Kuinka pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla (2023)

Sisällysluettelo

Voitko pelata The Hunter: Call of the Wildia Macilla?

TheHunter: Call of the Wildia voi pelata Macilla, mutta vain kiertotapamenetelmillä, kuten pilvipelaaminen ja Windows-emulointi. Boosteroid ja GeForce Now ovat kaksi pilvipelipalvelua, joiden kautta voit pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla.

TheHunter: Call of the Wildilla ei ole virallista macOS-versiota, joten sitä ei voi ladata ja pelata suoraan Mac-koneella. On kuitenkin olemassa useita vaihtoehtoja, joiden avulla Mac-käyttäjät, jotka haluavat pelata tätä peliä, voivat silti käyttää sitä Mac-tietokoneissaan. Alla kerromme sinulle suosituimmista ja tehokkaimmista vaihtoehdoista.

Tietoja TheHunter: Call of the wild Macissa

TheHunter: Call of the Wild on ensimmäisen persoonan metsästyspeli, jossa voit virtuaalisesti vaeltaa kauniissa luonnonvaraisissa ympäristöissä ja ampua upeita eläimiä. Jokainen suorittamasi tehtävä tai ampumasi eläin tuo sinulle valuuttaa ja kokemusta, jonka voit käyttää ostaaksesi parempia varusteita tai lisätäksesi kykyjäsi. TheHunter: Call of the Wild on peli, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa, joten se sisältää paljon nautittavaa ja vaikka suurin osa siitä on lukittu DLC:n taakse, peruspelissä on vielä paljon tutkittavaa.

Kuinka pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla (1)

TheHunter: Call of the Wildin peli

TheHunter: Call of the Wild ei ole uusi ammuntapeli, vaan peli, joka vaatii paljon taktiikkaa, strategiaa, kärsivällisyyttä ja harkintaa. Kun aloitat pelin, voit odottaa vaeltelevasi luonnossa noin 30 minuuttia ennen kuin näet vilauksen saalistasi, puhumattakaan siitä, että pystyt ampumaan, joten sinun on mukautettava ajatteluasi tehokkaaksi. Luonnollisten aukkojen käyttö pensaissa tehdäksesi lähestymistavasta hiljaisemmaksi, tuulen huomioiminen, jotta eläin ei haista sinua, ja ennen kaikkea puhtaan tappo ovat vain muutamia tekijöitä, jotka voivat tehdä sinusta menestyvän pelaajan tässä pelissä.

TheHunter: Call of the Wildilla on paljon tarjottavaa. Peruspelissä on runsaasti sisältöä sekä maksullisia lisäpaketteja, jotka avaavat enemmän sisältöä tutkittavaksi. Pelissä on lukuisia valtavia, kauniita metsästyspaikkoja. Jokainen niistä luo uudelleen tietyn maantieteellisen sijainnin, jossa on huomattava valikoima metsästysmaita avoimien alueiden, metsien ja peltojen mukaan.

Kun pelaat peliä, törmäät etuvartoihin, jotka voit lunastaa, ja taloja, joiden lukituksen voit avata. Niiden avulla voit vaihtaa vaihdetta, täyttää varusteesi ja matkustaa nopeasti, mikä on välttämätöntä näiden valtavien karttojen kiertämisessä.

Realistinen eläinten käyttäytyminen

Peliä pelatessasi sinun on käytettävä oikean metsästäjän taitoja. Puiden läpi liikkuminen tuulen suunnasta välittämättä saa kaikki eläimet juoksemaan mailin säteellä. Kova ääni pelottaa eläimet, aivan kuten oikeassa elämässä. Sinun on myös otettava käyttöön kaikki seurantataitosi yrittäessäsi metsästää.

Pelin avulla voit houkutella eläimiä erityisillä kutsuilla tai peittää tuoksusi tietyillä suihkeilla. Jos kiinnität eläimen huomion, se huutaa varoituksia muille lähellä oleville eläimille. Voit seurata eläimiä etsimällä eläinten jätöksiä ja jälkiä juoma- tai ruokintapaikkojen ympäriltä. Jos tapat liian monta eläintä yhdellä alueella, ne alkavat välttää tätä luettavaa ja pakottaa sinut löytämään uusia metsästyspaikkoja.

On tärkeää vahvistaa tappo, joten hyvän laukauksen saaminen maaliin on ratkaisevan tärkeää. Pelin hyvän laukauksen käsite edellyttää kuitenkin, että tähtäät vartaloon ja bonuspisteitä sydän- tai keuhkolaukauksesta. Kun onnistut tappamaan eläimen, peli antaa sinulle pisteet ja kertoo, mihin osuit.

Kuinka pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla (2)

Kauniita maisemia

Metsästysriista ei voi mennä ilman riistan visuaalista käsittelyä. Monien alueiden grafiikat ovat upeita, ja niissä on erilaisia ​​maisemia, puita ja kasveja sekä ainutlaatuisia metsästettävät lajit. Ääni on myös paikallaan aseen terävästä laukauksesta raapimiseen ja liukumiseen, kun kuljet pensaiden läpi nähdäksesi hyvän kuvan eläintä. Ympäröivien äänien niin monien yksityiskohtien ansiosta äänellä on tehtävänsä uppoamalla sinut peliin ja saamaan sinut kiinnittämään huomiota siihen, mitä olet tekemässä.

Ota valokuvaus

Jos et halua ampua eläintä, voit käyttää samoja taitoja päästäksesi tarpeeksi lähelle ottaaksesi kuvia. Voit osallistua erilaisiin tarinatehtäviin, ihmisiä, jotka auttavat eri suojelualueilla, mikä antaa sinulle lisätavan nauttia pelistä metsästäjän pelaamisen lisäksi.

Kuinka pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla (3)

Moninpeli

On toinenkin elementti, joka kannattaa mainita pelissä, ja se on moninpeli. Valitettavasti muita pelin metsästäjiä pidetään "kelpaamattomina kohteina", eikä heitä voida ampua. Pelatessasi moninpeliä voit muodostaa parin ystävien kanssa ja saada ylimääräiset silmät etsimään horisontista metsästettävää eläintä. Yksi mukava ominaisuus on, että jos joku osapuoli omistaa reservin, kaikki voivat mennä sinne metsästämään, mikä on kohteliaisuus kehittäjille.

Kuinka pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla

Pelataksesi TheHunter: Call of the Wildia Macilla, pilvipelaaminen on helpoin vaihtoehto, ja sen pitäisi toimia kaikissa viimeisen vuosikymmenen aikana julkaistuissa Maceissa. Voit myös pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla Windows-emuloinnin avulla.

Kerromme ensin kahdesta pilvipelialustasta, joiden avulla voit käyttää TheHunter: Call of the Wildia Macillasi. Pilvipelipalvelun avulla voit periaatteessa muodostaa yhteyden pelitietokoneeseen, jossa on haluttu peli, ja ajaa peliä kyseisellä tietokoneella Macin kautta. Sinä hallitset pelin kulkua ja pelin kulku lähetetään sinulle. Pilvipelaamisen kannalta tärkeimmät suorituskyvyn tekijät ovat Internetin vahvuus ja nopeus sekä sijaintisi suhteessa pilvipelipalvelimeen, johon olet yhteydessä. Plussapuoli on, että vaikka tietty peli olisi aivan liian vaativa Macille ja/tai ei ole saatavilla macOS:lle, sinun pitäisi silti pystyä käyttämään sitä pilvipelaamisen avulla.

TheHunter: Call of the Wild on saatavilla Boosteroidille ja GeForce Now'lle – kahdelle suositulle pilvipelialustalle. Huomaa, että pelataksesi peliä kumman tahansa palvelun kautta, sinun on ensin rekisteröidyttävä Steamiin ja ostettava TheHunter: Call of the Wild Steam-pelikaupasta.

TheHunter: Call of the Wild -asennusmenetelmät

menetelmätEtuEpäkohta
Pilvipelit– Ei vaadi asennusta – Rekisteröidy ja pelaa
- Pääsy kirjastoon, jossa on yli 70 huippuluokan ilmaista peliä
– Tasainen suorituskyky
– Yhteensopiva M1- ja Intel Mac -tietokoneiden kanssa
- Kuukausimaksu
– Vaatii kunnollisen Internet-yhteyden
– Ei ilmaista kokeiluversiota
BootCamp– Ilmainen käyttö milloin tahansa
– Windows 10 -ympäristö
– Kivulias asennus
– Keskinkertainen suorituskyky
– Yhteensopiva vain Intel Macien kanssa
Parallels Virtual Machine– Helppo asennus
– Riittävä suorituskyky
- Pelaa melkein mitä tahansa PC-peliä
– Windows 11 -ympäristö
– Yhteensopiva M1- ja Intel Mac -tietokoneiden kanssa
– 14 päivän ilmainen kokeilu
– Vuosimaksu

TheHunter: Call of the Wild ja Cloud Gaming

Peli on nyt pelattavissa pilvipelipalvelimilla. Tämä takaa EI
yhteensopivuusongelmia pelatessa Macilla sekä huippuluokan suorituskykyä.

Vaihe 1. Hanki TheHunter: Call of the Wild

Ennen kuin pelaat TheHunter: Call of the Wildia, varmista, että saat pelin toimiston kauttalverkkosivustoja. Vain toistaiseksiSteamon yhteensopiva pilvipelipalvelujen, kuten Boosteriod, kanssa.

Päivittää: Rajoitettu tarjous saatavilla nyt osoitteessa CDkeys.com– 88 % TheHunter: Call of the Wild vain 9,39 dollarilla

Vaihe 2. Rekisteröidy ja lisää TheHunter: Call of the Wild Boosteroid Cloud Gaming Libraryyn

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Boosteroidiin. Tämän avulla voit lisätä TheHunter: Call of the Wildin heidän Cloud Gaming -kirjastoonsa. Kun olet ladannut sen, voit pelata peliä saumattomasti Macista, televisiosta tai mobiililaitteesta.

Rekisteröityessäsi pääset yli 70 huippuluokan peliin ilmaiseksi. Hinta vaihtelee tilaussuunnitelman mukaan.

Tässä on nyt ilman pitkiä puheita ohjeet pelin pelaamiseen molempien palvelujen kautta:

Pelaa TheHunter: Call of the Wildia Boosteroidilla

 1. RekisteröidyBoosteroidisähköpostillasi (Rekisteröidy Googlellavaihtoehto ei ehkä toimi joissain tapauksissa).
 2. Kirjoita tilisi, etsi peli Boosteroidista ja avaa sen sivu.
 3. Klikkaapelatavaihtoehto ja kun näetTilauskehote, KlikkaaTilaa, ja hanki maksullinen Boosteroid-tilaus, jotta hän voi käyttää palvelua.
 4. Palaa pelisivulle, napsautapelatauudelleen ja suostu muodostamaan yhteys Steam-tiliisi.
 5. Jonkin latauksen jälkeen sinua pyydetään antamaan Steam-käyttäjänimesi ja salasanasi, joten tee se ja odota pelin käynnistymistä.

Huomautus: Voit myös pelata TheHunter: Call of the Wildia sen Epic Games Store -version kautta Boosteroidissa, jos olet jo ostanut sen Epic Gamesilta.

Pelaa TheHunter: Call of the Wildia GeForce Now -sovelluksella

Kuinka pelata TheHunter: Call of the Wildia Macilla (4)
 1. VieraileGeForce Now -osioNvidia-sivustolta, luo siellä uusi tili ja valitse tilaussuunnitelma, jota haluat käyttää (anna maksutietosi, jos olet valinnut maksullisen tilaussuunnitelman).
 2. Kirjaudu sisään GeForce Now -tilillesi, lataa GeForce Now -sovellus ja asenna se.
 3. Käynnistä sovellus, kirjaudu sisään ja etsi hakupalkista TheHunter: Call of the Wild.
 4. Valitse peli ja valitse sittenSteampainiketta, napsautapelataja napsauta sittenJatkaa.
 5. Kun TheHunter: Call of the Wild latautuu, anna Steam-kirjautumistietosi ja peli alkaa.

Meillä on tarkempi opas GeForce Now -sovelluksen käyttämiseen Mac-peleissä – voit tarkistaa sen osoitteessatämä sivu.

Kuinka ladata TheHunter: Call of the Wild Macille

Jotta voit ladata TheHunter: Call of the Wildin Macille, sinun on joko ensin asennettava Windows Boot Campin avulla tai luotava Windows-virtuaalikone Parallels-sovelluksella. Kun Windows on emuloitu, voit ladata TheHunter: Call of the Wild Mac-tietokoneellesi.

Koska peliä ei tueta Macille, jos todella haluat ladata ja pelata sen Mac-koneellasi, sinun on ensin hypättävä useiden kierrosten läpi. Päävaatimus TheHunter: Call of the Wildin lataamiselle ja asentamiselle Macissa on, että Windows on jo asennettu/emuloitu kyseiseen Maciin. On kaksi tapaa tehdä se: Boot Camp Assistantilla ja Parallelsilla (tai muulla virtualisointiohjelmalla). Nämä kaksi menetelmää ovat melko erilaisia ​​​​toisistaan ​​ja antaisivat erilaisia ​​​​pelaamisen suorituskykyä koskevia tuloksia erityistilanteesta riippuen. Yleisesti ottaen Parallels-menetelmää suositellaan M1 Macille ja uudemmille ja tehokkaammille Intel Maceille, kun taas Boot Camp -menetelmä on parempi vanhemmille ja vähemmän tehokkaille Intel Maceille. Tässä on lyhyt katsaus kahdesta menetelmästä, jonka jälkeen linkit kunkin menetelmän yksityiskohtaisempiin oppaisiin.

Parallels-virtuaalikoneen luominen Windows 10/11:lle

 1. Siirry kohtaanParallels-sivustoja lataa ohjelman asennustiedosto.
 2. Asenna Parallels tietokoneellesi suorittamalla.dmgtiedosto ja seuraa näytön ohjeita.
 3. Kun Parallels on asennettu, avaa se ja valitse "Asenna Windows" -vaihtoehto aloittaaksesi Windows VM:n luomisen.
 4. Luo Parallels-profiili tai kirjaudu sisään virtuaalikoneeseen jollakin muulla käytettävissä olevalla kirjautumisvaihtoehdolla.
 5. Kun olet siirtynyt virtuaalikoneeseen, lataa Steam- tai Epic Games -asiakasohjelma ja käytä sitä pelin asentamiseen virtuaalikoneeseen.

Jos tarvitset tarkempia vaiheita Parallels with screenshot -sovellukseen, tutustu sivuihimmeTäydellinen Parallels Guide ratkaisuille.

Windows 10:n asentaminen Boot Campin kanssa

 1. Siirry Microsoftin Windows 10 ISO -lataussivulle ja lataa 64-bittinen Windows 10 ISO -tiedosto.
 2. Avaa Boot Camp Assistant, lataa tiedosto siihen, mukauta tallennustilan jakelua ja käynnistä asennus.
 3. Täytä Windows 10:n asennuskehotteet ja aloita käyttöjärjestelmän asennus.
 4. Mukauta Windows 10:n asetuksia, luo Windows-tili, asenna sitten Applen Windows-ajurit Boot Camp -ikkunassa ja hanki lopuksi TheHunter: Call of the Wild Steam/Epic Games Storesta.

Perusteellinen Boot Camp -opas

TheHunter: Call of the Wild Mac M1:ssä

TheHunter: Call of the Wildia voi pelata Mac M1:llä käyttämällä pilvipelialustoja, kuten Boosteroid ja GeForce Now. Toinen tapa käyttää TheHunter: Call of the Wildia Mac M1:ssä on luoda ensin Windows 10 -virtuaalikone, jossa on Parallels.

Jos haluat kokeilla pilvipelaamista pelataksesi TheHunter: Call of the Wildia Macillasi, ei ole väliä, onko tietokone Intel- vai M1-pohjainen – jo mainitsemamme pilvipelipalvelut toimivat molemmissa Mac-mallit. Jos kuitenkin haluat ladata pelin M1 Maciin, ainoa vaihtoehtosi on emuloida Windowsia luomalla Windows 11 -virtuaalikone tietokoneeseen. Yllä mainittu Boot Camp -menetelmä ei toimi M1 Mac -tietokoneissa, koska niiden M1-sirujen arkkitehtuuri on erilainen Intel-prosessoreihin verrattuna.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 10/09/2023

Views: 5941

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.