Kuinka poistaa Pokemon X Save - PokemonFanClub.net (2023)

Jos haluat poistaa tallennetut tiedot, käynnistä peli ensin. Kun pelin esittelyelokuvaa toistetaan, paina d-padin ylös-painiketta sekä X- ja B-painikkeita samanaikaisesti. Kun painat kaikkia kolmea painiketta kerralla, johdantoelokuva ohitetaan ja peli kysyy, haluatko poistaa kaikki tallennustietosi.

8 Fennekin: Hienoa ensimmäistä kuntosalia vastaan.

Pokemon X/y -painikeyhdistelmien uudelleenkäynnistys

Vaihe 1: Avaa Pokemon X/YVaihe 2: Kun saavut otsikkonäytölle, pidä näppäinyhdistelmiä painettunaYlös+B+Xsamanaikaisesti.Vaihe 3: Sinua pyydetään poistamaan kaikki tallennetut tiedot, valitse sopiva vaihtoehto.Varoitus: Et voi peruuttaa tätä prosessia heti, kun päätät poistaa kaikki Pokemon X/Y -tietosi.Huomautus: Tätä menetelmää voidaan soveltaa myös ja Pokemon Omega Ruby/Alpha Saphire.

Siinä kaikki, yllä olevat vaiheet on helppo seurata, mutta jos et voi käynnistää Pokemon X/Y -peliäsi uudelleen, lähetä viestisi alla olevaan kommenttilomakkeeseen.

Älä missaa:Mitä hyvää psyykkisiä Pokemoneja vastaan

Kuinka poistan vanhan tiedoston Pokemon X:stä

Jos olen koskaan halunnut, kuinka poistan vanhan tiedoston? Pidä D-Pad, X + B painettuna johdannon aikana, ennen kuin näet tiedostonvalintanäytön. Se pyytää sinua vahvistamaan kahdesti, että haluat poistaa tallennuksen, ennen kuin se tapahtuu. Se on Ylös+Valitse+B Aloitusnäytössä ennen kuin näet profiilisi. Selaat pelien usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia vieraana.

Kuulin, että Pokemon X ja Y on enimmäkseen 2D:ssä. Onko tämä oikein

Kuinka poistaa Pokemon X Save - PokemonFanClub.net (1)

Pokemon X ja Y käyttävät täysin 3D-pelimoottoria, mutta 3DS:n stereoskooppinen 3D-tehoste on käytettävissä vain tiettyinä hetkinä. Pokemon-taistelut ja Pokedex voidaan näyttää 3D-muodossa, mutta kaksois-, kolmi- ja laumataistelut eivät. Siellä on myös lyhyitä 3D-kohtauksia, kuten Holo Caster -ilmoituksia ja hahmojen esittelyjä. Sisustusympäristöjä, kuten Glittering Cave ja Poke Ball Factory, voi myös tutkia 3D-tilassa.

Sinä saatat pitää:Kuinka saada Lucario Pokemon Go -peliin

Pokmon Sword and Shield: Kuinka poistaa pelisi ja aloittaa alusta

Nyt kunPokémon Sword and Shieldovat olleet ulkona jonkin aikaa ja osoittaneet olevansa joitakinparhaat Nintendo Switch -pelitolla tähän mennessä vapautettu. Olet ehkä juossut pelin läpi ja voittanut sen. Tai ehkä elämä on vain ollut niin kiireistä, että jätät pelin hetkeksi sivuun ja vihdoin ehdit taas pelata. Jos haluat aloittaa alusta, sinun on poistettava pelitietosi. Koska peli käynnistyy automaattisesti tiedostoosi valikon sijaan, ei ole heti selvää, kuinka tallennetut tiedot poistetaan, mutta se on mahdollista. Näin poistat Pokémon Sword- tai Pokémon Shield -pelitietosi ja aloitat alusta.

Kuinka nollata Pokemon Sun

Jokainen sarjan Pokemon-peli paranee, mutta onneksi pelin nollaus on helppoa. Kun sinun on nollattava Pokemon Sun, sinun on tyhjennettävä profiilisi. Painat päävalikon X- ja B-painikkeita sekä ylös-suunnan. Ruudulle avautuu laatikko, jossa kysytään, haluatko poistaa edistymisesi. Napsauta Kyllä, ja peli nollataan.

Älä missaa:Alakazam Pokemon Go Moveset

Kuinka nollata Pokemon Ultra Sun

Haluat ajatella ennen kuin nollaat Pokemon Ultra Sun -pelisi. Menetät kaiken edistymisesi. Sinulla on mahdollisuus valita uusi hahmo tai poimia boostereita, joita olet missannut aikaisemmilla tasoilla. Kun haluat nollata pelisi, napsauta Ylös B- ja X-painikkeita, kun olet aloitusnäytössä. Näin aloitat myös uuden Pokemon Ultra Sun -pelin.

Kuinka poistaa Pokemon X Save

Kuinka poistaa Pokemon-tallennustiedosto X Y Omega Ruby Alpha Sapphire -sovelluksesta

Mitenpoista pokemonx tallentaa? Joshaluat poistaa omasiPokemon X pelitallenna tiedosto, mutta et tiedä miten? Ei hätää, kerron sinulle tavanpoista tietosi.

Joko siksi, että haluat aloittaa alusta nyt, kun olet saanut pääjutun valmiiksi, tai koska olet valinnut senalkuperäinen Pokemonjoka ei vakuuta sinua liikaa tai ei ole täydellinen, aiomme selittää yksinkertaisen menetelmän, jolla voit poistaa pelisi tiedot ja aloittaa uuden.

Suositeltavaa luettavaa:Kuinka poistaa tallennustiedosto Pokemon Platinumista

Pokmon-kaupankäyntikorttipelisarja

SisäänPokémon-kaupankäyntikorttipelijaPokémon Card GB2: Täältä tulee Team GR!, soitin tallentaa käyttämälläPäiväkirjakomento valikosta. Säästäminen vie huomattavasti lyhyen ajan verrattunaydinsarjamuutaman ensimmäisen sukupolven pelit.

Kun pelaaja valitsee "Päiväkirja", molemmat pelit kysyvät vahvistusta ennen tallentamista:

"Haluaisitko pitää päiväkirjaa?"
Joo: "< Pelaajan nimi> kirjoitti päiväkirjaan."
Ei: "Päiväkirjaan ei tallennettu mitään."

Molemmat pelit tallentavat automaattisesti nykyisen korttien kaksintaistelun etenemisen ilman varoitusta. Jos pelaaja sammuttaa jommankumman pelin kaksintaistelun aikana, pelaaja voi joko jatkaa kaksintaistelua myöhemmin tai palata viimeisestä pelastuspisteestä tavalliseen tapaan. Jos pelaaja valitsee jälkimmäisen, kaksintaistelun etenemistiedot poistetaan.

Molemmissa peleissä, jos pelaaja haluaa aloittaa uuden pelin, mutta peli on jo tallennettu, pelaajan on poistettava vanhat tiedot ennen uuden pelin pelaamista.

Soittimen asetukset tallennetaan automaattisesti.

Kuinka poistat Pokemon-tallennustiedoston

Pokemon Sword and Shieldmeillä on ensimmäistä kertaa saagassa oma automaattinen tallennusjärjestelmä, jonka voimme tehdä milloin tahansa. Pelin poistamisvaihtoehtoa ei kuitenkaan näy missään valikoissa. Ja ei ole. Peli ei tarjoa meille tätä mahdollisuutta.

Poista peli noudattamalla näitä ohjeita

  • Anna Tietojen hallinta ja Poista tallennustiedot,
  • Tehty

Kun se on tehty, voit aloittaaPokemon Sword and Shielduudelleen ja peli alkaa alusta kuin se ei olisi koskaan alkanutkaan. Valmis, yksinkertainen, eikö?

Älä missaa:Kuinka nollata Pokemon Black 2

Kuinka nollata Pokemon Moon

Pokemon näyttää aina julkaisevan uuden version pelistään. Perustoiminnot ovat kuitenkin ennallaan. Kun haluat käynnistää Pokemon Moonin uudelleen, sinun on siirryttävä päävalikkoon. Se on aloitusnäytöllä. Kun painikkeita X, B ja Up painetaan, peli käynnistyy uudelleen. Älä unohda napsauttaa Kyllä, kun vaihtoehto tulee näyttöön.

Kuinka poistat tallennettuja tietoja Pokemon X: ssä

Kuinka poistaa Pokemon X Save - PokemonFanClub.net (2)

Monet teistä saattavat haluta tietää, kuinka Pokémon X:ssä ja Pokémon Y:ssä tallennetut tiedot poistetaan. On monia syitä tehdä niin, varsinkin Lumiose City SaveData -virheen jälkeen, joka vaikutti Euroopan ja Japanin alueen 3DS-konsoleihin. Varmista, että olet pääotsikkonäytössä. Paina Ylös + X + B samanaikaisesti.

Tarkista myös:Kehitä Nosepass Pokemon Go

Kuinka poistat pelitiedot Pokemon Diamondista

Odota, että otsikkonäyttö tulee näkyviin. Paina suuntanäppäimen ylös, B-painiketta ja valintapainiketta samanaikaisesti. Korosta Kyllä poistaaksesi kaikki pelitiedot ja paina A-painiketta. Kuinka säästät Pokemon Diamondista? Sinun on poistettava vanha pelien tallennustiedosto, ennen kuin voit tallentaa uuteen tiedostoon.

Pokmon Colosseum ja Pokmon Xd: Gale Of Darkness

Tämä alueon tarpeessalapio. Katsosen osaspading-sivulla saadaksesi lisätietoja ja kuinka voit auttaa.Tarkista, tapahtuuko Pokémonissa XD: Gale of Darkness tapahtuva mitätöintitarkistus Pokémon Colosseumissa.

Pokémon ColosseumjaPokémon XD: Gale of Darknesstallenna tallennustiedot aNintendo GameCubeMuistikortti. Pelaajia estetään tallentamasta peliä, jos muistikortilla olevaa tallennustiedostoa ei ole ladattu tai luotu pelin alkaessa. Pokémonien kloonauksen estämiseksi pelaaja voi tallentaa vain muistikortille, joka asetettiin tilanvalintanäyttöön. Jos yritetään tallentaa eri muistikortille kuin se oli ensin asetettu, näyttöön tulee virheilmoitus ja peli kieltäytyy tallentamasta peliä. Lisäksi pelin tallennustietojen kopiointi tai siirtäminen on poissa käytöstä molemmissa peleissä.

Pokémon Colosseum edellyttää, että pelaaja käyttääPCsäästämistä varten. Pokémon XD: Gale of Darknessissa pelaaja voi tallentaa minne tahansa valikosta.

Pokémon Colosseum vaatii 48 lohkoa pelastaakseen pelin, kun taas Pokémon XD: Gale of Darkness vaatii vain 43 lohkoa pelastaakseen.

Pokémon XD: Gale of Darkness rekisteröi tallennuksen vioittuneeksi, jos edellisellä tallennetulla pelillä on enemmän peliaikaa kuin sillä, jolla se korvataan.

Älä missaa:Kuinka käynnistää Let's Go Pikachu uudelleen

Poista peli tai profiili

Pokemon Y on sama kuin X-versio. Voit tallentaa vain yhden pelin ja profiilin. Voit käyttää samaa 3DS-konsolia ystävänä, mutta molemmilla on oltava erillinen kortti. Kun haluat aloittaa uuden pelin tai antaa Pokemon Y:n jollekin toiselle, haluat poistaa toimintasi.

Siirryt pelivalikkoon ja painat Up + X + B -painikkeita. On mahdollisuus poistaa pelisi ja profiilisi. Valitsemalla Kyllä voit itse tai joku muu luoda uuden profiilin ja pelata uutta peliä.

Kuinka aloittaa uusi peli Pokemon X & Y:ssä

Kuinka poistaa tallennettuja tietoja Pokemon X:stä ja Y:stä

Jos olet hankkinut käytetyn Pokemon X:n tai Y:n tai haluat vain aloittaa seikkailusi alusta, sinun on tiedettävä, kuinka aloittaa uusi peli. Viimeaikaisissa Pokemon-peleissä mahdollisuus yksinkertaisesti aloittaa uusi peli valikosta on kadonnut, ja sen sijaan voit jatkaa vain nykyisen tallennustiedoston etenemistä.

Sellaisenaan sinun on ensin poistettava ja alustettava Pokemon X tai Y, ennen kuin voit aloittaa alusta. Tehdäksesi tämän, kun olet saavuttanut otsikkonäytön, paina Ylös-painiketta D-padissa, B ja X samanaikaisesti. Tämän pitäisi sitten kysyä, haluatko poistaa olemassa olevan tallennustiedoston. Vahvista, että tämä on mitä haluat tehdä, ja peli käynnistyy uudelleen. Kun pääset otsikkoruutuun tällä kertaa, sinulla pitäisi olla mahdollisuus aloittaa uusi peli Pokemon X & Y:ssä.

Jos sinulla on ongelmia näppäinsarjan syöttämisessä, yritä syöttää se aloituskohtausten aikana, sillä jotkut pelaajat ovat raportoineet onnistuneensa tällä tavalla paremmin.

Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi uuden pelin Pokemon X & Y -pelissä. Nyt ulos ja nappaa ne kaikki!

Lisää Pokemon X & Y:stä

Sinä saatat pitää:Kuinka kehittää Combee Pokemon Go:ta

Aloita tai käynnistä peli uudelleen

Oletpa valmis aloittamaan tai käynnistämään uudelleen Pokemon Sword -pelin, sinulla ei tapahdu ongelmia. Kun olet valmis, voit valita hahmon ja aloittaa kaiken alusta kokemuksella. Kun olet aloitusnäytössä, siirry järjestelmäasetuksiin ja valitse Poista Tallenna tiedot -vaihtoehto. Kun napsautat Pokemon Swordia, olet valmis aloittamaan pelin alusta.

Kuinka säästää Pokemon Diamond Pearl ja Platinum

Näin säästät, kuten tallentaessasi edistymistäsi, Pokémon Diamond, Pearl ja Platinum. Siirry valikkoon painamalla Käynnistä-painiketta. Jos sinulla on asetus, jossa voit avata Käynnistä-painikkeen X:n avulla, voit käyttää myös X:ää. Paina Kyllä jokaisessa kysymyksessä, jonka järjestelmä kysyy, äläkä katkaise virtaa ennen kuin tallennus on valmis.

Suositeltavaa luettavaa:Mitkä tyypit ovat hyviä keijuja vastaan

Voitko Soft Resetin X:ssä ja Y:ssä

Kyllä, voit tehdä pehmeän nollauksen pokemon X:ssä ja Pokemon Y:ssä. Pehmeä nollaus on ominaisuus, joka lisää mahdollisuuksia saada kiinni kiiltäviä pokemoneja, joilla on tietty IV:t tai luonto. Pokemon X:ssä ja Y:ssä voit käyttää tätä ominaisuutta käynnistääksesi pelin uudelleen ja nollataksesi pelien algoritmin välittömästi.

Voit kysyä:

Saako pehmeä palautus kiiltämään?

Kyllä, pehmeä nollaus lisää todennäköisyyttä saada kiiltäviä pokemoneja. Saadaksesi yhden kiiltävän pokemonin, sinun on nollattava pokemon-peli 1893 kertaa. Kolmen pehmeän nollauksen suorittamiseen kuluu minuutti. Tarvitset siis 10,5 tuntia tehdäksesi 1893 pehmeää nollausta saadaksesi kiiltävän.

Kiiltävän pokemonin saaminen riippuu täysin Pokémonin näennäissatunnaisten numeroiden luomisesta. Kolmannelle sukupolvelle asti kiiltävän saannin määrä oli erittäin alhainen. Pokemon Emeraldin Random Seed -numero on 0 Game Boy Advancedille. Joten on lähes mahdotonta palauttaa Gameboy pehmeästi ja saada kiinni kiiltävästä. Generation IV Pokemon -pelit vaativat Nintendo DS:n päivämäärän ja kellonajan. Peli muuttaa algoritmiaan sille toimitetun alkusiemen takia.

Ei, mutta vähiten, Generation V käyttää Nintendo 3DS:n päivämäärän, kellonajan ja avaimen yhdistelmää pelien algoritmin nollaamiseen. Joten kyllä, kun nollaat Pokemon X:n tai Pokemon Y:n pehmeästi, pelien näennäissatunnaiset numerot muuttuvat ja näin saat kiiltävä. Lyhyesti:

Saadaksesi Shiny Ash Greninjan, sinun on nollattava konsoli 1893 kertaa muuttaaksesi pelin näennäissatunnaista numeroa.

Kuinka ladata ja asentaa Pokemon Cafe Mix ilmaiseksi PC:lle Android Iosille ja Switchille

Kuinka poistaa Pokemon X Save - PokemonFanClub.net (3)

Viime kesäkuussa 2020 japanilainen yritysPokemon Companyjulkaisi uuden pelin virallisesti Nintendo-sarjassa ja haluat varmasti tietää kuinka ladata ja asentaaPokemon Cafe Mixilmaiseksi PC:llä, Androidilla, iOS:llä ja Switchillä.

Nyt voit nauttia viihdyttävästä pelistä, jossa sinun täytyy luoda ketjujataskuhirviötvalmistaa herkullisia ruokia, jotka palvelevat Pokemon-asiakkaita.

Pokemon Cafe Mix on nyt saatavilla pääsovelluksissa ja käyttöjärjestelmissä, joten voit ladata sen milloin haluat pelata sitä ilmaiseksi joko Nintendo Switchillä tai mobiililaitteilla iOS- ja Android-alustoilla.

Sinä saatat pitää:Prisma-asteikko Pokemon Sword

Kuinka aloittaa uusi peli Pokemon Ultra Sunissa ja Ultra Moonissa

Pokemon Ultra Sunissa ja Ultra Moonissa tallennustietosi ovat arvokkaita, varsinkin jos olet käyttänyt satoja tunteja yrittäessäsi täyttää Pokedexiä tai luoda kilpailukykyisen tiimin. Tästä syystä pelit tekevät tallennustietojen poistamisesta melko vaikeaa. Toisin kuin vanhat Pokemon-pelit, et voi vain aloittaa uutta peliä ja säästää sen yli. Tämä todennäköisesti estää nuoria perheenjäseniäsi pyyhkimästä parasta Pokemoniasi vahingossa. Mutta jos olet valinnut pelistä aiemmin omistaman version, haluat poistaa aiempien omistajien tiedot, jotta voit aloittaa oman seikkailusi.

Jos olet varma, että haluat käynnistää pelin uudelleen, toimi näin. Pidä otsikkonäytössä painettuna D-pad ja paina sitten B + X samanaikaisesti. Peli kysyy, haluatko poistaa kaikki tallennetut tiedot? Valitse kyllä. Sitten se kysyy Onko todella OK poistaa nämä tallennetut tiedot? Tämä on viimeinen mahdollisuutesi perääntyä. Jos olet täysin varma, valitse kyllä. Tämä palauttaa pelin siihen tilaan, jossa se oli tehtaalta lähtemisen jälkeen, ja sinun on hyvä aloittaa upouusi matka Alolassa.

Muista katsoa lisää Pokemon Ultra Sun- ja Ultra Moon -oppaita täällä Twinfinitessa. Tarkista myös vanhemmalta veljeltäsi ennen kuin poistat hänen edistymisensä. SinäÄlähaluavat tehdä sen virheen. Luota minuun.

Käyttäjän poistaminen poistaa kaikki hänen tallennetut tiedot

Pelaan juuri ostamallani käytetyllä 3DS:llä – jos poistan edellisen omistajan vanhan käyttäjän, pääseekö se eroon pelien tallennetuista tiedoista?

Ei, vanhan käyttäjän poistaminen ei nollaa peliä.

Pokemon X/Y:n säästö tallennetaan itse peliin. Onneksi voit nollata sen painamalla D-pad + B + X samanaikaisesti ylös otsikkonäytössä.

  • Minä en tiedä. Kaikki, mitä löydän, osoittaa, että se on sama digitaalisessa versiossa.5 kertaa13.2.15 klo 12:01

Sinä saatat pitää:Pokemon Go Arlo Pokemon

Kuinka nollata Omega Ruby

Pokemon Omega Ruby on hauska peli, mutta joskus saatat haluta nollata sen. Haluat ehkä olla uusi hahmo tai lukea ohjeet uudelleen alussa. Pokemon-pelin nollaamiseen ei ole monia vaiheita.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated: 10/07/2023

Views: 5589

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.