Happy Days -näyttelijät, jotka valitettavasti kuolivat - luettelo (2023)

Viihde

Happy Days -näyttelijät, jotka valitettavasti kuolivat - luettelo (1)

Rachel Luna / Getty Images

Tekijä:Shana Aborn/

"Happy Days" hallitsi televisiota 10 ikimuistoisen vuoden ajan, ja kuka tahansa sen katsonut voi edelleen hyräillä sen molempia tunnuskappaleita (kyllä, niitä oli kaksi!). Tilannesarja kertoi keskiluokkaisen Milwaukee-perheen elämästä 1950-luvulla (välilläIMDb), ja sen romanttinen nostalgia osui Nixonin aikakaudelta edelleen riehuvien yleisöjen keskuuteen. Siinä oli sekä vakiintuneita näyttelijöitä – kuten Ron Howard, joka näytteli pientä Opiea "The Andy Griffith Show" -elokuvassa - ja tuntemattomia, kuten Henry Winkler, joka varasti esityksen rakastettavana voittajana Arthur "The Fonz" Fonzarellina.

Ohjelman finaalin vuonna 1984 jälkeen näyttelijät siirtyivät muihin projekteihin, ja Howardista tuli arvostettu ohjaaja. Mutta näyttelijät muistavat sarjan edelleen hellästi, ja monet pysyvät läheisinä ystävinä tähän päivään asti, erityisesti Donny Most ja Anson Williams, jotka näyttelivät Richie Cunninghamin kavereita Ralphia ja Potsiea.MeTV). Howard sanoo, että häntä lähes 10 vuotta vanhempi Winkler on ollut hänelle kuin veli.

Valitettavasti useita näyttelijöiden jäseniä on kuollut vuosien aikana sen jälkeen, kun ohjelma lähti lähetyksestä. Vaikka heidän läsnäoloaan jää kaipaamaan tulevaisuudessa"Onnen päivät" jälleennäkemiset (2024 on esityksen 50-vuotisjuhla), heidän esitykset jatkuvat.

Tom Bosley oli perheen ankkuri

Happy Days -näyttelijät, jotka valitettavasti kuolivat - luettelo (2)

Shutterstock

"Happy Days" -elokuvan ydinperheen ankkuroi isä Howard Cunningham. Maanläheinen, ahkera rautakaupan omistaja voi aina luottaa siihen, että hän pitää päänsä kaaoksen keskellä. Ja vaikka konservatiivisella Howardilla ei ollut juurikaan yhteistä viileän, moottoripyörällä ajavan Fonzien kanssa, hän toivotti hänet tervetulleeksi perheenjäseneksi.

Howard Cunninghamia näytteli Tom Bosley, joka tunnettiin tuolloin parhaiten Tony-voittaja Broadway-tähdenä ("Fiorello!") ja näyttelijänä elokuvissa, kuten "Yours, Mine and Ours". Menestyksekkäästi "Happy Days" -elokuvassa hän palasi lavalle toisena kuuluisana isänä - Bellen isänä Mauricena - elokuvassa "Kaunotar ja hirviö". Chicagossa syntynyt näyttelijä saavutti menestystä myös muissa tv-sarjoissa, kuten "Murder, She Wrote" ja "The Father Dowling Mysteries", joissa juutalainen näyttelijä näytteli tyyppiä vastaan ​​katolisena pappina (viaLos Angeles Times)

Bosley kuoli keuhkosyöpään vuonna 2010. Hänen entiset näyttelijät muistelivat rakastavasti miestä, jota he pitivät perheensä jäsenenä. "Upea isä ja aviomies ja upea taiteilija, Tom johdatti esimerkin ja sai meidät kaikki nauramaan tehdessään sitä", Ron Howard sanoi (Los Angeles Timesin kautta). "Viimeiset keskusteluni Tomin kanssa heijastivat rakkautta elämään ja mielenrauhaa, joita hän aina säilytti koko täyden ja palkitsevan elämänsä ajan. Kaipaan häntä jo nyt."

Erin Moran näytteli omassa sitcomissaan

Happy Days -näyttelijät, jotka valitettavasti kuolivat - luettelo (3)

Shutterstock

Lapsitähti Erin Moran näytteli Joanie Cunninghamia, Richien viisasta nuorempaa siskoa. Esityksen vuosikymmenen aikana katsojat seurasivat, kuinka Joanie kasvoi ja tuli näkyvämmäksi tarinassa. Lopulta hän rakastui Fonzien serkukseen Chachi Arcolaan (soitti Scott Baio), ja he saivat oman sarjakuvansa "Joanie Loves Chachi". Spin-offin myötä pari muutti Chicagoon aloittaakseen musiikkiuran. Se ei kuitenkaan koskaan löytänyt seuraajia, ja kahden kauden jälkeen se peruutettiin. Moran ja Baio palasivat "Happy Days" -sarjaan sen viimeiselle kaudelle, ja sarja päättyi siihen, että pari meni naimisiin ja luultavasti lähti elämään onnellisena elämänsä loppuun asti.

Moranin elämä näytön ulkopuolella oli vähemmän kuin satua. Vaikka hän esiintyi muutamissa muissa televisio-ohjelmissa Happy Days -ohjelman päätyttyä, hän kärsi lamauttavasta masennuksesta, joka esti häntä saamasta vakaampaa työtä (viaMercury-uutiset). Taloudelliset vaikeudet saivat hänet ja hänen toinen miehensä muuttamaan äitinsä luo Indianan asuntovaunupuistoon, mutta hänet heitettiin ulos alkoholin aiheuttaman tappelun jälkeen. Huhtikuussa 2017 puheluun vastanneet ensiapuhenkilöt löysivät Moranin kuolleena. Pian sen jälkeen paljastettiin, että näyttelijä oli kärsinyt vaiheen 4 kurkkusyövästä, jonka vuoksi hän ei pystynyt puhumaan. Se oli salaisuus, jonka hän jakoi vain läheisille ystävilleen, kuten entiselle kollegansa Anson Williamsille. "Vaikka hän on poissa, hän tulee aina olemaan televisiossa ja saa jonkun hymyilemään", Williams kertoiIhmiset. "Hän jättää hyvien tunteiden ja valon perinnön jokaiselle, joka katsoo häntä."

Pat Morita tunnetaan myös karaten opettajana

Happy Days -näyttelijät, jotka valitettavasti kuolivat - luettelo (4)

Nancy R. Schiff/Getty Images

Taiteilijanimellä "Pat" Noriyuki Morita näytteli Arnold's Drive-Inin omistajaa Arnold Takahashia. Diner-hangout oli paikka, jossa Richie, Potsie, Ralph ja heidän ystävänsä ja tyttöystävänsä menivät pirtelöille ja sydämestä sydämeen. (Fonzie piti myös tuomioistuinta poikien huoneessa.) Arnold oli jatkuvasti läsnä ja tarjosi neuvoja hampurilaistensa kanssa.

Morita selvisi lukuisista haasteista varhaisessa elämässä, mukaan lukien lapsuuden taistelun selkärangan tuberkuloosia vastaan, joka jätti hänet liikkumattomaksi sairaalaan vuosiksi. Kun hän oli tarpeeksi terve päästäkseen vapaaksi, toinen maailmansota oli käynnissä, ja epäluottamus japanilaisiin amerikkalaisia ​​kohtaan nousi korkealle. Morita ja hänen perheensä viettivät aikaa internointileireillä sodan päättymiseen saakka. Työskenneltyään tietojenkäsittelyn parissa useiden vuosien ajan Morita päätti kokeilla taitojaan näyttelemisen parissa ja sai rooleja elokuvissa ja TV-sarjoissa, kuten "Sanford and Son" ja "M*A*S*H", ennen kuin hän liittyi " Happy Days" -ryhmä (viaYahoo).

Näyttelijä saavutti vielä suuremman maineen viisaana karaten opettajana Mr. Miyagin alkuperäisessä 1984 "The Karate Kid" -elokuvassa. Rooli toi hänelle Oscar-ehdokkuuden, mutta se oli myös hänen uransa huippu. Morita esiintyi useissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa ("Mulan", "Robot Chicken"), mutta aasialaisten näyttelijöiden edustuksen puute Hollywoodissa rajoitti hänen mahdollisuuksiaan. Valitettavasti myös hänen alkoholisminsa. Näyttelijän kamppailut ja mahdollinen kuolema maksan vajaatoiminnasta vuonna 2005 olivat aiheena dokumentissa nimeltä "More Than". Miyagi: The Pat Morita Story" (Yahoon kautta).

Al Molinaro oli toinen Arnold

Al Molinaro sai eräänlaisen ylennyksen Happy Days -vuosiensa aikana. Molinaro esiintyi ensimmäisen kerran kokina Arnold's Drive-Inissä ohjelman toisella kaudella, ja hän korvasi Pat Moritan ruokailijan omistajana kaudella 4 (välilläMeTV). Al Delvecchiona hänen hangkoiran ilmeensä ja tunnusomainen huokauksensa ("Jep-jep-jup-jep") rakastivat häntä katsojien silmissä. Hän meni myöhemmin naimisiin Chachin äidin Louisan kanssa, mikä teki hänestä ja Fonziesta eräänlaisen appivanhemmat.

Molinaro oli jo vakiintunut hahmonäyttelijä, kun hän liittyi sarjaan; yksi hänen suosituimmista rooleistaan ​​oli Murray the Cop elokuvassa "Odd Couple", 1970-luvun tv-versio hittielokuvasta. Hän sai osat näyttelijäkoulun luokkatoverinsa Penny Marshallin ansiosta, joka esitteli hänet tuottajaveljelleen Garrylle (viaHuoltaja). Wisconsinin syntyperäinen arvosti osallistumista Milwaukeeen sijoittuvaan ohjelmaan ja torjui kriitikot, jotka pitivät "Happy Days" -sarjaa "purukumishowna". Hän sanoi kerran (MeTV:n kautta): "Yleisölle Amerikassa: "Happy Days".'oli tärkeä esitys, ja mielestäni se oli ja on edelleen."

Ohjelman finaalin jälkeen Molinaro esiintyi useissa sitcomissa ja mainoksissa, ja lopulta vetäytyi näyttelemisestä 90-luvun alussa. Hän ja Anson Williams käynnistivät Big Alin ravintolaketjun Keskilännessä, mutta tätä yritystä lukuun ottamatta näyttelijä päätti elää hiljaista perhe-elämää. Hän kuoli vuonna 2015 96-vuotiaana sappikiviin liittyviin komplikaatioihin (viaIhmiset).

Robin Williams oli tämän maailman ulkopuolinen Happy Days -hahmo

Happy Days -näyttelijät, jotka valitettavasti kuolivat - luettelo (6)

Dave Hogan / Getty Images

Jopa uskollisten "Happy Days" -fanien on myönnettävä, että jokainen jakso ei ollut voittaja. Joskus kirjoittajat turvautuivat törkeisiin juoniin säilyttääkseen yleisön kiinnostuksen, kuten surullisen jakson, jossa Fonzie liitelee vesisuksilla tietyn vaarallisen meriolennon yllä. Vielä nykyäänkin tämä TV-ohjelmien räikeä temppu tunnetaan nimellä "hain hyppääminen" (viaVierivä kivi). Silti yksi epätodennäköinen juonen kohta osoittautui siunaukseksi silloin tuntemattomalle koomikolle.

Jakso "My Favourite Orkan" esiteltiinRobin Williamsmiehenä kaukaiselta planeetalta, joka laskeutuu maan päälle ja kehottaa epäonnistumatta Richie Cunninghamia tulemaan takaisin Orkiin hänen kanssaan (viaE! verkossa). Mutta kun Richie yrittää jakaa uutisen perheensä ja ystäviensä kanssa, he pitävät sitä hölynpölynä (välilläIMDb). Jakson arvosanat olivat niin hyvät, että tuottajat päättivät luoda ajoneuvon vain Williamsille. Tulos: "Mork and Mindy", spin-off-show, joka kesti neljä kautta ja teki Williamsistä tutun nimen.

Williams jatkoi monissa tunnetuissa rooleissa elokuvissa, kuten "Good Will Hunting", "Dead Poets Society", "Mrs. Doubtfire", "Jumanji", "Night at the Museum" ja animaatioelokuva "Aladdin". Traagista kyllä, näyttelijällä diagnosoitiin keski-iässä Parkinsonin tauti, joka vaikutti vakavasti sekä hänen mieleensä että kehoon.Vanity Fair). Hän kuoli itsemurhaan elokuussa 2014 63-vuotiaana.

Jos sinulla tai jollakulla, jonka tiedät, on itsemurha-ajatuksia, soita National Suicide Prevention Lifeline -palveluun numeroon 1-800-273-TALK (8255).

Suositeltava

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 06/06/2023

Views: 5731

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.