niitä, joista he todella välittävät, miehillä on tarve tarjota ja suojella.

Kaikella on biologinen perusta. Parisuhdeasiantuntija James Bauer kutsuu sitä sankarinvaistoksi. Se on jotain perimmäistä miehissä.

Katso Jamesin ilmainen video tästä.

En yleensä kiinnitä paljon huomiota suosittuihin uusiin psykologian käsitteisiin. Tai suosittele videoita. Mutta mielestäni sankarivaisto on kiehtova ote siihen, mitä miehet tarvitsevat suhteelta.

Paras tapa olla valmis suhteeseen on varustautua oikealla tiedolla siitä, mitä miehet haluavat tältä.

Sankarivaiston oppiminen on yksi asia, jonka voit tehdä juuri nyt.

Tässä vielä linkki videoon.

9. Näet mitä teit väärin

Ex on aina se, joka oli väärässä. Vaikka en kiistä sitä, se on hieman puolueellinen näkemys. Ajattelemme aina, että olemme oikeassa, ja se on ongelma.

Voi olla vaikea nähdä, mitä teimme väärin suhteessa, mutta ajan myötä se helpottuu. Ongelmana on, että saatat tehdä saman uudelleen seuraavassa suhteessasi.

Kuvioiden toistaminen voi johtaa ongelmiin, joita et halua.

Joten älä mene seurustelemaan sokeasti. Jos on helppo nähdä, mitä teit väärin, pidä se mielessä seurustelun aikana. Jos et ole niin varma, yritä selvittää se jonkin aikaa.

10. Et ajattele niitä

Muistatko, kun aloit tuntemaan jotain typerää? Ja se johtui siitä, että et voinut lakata ajattelemasta exääsi edes hetkeksi.

Tätä tapahtuu parhaimmillemme. Ne ovat niin juurtuneet elämäämme, että on vaikea erottaa niistä.

Yritä päästä pisteeseen, jossa et ajattele niitä joka päivä. Ehkä menet vain päiväksi tai kahdeksi.

Ehkä siitä tulee viikko tai kuukausi. Vaikka voi tuntua mahdottomalta olla päivää ajattelematta niitä, se tapahtuu jonkin ajan kuluttua.

Pian et ajattele niitä niin paljon. Tulet huomaamaan, että teet päivän ajattelematta niitä. Ja kun se tulee siihen pisteeseen, että huomaat, että olet ajatellut heitä pitkään, voit kokeilla seurustelua.

11. Sinua kiinnostaa joku

Yksi parhaista ennusteista eteenpäin siirtymiselle on, jos kiinnostut jostain muusta. Tämä yleensä käynnistää asiat ja saa sinut takaisin satulaan. Kun alat tuntea niitä toiveita ja toiveita uudelleen, älä tunne syyllisyyttä.

Tämä on todella hyvä merkki. Se on merkki siitä, että kehosi ja mielesi luovat tilaa uudelle suhteelle, joka voi olla mahtava.

12. Et tunne tarvitsevasi jotakuta muuta

Vaikka tärkein merkki siitä, että olet valmis suhteeseen, on se, kun tajuat, että et tarvitse sitä. Usein luotamme suhteisiin, kun tunnemme olomme masentuneeksi tai epävarmaksi omien kykyjemme suhteen.

Luotamme siihen, että toinen henkilö nostaa meidät ja tekee meistä parempia. Tämä ei ole vain epärealistista, vaan se myös vahingoittaa psyykettäsi. Ei ole tervettä toivoa, että joku muu voisi täyttää sinut.

Eron jälkeen voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin tunnet olosi jälleen omaksi itsesi. Tämä on normaalia. Mutta viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on törmätä jonkun toisen käsiin yrittääksesi tuntea olosi täytetyksi. Ota kaikki tarvitsemasi aika.

13. Sinulla on tarinasi käsissä

Eroon tulee paljon matkatavaroita. Ennen kuin voit aloittaa seurustelun jonkun uuden kanssa, sinun on varmistettava, että sinulla on järkeä sinusta ja tapahtuneesta.

Jos epäilet edelleen alttarin jyräämistä tai ex-kumppanisi äkillistä jättämistä ja syytät häntä edelleen onnettomuudesta,et ole valmis jatkamaan.

14. Tiedät mitä haluat itsellesi

Jotta pääset eteenpäin jalöytää uusi rakkaus, sinun on ensin selvitettävä, mitä haluat tältä elämältä. Kumppani ei sinänsä tee sinua onnelliseksi.

Sinun on selvitettävä, mitä tavoitteita ja toiveita haluat itsellesi, ja sitten etsittävä joku, jolla on samanlaiset näkemykset ja arvot.

AIHEUTTAA:Elämäni ei mennyt mihinkään, kunnes sain tämän yhden paljastuksen

15. Voit esiintyä jatkuvasti itsesi ja jonkun muun vuoksi

On tärkeää muistaa, että jokaisessa suhteessa on kaksi ihmistä.

Jos et ole vielä valmis varaamaan aikaa jollekin toiselle tai et pysty näyttäytymään hänen luonaan tavalla, joka saa hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi ja tarpeelliseksi, ei ole hyvä aika olla tekemisissä jonkun uuden kanssa.

16. Olet valmis olemaan avoin ja rehellinen ja osallistumaan intiimiin kommunikaatioon

Jokaisessa parisuhteessa on ongelmia, mutta on tärkeää työskennellä itsesi kanssa suhteen päätyttyä, jotta et joudu kokemaan näitä ongelmia yhä uudelleen ja uudelleen.

Sinun on oltava rehellinen itsellesi ja uudelle kumppanillesi siitä, mitä tarvitset ja haluat.

17. Voit hyväksyä ihmiset sellaisina kuin he ovat

Parisuhteessa oleminen tarkoittaa jonkun toisen tarpeiden ja toiveiden huomioimista.

Jos et ole vielä paikassa, jossa voit asettaa jonkun toisen tarpeet omien edelle, ei ole vielä aika ryhtyä uuteen suhteeseen. Menestyneissä ihmissuhteissa on kyse antamisesta ja ottamisesta.

18. Et tarvitse ketään tekemään elämästä mielenkiintoisempaa

Ennen kuin astut toiseen suhteeseen, muista, että jonkun lisääminen sekoitukseen ei tee sinua onnelliseksi.

Jos jokin, se voi aiheuttaa enemmän draamaa ja järkytystä elämääsi. Kun olet onnellinen yksin ollessasi, olet valmis ottamaan jonkun uudelleen elämääsi.

19. Et ole riippuvainen siitä, että joku tekee sinut onnelliseksi

Ei ole kenenkään vika, miltä sinusta nyt tuntuu, oli se sitten hyvä tai huono.

Ennen kuin ymmärrät, että kumppanisi ei ole vastuussa onnellisuudestasi ja hänen tehtävänsä ei ole tehdä sinua onnelliseksi, huolimatta siitä, mitä sinulle on aiemmin kerrottu ja päätät uskoa, se ei ole.

Etsi ensin tapoja tehdä itsesi onnelliseksi, ja sitten suhde on kirsikka kakun päällä.

20. Pidät elämästäsi sellaisena kuin se on juuri nyt

Mikään ei ole parempaa kuin tavata joku, joka toimii yhdessä. On vaikea kuvitella uuden suhteen aloittamista, kun elämäsi ei ole niin kuin haluat.

Työskentele hetki itsesi kanssa ennen kuin tuot jonkun muun kuvaan. Se vain vaikeuttaa sinua keskittymään siihen, mitä tarvitset.

21. Et tuo suhteeseen mitään matkatavaroita

Ennen kuin sitoudut toiseen suhteeseen, varmista, että et aio syyttää tätä henkilöä aiemmista virheistäsi muissa suhteissasi.

Olipa sinun syytäsi tai ei, että viimeinen suhteesi päättyi, uuden kumppanisi ei pitäisi joutua maksamaan siitä mitään.

Noudata näitä sääntöjä ja huomaat, että uuteen suhteeseen pääseminen ei ole vain jännittävää ja täyttävää, vaan se sisältää paljon vähemmän draamaa kuin mikään suhde, joka sinulla on koskaan ollut.

Tee elämääsi tilaa uudelle ja hyvälle ja anna menneisyyden mennä sinne, missä se kuuluu: menneisyyteen.

Toisaalta et ole valmis toiseen suhteeseen, jos teet edelleen näitä 9 asiaa

Jos luet tätä, leikit ajatuksella palata satulaan ja seurustella uudelleen.

Ehkä olet juuri jättänyt kauhean suhteen, tai ehkä paras kaverisi luopuu parhaasta tyttöystävästäsi. Auts. Se tapahtuu.

Ja olet todennäköisesti levoton siitä, mitä on mennyt menneisyydessä.

Joten jos ajatteletpäästä uuteen suhteeseen, ota aikaa ja mieti, oletko todella valmis sellaiseen sitoutumiseen uudelleen.

Jos olet kuten useimmat ihmiset, haavasi ovat vielä tuoreita, kun ajattelet seuraavaa.

Kun otat ylimääräisen ajan päättääksesi, oletko todella valmis, säästät paljon aikaa ja surua ja varmistat, että kun otat uuden kumppanin, se tapahtuu oikeista syistä.

Jos teet edelleen näitä 9 asiaa, et ole valmis uuteen suhteeseen juuri nyt.

1. Et ole halukas, että hän astuu puolestasi

Kuten edellä mainitsin, miehillä on biologinen halu edistää naisten asemaa ja huolehtia ja suojella heitä.

Parisuhdeasiantuntija James Bauer kutsuu sitä sankarinvaistoksi.

Aiheeseen liittyviä tarinoita Hack Spiritistä

  • 11 suhdevirhettä, joita miehet tekevät, kun heiltä puuttuu itseluottamus
  • Jos olet aidosti rakastunut, et koskaan anna näiden 10 asian vaikuttaa suhteeseesi
  • Jos mies ei tee näitä 15 asiaa, hänen sydämensä ei ole suhteessa

Jos olet vakaasti itsenäinen etkä pidä siitä, kun mies haluaa auttaa sinua tai näyttää suojelevia vaistoja sinua kohtaan,et todennäköisesti ole valmis suhteeseen.

Koska miehelle tunteminen naiselle välttämättömäksi erottaa usein "pidon" "rakkaudesta" ja on olennainen ainesosa romanssissa.

Älä ymmärrä minua väärin, epäilemättä kaverisi rakastaa voimaasi ja kykyjäsi olla riippumaton. Mutta hän haluaa silti tuntea olevansa haluttu ja hyödyllinen – ei välttämätön!

Miehillä on sisäänrakennettu halu johonkin "suurempaan", joka ylittää rakkauden tai seksin. Tästä syystä miehet, joilla näyttää olevan "täydellinen tyttöystävä", ovat edelleen tyytymättömiä ja huomaavat jatkuvasti etsivänsä jotain muuta - tai mikä pahinta, jotakuta muuta.

Yksinkertaisesti sanottuna miehillä on biologinen halu tuntea itsensä tarpeelliseksi, tuntea itsensä tärkeäksi ja huolehtia naisesta, josta hän välittää.

Jos haluat lisätietoja sankarin vaistosta,katso James Bauerin erinomainen video täältä.

Kuten James väittää, miesten halut eivät ole monimutkaisia, vaan ne on ymmärretty väärin. Vaistot ovat voimakkaita inhimillisen käyttäytymisen tekijöitä, ja tämä pätee erityisesti siihen, miten miehet suhtautuvat suhteisiinsa.

Kuinka laukaistat tämän vaiston hänessä? Ja antaa hänelle merkityksen ja tarkoituksen tunne, jota hän kaipaa?

Sinun ei tarvitse teeskennellä olevansa joku, jota et ole tai näytellä "hädässä olevaa neitoa". Sinun ei tarvitse laimentaa voimaasi tai itsenäisyyttäsi millään tavalla, muodossa tai muodossa.

Aidolla tavalla sinun on yksinkertaisesti näytettävä miehellesi, mitä tarvitset, ja annettava hänen astua eteenpäin täyttääkseen sen.

James Bauer hahmottelee videossaan useita asioita, joita voit tehdä. Hän paljastaa lauseita, tekstejä ja pieniä pyyntöjä, joita voit käyttää juuri nyt saadaksesi hänet tuntemaan olosi tärkeämmiksi sinulle.

Tässä vielä linkki hänen videoonsa.

2. Valitset jatkuvasti vääriä miehiä

Jos olet aiemmin valinnut joukosta häviäjiä, on tauon aika. Et ole valmis uuteen suhteeseen niin kauan kuin kerrot itsellesi, että seurustelet pahiksien kanssa.

Näiden asioiden sanominen vain työntää sinua edelleen siihen suuntaan, mihin uskot. Aloita sanomalla itsellesi uusia asioita, kuten "seurustelen miehillä, jotka ovat vahvoja ja ystävällisiä minulle." Katso mihin se vie sinut.

3. Luuletko tarvitsevasi suhteen tehdäksesi sinut onnelliseksi

Sinä oletei ole valmis toiseen suhteeseenjos luulet, että parisuhteessa oleminen tekee sinut onnelliseksi. Sinun on opittava olemaan onnellinen yksin.

Se on vaikeaa monille ihmisille, varsinkin niille, jotka ovatsarjatreffit, mutta on mahdollista löytää onnea yksin ja ottaa se taakka pois kumppaniltasi.

4. Luuletko, että uusi suhde korjaa kaikki ongelmasi

Jos tunnet olevasi rikki ja luulet, että uusi suhde on liima, joka yhdistää sinut takaisin yhteen, mieti uudelleen.

Tulet huomaamaan, että suhde vain voimistaa ongelmiasi ja aiheuttaa jollekin toiselle sen surun, jota jo tunnet.

5. Luuletko, että hän on korjattavissa

Yksi asia, jota naiset usein tekevät, on etsiä projektia, kun heillä on huono olo.

Valitettavasti joskus tuo projekti on uusi suhde miehen kanssa, joka on yhtä suuri sotku kuin he ovat. Ennen kuin tunnet olosi vakaaksi ja turvalliseksi omassa elämässäsi, älä yritä korjata jonkun toisen elämää.

Kuten näet, suhteet voivat olla suorastaan ​​hämmentäviä ja turhauttavia. Joskus osut seinään etkä todellakaan tiedä mitä tehdä seuraavaksi.

Minäkin tunsin samoin, kunnes yritinSuhteen sankari.

Minulle se on paras sivusto rakkausvalmentajille, jotka eivät ole pelkkää puhetta. He ovat nähneet kaiken ja tietävät kaiken siitä, kuinka tämän kaltaisissa vaikeissa tilanteissa selvitään.

He onnistuivat murtautumaan melun läpi ja antoivat minulle todellisia ratkaisuja – paitsi monia muita asioita.

Vain muutamassa minuutissa voit ottaa yhteyttä sertifioituun parisuhdevalmentajaan ja saada räätälöityjä neuvoja tilanteeseesi.

Napsauta tätä tarkistaaksesi ne.

6. Tarvitset jonkun tekemään elämästä elämisen arvoista

Jos luulet kuolevasi ilman kumppania, olet väärässä (onneksi!) etkä ole valmis uuteen suhteeseen (valitettavasti!).

Sinun täytyy ottaa aikaa selvittääksesi, mikä saa sinut tikkimään ja mikä tekee elämästäsi mielenkiintoisen yksin. Mies ei aio parantaa sitä puolestasi.

7. Käytät kaiken aikasi miettien, milloin olet parisuhteessa

Sen sijaan, että eläisit tässä ja nyt ja olisit ystäviesi ja perheesi kanssa, haaveilet siitä, millaista elämästä tulee, kun löydät Prinssin Charmingin.

Saatat odottaa pitkään, jotta sinun on parempi asettua ja löytää rauha siinä, mitä teet juuri nyt.

8. Et ole vielä päässyt exästäsi yli

Onko sinulla vielä tunteita exääsi kohtaan? Älä ajattele jonkun uuden löytämistä.

Eronneet parit hyppäävät usein uusiin suhteisiin, koska he haluavat palata normaaliksi mahdollisimman nopeasti, mutta jos tunteita on ratkaisematta tai tuntuu, että asiat eivät ehkä ole aivan ohi, älä kiirehdi mihinkään.

9. Olet valmis tekemään melkein mitä tahansa kumppanisi puolesta

Jos tunnet olosi epätoivoiseksi ja puutteenalaiseksi, näytät epätoivoiselta ja tarvitsevalta. Älä kiirehdi mihinkään suhteeseen vain suhteen vuoksi.

Teet huonoja valintoja ja löydät itsesi takaisin siellä, missä olet juuri nyt.

Kannattaa miettiä, mitä haluat uudelta suhteelta, ennen kuin yrität sopeutua jonkun toisen elämään, jotta et jää yksin.

AIHEUTTAA:Hän ei todellakaan halua täydellistä tyttöystävää. Hän haluaa sinulta nämä 3 asiaa…

Etkö vieläkään ole varma, luetko uudelleen treffeille? Tässä on 7 kysymystä, jotka voit kysyä itseltäsi

Voi olla vaikeaa palata satulaan sen jälkeen, kun sydän on särkynyt, mutta mistä voit tietää, milloin on oikea aika?

Jos teet harppauksen liian aikaisin, päädyt todennäköisesti sabotoimaan uutta suhdettasi epäreilusti.

Jos odotat liian kauan, vietät enemmän aikaa kuin on tarpeen epätoivoon ja yksinäisyyteen.

Totuus on, että jokainen tekee tämän johtopäätöksen omalla ajalla ja sinulla on oikeus käyttää niin paljon aikaa kuin tarvitset toipuaksesi huonosta erosta.

Sen sijaan, että miettisit, oletko valmis palaamaan sinne, yritä kysyä itseltäsi joitain näistä kysymyksistä saadaksesi paremman käsityksen itsestäsi, itseluottamuksestasi ja uusista suhteistasi.

Saatat löytää niistä todella hyödyllisiä ja saatat saada selvyyttä siitä, miten voit edetä.

1. Onko sinulla jo joku mielessäsi vai aiotteko vain siipiä sitä?

Yksi vaikeimmista osista seurustelussa jälleen on löytää seuraavan treffimiehen. Jos olet polttanut ja tuntenut olosi uupuneeksi viimeisestä kumppanistasi, saatat yhdistää kyseisen henkilön kokemukseesi uuden rakkauden löytämisestä.

Jos tapasit hänet esimerkiksi baarissa, saatat välttää baareja, koska pelkäät tapaavansa samanlaisen ihmisen.

Näetkö ystävääsi uusin silmin tämän eron jälkeen ja luulet, että saatat rakastua heihin?

Vai aiotko hypätä uusimpaan treffisovellukseen ja löytää jonkun, jonka kanssa olla?

Oikeita vastauksia ei ole, mutta harkitse, miten lähestyt treffejä ja anna sen auttaa sinua päättämään, onko aika palata vai odottaa vielä.

2. Luuletko, että on mahdollista olla rakastunut uudelleen?

Onko sydämesi niin särkynyt, ettet ymmärrä, kuinka voit koskaan enää luottaa johonkin?

Jos näin on, ei todennäköisesti ole oikea aika palata treffeille. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis päästämään jonkun elämääsi ja katsomaan, minne se sinut vie – ilman minkäänlaisia ​​ehtoja – niin mene siihen.

Vaikein osa tässä kaikessa on aina luottamustekijä: sinun on oltava valmis loukkaantumaan löytääksesi rakkauden, ja jotkut ihmiset eivät ole valmiita käymään läpi tätä riskiä uudelleen löytääkseen rakkauden.

3. Onko itsessäsi asioita, joiden parissa sinun on työskenneltävä ennen kuin aloitat uudelleen suhteen?

Vaikka suhteesi päättyminen olisi 100-prosenttisesti exien vika, on epäilemättä asioita, joita sinun on työstettävä itsesi puolesta ollaksesi valmis palaamaan suhteeseen tai jopa aloittamaan seurustelun uudelleen.

Siinä suhteessa on osia, joihin osallistuit, ja on tärkeää, että ajattelet kättäsi tuon suhteen kaatuessa.

Tämä on vaikea prosessi, mutta kannattaa ottaa selvää, missä olet ja miten näytät suhteissa.

4. Oletko päästänyt kokonaan irti tuntemastasi kivusta?

Ei ole mitään järkeä mennä uuteen suhteeseen, jos et ole täysin parantunut edellisestä.

Kaikki mitä teet, on tuoda draamaa sinne, missä se ei kuulu ja se ei ole reilua sinua tai uutta kumppaniasi kohtaan.

Jos huomaat valittavan exästäsi treffeillä, ota askel taaksepäin ja muista, että saatat joutua antamaan itsellesi lisää hengähdystaukoa ennen kuin aloitat seurustelun uudelleen.

Kukaan ei halua kuulla kaikesta paskasta, mitä entinen poikaystäväsi teki… riippumatta siitä, kuinka mukavia ja kannustavia he ovat.

5. Syyttätkö edelleen exääsi tunteistasi?

Jos sinusta tuntuu, että elämäsi on pilalla tai eksyit raiteilta tämän henkilön takia, sinun kannattaa lykätä seurustelua, kunnes olet ratkaissut tunteesi ja ottanut vastuuta omasta osastasi suhteessa.

Jos tunnet olosi apaattiseksi tätä työtä kohtaan ja haluat vain haudata sen ja jatkaa eteenpäin, muista, että se saattaa nostaa ruman päänsä, kun vähiten odotat sitä jonakin huonona, odottamattomana päivänä.

Mieti, kuinka ratkaista nämä tunteet, jotta voit palata nauttimaan elämästäsi ja seurustelusta.

6. Uskotko, että olet jonkun toisen rakkauden arvoinen?

Sinun täytyy antaa jonkunrakastan sinua taasjos aiot mennä treffeille.

Et voi pitää sydäntäsi lukittuna ikuisesti, joten vaikka seurustelisit vain satunnaisesti ilman aikomusta olla pitkäaikaisessa suhteessa juuri nyt, salli itsesi ihailu.

Jos kiellät ihmisiltä mahdollisuuden tutustua sinuun ja arvostaa sinua, et koskaan löydä etsimääsi.

7. Oletko kiinni negatiivisessa ajatussilmukassa siitä, mitä voisi tapahtua, jos jatkat sitä uudelleen?

Jos voit ajatella vain, että löydät jonkun, olet onnellinen jonkin aikaa ja sitten hän vain pettää sinua kuin se valehteleva paskiainen, joka juuri jätti sinut, tarvitset minuutin ennen kuin tapaat uudelleen.

Sinun on siivottava kaikki ajatuksesi ympärilläsi varmistaaksesi, että et tuo mitään anamostoosia seuraavaan suhteeseesi.

Jos ajattelet ihmisissä pahinta, näet ihmisissä pahimman.

Ota aikaa miettiäksesi, mitä haluat saada irti seuraavasta suhteestasi tai onko nyt edes oikea aika etsiä rakkautta.

Sinkkuna oleminen on ihan okei, vaikka sosiaalinen media saa sinut uskomaan.

Löydä oma elämäsi ja rakenna omaa voimaasi ja tee asioita, joita olet aina halunnut tehdä, mutta et pystynyt, kun olit kiintynyt.

Sinkkuelämä ei ole niin paha. Eikä sekään ole parisuhteessa.

Joten anna sille mahdollisuus, kun tunnet olevasi valmis, ja jos huomaat, ettet ole, on hyvä jatkaa odottamista ja työskentelyä.

Kuinka kauan sinun pitäisi odottaa ennen kuin tapaat uuden?

Kaikki ovat erilaisia, eikä kukaan voi kertoa sinulle, oletko oikeassa vai väärässä odottaessasi yhtä kauan kuin ennen uuteen suhteeseen ryhtymistä. Tärkeintä on, että teet sen selkeällä mielellä.

Suhteesta riippuen voi kestää kauan päästä niistä yli. Jotkut tutkimukset sanovat, että se vaatiinoin kuusi kuukauttakeskimäärin päästä erosta yli. Muut tutkimukset sanovat, että jos suhde oli avioliitto,kestää yli 17 kuukautta.

Suhteet ovat siis erilaisia. Saatat kestää kolme kuukautta ja voit paremmin. Saatat kestää yli vuoden. Sillä ei ole väliä mitä joku muu tekee. Keskity vain sinuun.

Mistä tietää, milloin olet valmis seurustelemaan uudelleen eron jälkeen

Kuten aiemmin mainitsin, avioero voi olla toinen vaikea asia. Saatat tuntea olosi ylivoimaiseksi. Siellä saattoi olla lapsia mukana. Avioero saattoi päättyä erittäin huonosti.

Joten mistä tiedät, että olet valmis seurustelemaan uudelleen eron jälkeen?

Jos et näe yllä olevia merkkejä, se on sinänsä hyvä merkki, että tarvitset todennäköisesti lisää aikaa. Kun olet taas valmis suhteeseen, tiedät sen.

Se on vaikeasti kuvailtava tunne. Joskus saatat tuntea olosi eksykseksi, mutta pian asiat muuttuvat. Olet valmis seurustelemaan uudelleen jonain päivänä, älä huoli. Älä vain yritä pakottaa sitä tapahtumaan nopeammin kuin sen tarvitsee.

Valmiina päivämäärään taas lainauksia

"Miksi et seurustele uudelleen? Ja minkä kanssa seurustella? Puolikas sielu? Puolikas sydän? Puolet minusta? Anna minun parantua ja tulla taas kokonaiseksi. Ehkä sitten olen valmis ottamaan sen kaiken uudelleen." – Rahul Kaushik

"Jos olet tarpeeksi rohkea sanomaan hyvästit, elämä palkitsee sinut uudella tervehdyksellä." – Paulo Coelho

"Joskus hyvät asiat hajoavat, jotta paremmat asiat voivat hajota yhteen." – Marilyn Monroe

"Älä pelkää kasvamista hitaasti. Pelkää vain paikallaan seisomista." – kiinalainen sananlasku

"Meillä on valta näyttää mitä tahansa sydämemme toiveet, meidän on vain uskottava, että voimme." – Jennifer Twardowski

"Puhtaaimmassa muodossaan deittailu on parittelukoe (ja koe tarkoittaa sitä, että saatamme tai emme saa osaa)." – Joy Brown

"Treffiton erilainen kun tulee vanhemmaksi. Et ole yhtä luottavainen tai innokas palaamaan sinne ja paljastamaan itsesi jollekin." – Toni Braxton

"Ihmisen valmius treffeille on pitkälti kypsyydestä ja ympäristöstä kiinni." – Tohtori Myles Munroe

"Aika parantaa surut ja riidat, sillä me muutumme emmekä ole enää samoja henkilöitä. Sen enempää rikoksentekijä kuin loukkaantunutkaan eivät ole enää oma itsensä." – Blaise Pascal

"Älä hauku. Jatka elämää ja rakastamista. Sinulla ei ole ikuisuutta." – Leo Buscaglia

"Älä mieti sitä mikä meni pieleen. Keskity sen sijaan siihen, mitä tehdä seuraavaksi. Käytä voimiasi eteenpäin kohti vastauksen löytämistä." – Denis Waitley

"Vain särkyneet sydämet tietävät totuuden rakkaudesta." – Mason Cooley

Tiivistettynä

Vain sinä tiedät, oletko valmis suhteeseen eron jälkeen. Mutta kerron teille pienen salaisuuden...

Toinen hyvä merkki on kysyä, oletko valmis johonkin. Koska vaikka et ehkä ole täysin paikalla, se tarkoittaa, että pääset jonnekin.

Se ei ole kaikki tai ei mitään -prosessi. Voit asteittain upottaa varpaasi treffilammikkoon ilman, että sinun tarvitsee hypätä suoraan suhteeseen.

Totuus on, että tulee aika, jolloin vain tiedät. Istut ja sanot: "On aika."

Ja kun se aika tulee, ota se haltuun. Se tulee olemaan toisenlainen kokemus seurustelusta huonon eron jälkeen, mutta se tulee olemaan myös kaunis.

Saatat myös pitää lukemisesta:

  • Olin syvästi onneton… sitten löysin tämän buddhalaisen opetuksen
  • Elämäni ei mennyt mihinkään, kunnes sain tämän yhden paljastuksen
  • Miksi menetit poikaystäväsi (ja kuinka voit saada hänet takaisin)

Aiheeseen liittyviä tarinoita Hack Spiritistä

  • 11 suhdevirhettä, joita miehet tekevät, kun heiltä puuttuu itseluottamus
  • Jos olet aidosti rakastunut, et koskaan anna näiden 10 asian vaikuttaa suhteeseesi
  • Jos mies ei tee näitä 15 asiaa, hänen sydämensä ei ole suhteessa

Voiko parisuhdevalmentaja auttaa sinuakin?

Jos haluat erityisiä neuvoja tilanteestasi, voi olla erittäin hyödyllistä keskustella suhdevalmentajan kanssa.

Tiedän tämän omasta kokemuksesta…

Muutama kuukausi sitten otin yhteyttäSuhteen sankarikun kävin läpi vaikean vaiheen suhteeni. Kun olin ollut ajatuksissani niin kauan, he antoivat minulle ainutlaatuisen käsityksen suhteeni dynamiikasta ja kuinka saada se takaisin raiteilleen.

Jos et ole ennen kuullut Relationship Herosta, se on sivusto, jossa korkeasti koulutetut parisuhdevalmentajat auttavat ihmisiä monimutkaisissa ja vaikeissa rakkaustilanteissa.

Vain muutamassa minuutissa voit ottaa yhteyttä sertifioituun parisuhdevalmentajaan ja saada räätälöityjä neuvoja tilanteeseesi.

Olin hämmästynyt siitä, kuinka ystävällinen, empaattinen ja aidosti avulias valmentajani oli.

Vastaa tähän ilmaiseen tietokilpailuun löytääksesi sinulle täydellisen valmentajan.

Napsauta yllä olevaa linkkiä saadaksesi 50 dollaria alennusta ensimmäisestä istunnostasi – eksklusiivinen tarjous Hack Spiritin lukijoille.

Paljastus: Hack Spirit -arviointitiimi on tuonut sinulle tämän viestin. Arvosteluissamme Hack Spirit korostaa tuotteita ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos ostat ne, saamme pienen provision tästä myynnistä. Suosittelemme kuitenkin aina vain tuotteita, jotka olemme henkilökohtaisesti tutkineet ja joiden todella mielestämme voi olla sinulle arvokkaita. Lue affiliate-ilmoituksemmetässä. Otamme mielellämme palautetta vastaan ​​osoitteessareviews@hackspirit.com.

Piditkö artikkelistani? Tykkää minusta Facebookissa nähdäksesi lisää tämänkaltaisia ​​artikkeleita syötteessäsi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 02/11/2023

Views: 5897

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.