Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (2024)

Oletko ollut useilla treffeillä ja miettinyt, pitäisikö sinun aloittaa muodollinen suhde vai olla vain valmis suhteeseen ja keskittyä uraasi ja tavoitteisiisi? Keskustelemme tässä artikkelissa merkeistä, jotka osoittavat, ettet ole valmis suhteeseen.

Merkit siitä, että et ole valmis suhteeseen

Sisällysluettelo

Joskus tunnet yhteiskunnan painostavan olla sinkku, mutta uuteen suhteeseen astuminen on suuri sitoutuminen, etkö tunne olosi turvalliseksi yrittäessäsi etkä tiedä miksi?

Joten kiinnitä huomiota näihin merkkeihin, jotka osoittavat, että et ole valmis suhteeseen. Tunnet varmasti samaistuneen useamman kuin yhden kanssa.

Rakkaussuhteet eivät ole vain uskomattomien hetkien viettämistä toisen ihmisen kanssa, kun sinulla on paljon aikaa tai alat kaipaamaan niitä. On oltava molemminpuolinen sitoutuminen, ja se tarkoittaa, että molemmat osapuolet sijoittavat aikaa ja tunneresursseja toiseen.

Suhde, jossa annat vain sen vähän, mitä sinulla on jäljellä sen jälkeen, kun olet käyttänyt lähes kaiken energiasi henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseen, ei todellakaan ole reilu toista henkilöä kohtaan ja saattaa lopulta tuoda sinulle enemmän ongelmia ja inhoa ​​kuinetuja.

Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (1)

Ei siinä ole mitään väärää, että keskityt 100% itseesi ja saavutat tavoittelemasi, vaikka uran, kultamitali, valmistumisen tai unelmiesi työpaikan, mutta nämä ihmisille ominaiset elämänvalinnat Menestyvä ja korkea suoritus yleensä pakottaa heidät jättää ainakin väliaikaisesti syrjään romanssin teema.

Jos elämäsuunnitelmaasi kuuluu esimerkiksi matkustaa ympäri maailmaa seuraavan kolmen vuoden ajan, on todennäköistä, että juuri nyt ei ole paras idea aloittaa uutta suhdetta.

Mitä ei saa tehdä suhteessa

Tämä on yksi ilmeisimpiä merkkejä siitä, että et ole valmis aloittamaan uutta suhdetta. Luuletko, että kun mielesi ja sydämesi on toisessa ihmisessä, voi olla tilaa sisällyttää elämääsi joku uusi, joka saa sinut tuntemaan rakkautta uudelleen? En usko!

Joten jos ajattelet edelleen exääsi ja todellisuus on, että palaisit hänen kanssaan, jos tilaisuus tulisi, jos sinulla on edelleen voimakkaita tunteita ja jos menet jonkun kanssa ulos, et voi välttää heidän vertaamistaan ​​ja syyllisyyden tunnetta, koska yrität löydä tästä uudesta pojasta osa Mikä oli vanha kumppanisi, ajattele sitä paremmin ja anna itsellesi aikaa olla yksin ja pohtia. Kun sinusta tuntuu, että exäsi on vain kaunis muisto ja siinä se, olet valmis uuteen suhteeseen.

Älä unohda: yksi asia on muistaa exäsi lopulta kaikissa olosuhteissa ja toinen asia on hallita mieltäsi… ja sydäntäsi. Älä hämmenny!

Muista: anna aika ajoin. Tämä parantaa KAIKEN! Älä vaivu epätoivoon! Koska kun todella katkaiset sydämesi sen yhteyden, joka sitoo sinut exäsi kanssa, sinulle ilmestyy täydellinen henkilö.

Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (2)

Haluan Suhteen

Monet naiset noudattavat tyypillistä tapaa olla vuorovaikutuksessa ongelmallisten poikien tai vaikean elämän kanssa vain siksi, että he syvällä sisimmässään kokevat, että heidän velvollisuutensa tai tehtävänsä elämässä on "pelastaa heidät".

Jos aktivoit "pelasta toinen ja vaihda" -tilan niin, että se sopii täydellisesti ihanteellisen kumppanisi kanssa, seurauksista ilmeisin on, että kyseinen henkilö tekee aina jotain tuottaakseen sinulle pettymyksen joka päivä ja se täyttää sinut epäilemättä turhautumista.

Katso myös Kuinka tietää, onko hän poissa: 6 merkkiä siitä, että hän on langennut sinulle

Toisen "pelastajana" oleminen ei ole hyväksi hänelle, varsinkaan sinulle, koska väsyt emotionaalisesti panemalla kaiken energiasi jonkun päälle, joka ei yksinkertaisesti muutu, jos hän ei halua. Joten kun tapaat jonkun, sinun on hyväksyttävä se ja, jos et voi, käy se läpi riippumatta siitä, kuinka paljon pidät siitä.

Muista: rakastaa on hyväksymistä, kunhan se, minkä hyväksymme toiselta, ei satuta meitä. Jos et pysty käsittelemään tätä, et ole valmis uuteen suhteeseen.

En tiedä kuinka olla suhteessa

Monet tytöt (ja myös pojat) ajattelevat, että heidän elämänsä olisi todella täydellistä ja täynnä onnea, jos heillä olisi kumppani. Mikä väärä ajatus! Ironista kyllä, tällainen ajattelu on merkki siitä, että emme ole valmiita saamaan kumppania, koska emme todellakaan tiedä, kuinka olla mukava itsemme kanssa.

Terveen suhteen olemuksen ydin on juuri se, että sinun täytyy olla ensin onnellinen kanssamme ja sitten heijastaa tuo onnellisuus ja houkutella ihmisiä, jotka ovat samassa harmoniassa ja värähtelyssä kuin me.

Jos emme tunne oloamme hyväksi siitä, keitä olemme ja tunnemme, voiko kolmas henkilö mielestäsi täyttää ne sisäiset aukot, joille emme löydä selvää selitystä?

Pidä mielessä tämä kultainen sääntö: kukaan ei rakasta sinua tai anna sinulle toivomaasi onnea, jos et ennen rakasta itseäsi koko olemuksellasi ja tunnet olevasi täynnä itseäsi!

Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (3)

Olenko valmis suhteeseen

Parisuhteessa oleminen on välttämätöntä, että opimme olemaan 100 % kommunikatiivisia. Itse asiassa se on yksi tärkeimmistä avaimista rakkauden menestykseen. Mutta jos olet yksi niistä tytöistä, joiden on vaikea ilmaista tunteitaan (sekä positiivisia että negatiivisia), loogisesti tämä aiheuttaa epämukavuutta kaikissa suhteissasi, koska ihmiset tuskin arvaavat, mitä sinulle tapahtuu auttaakseen sinua.

Joten jos olet yksi niistä, jotka kokevat, että sinun ei tarvitse olla emotionaalisesti yhteydessä muihin, että haluat mieluummin hiljentää sen, mikä häiritsee sinua tai sinua... et pysty avautumaan toiselle mukautuaksesi elämääsi. Sitten sinun on työskenneltävä epävarmuutesi ja pelkojesi parissa näyttääksesi muille ilman epäilystä.

Ei ole helppoa avautua muille ja näyttää olevansa haavoittuvainen, mutta se on hyvä harjoitus, jos aloitat perheen tai ystävien kanssa. Vain silloin voit olla emotionaalisesti yhteydessä siihen mieheen, josta pidät niin paljon.

Onko tämä suhde oikea minulle

Tässä vaiheessa olet sinä, joka otat "pelastuneen" aseman; ja etsit "pelastajaa". Sinun pitäisi tietää, että äärimmäisyydet eivät ole hyviä ja tämä on yksi pahimmista, koska se voi johtaa sinut todella myrkylliseen suhteeseen.

Jos luulet täydellisen kumppanisi olevan se, joka pelastaa sinut ongelmista ja ihmeen kaupalla se tekee elämästäsi järkeä, olet väärässä! Sen sijaan voit saada myrkyllisen ihmisen hyödyntämään haavoittuvuuttasi ja läheisriippuvuuttasi.

Mikä pahempaa, voit törmätä johonkin, jolla on samat epävarmuudet kuin sinä, ja olla todella myrskyinen suhde, joka tuo vain lisää surua ja turhautumista elämääsi.

Joten paras neuvo on, että et anna mahdolliselle kumppanillesi vastuuta elämäsi parantamisesta, vaan keskity tuntemaan olosi täyteläiseksi ja onnelliseksi. Tietysti tulee aikoja, jolloin tarvitset apua, mutta sitä varten on myös perheesi ja ystäväsi.

Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (4)

Merkkejä, että suhteesi epäonnistuu

Tämä on yksi vaarallisimmista merkeistä, koska otat suhteen aloittamiseen kevyesti vain etsimällä vaihtoehtoista tapaa päästä eroon ongelmistasi tai huolistasi.

Katso myös Miten saada entinen takaisin

Toisin sanoen sinulle pari ei ole joku, joka valitaan siksi, että he nauttivat seurastaan, koska on yhteisiä elämänprojekteja, koska he ovat yhteensopivia, koska he rakastavat toisiaan. Älä! Haluat vain kumppanin, joka häiritsee sinua niistä asioista (ongelmista tai tilanteista), jotka aiheuttavat sinulle huolta.

Jos tämä on näkemyksesi parisuhteesta, suosittelemme kahta asiaa: ensinnäkin, että ajattelet sitä ennen suhteen aloittamista vain häiritäksesi itseäsi; Muista, että täällä sinun on myös investoitava aikaa, energiaa ja tunteita (haluatpa tai et).

Lisäksi tämä ei ole tuottavaa emotionaalisen kypsyyden kannalta pitkällä aikavälillä, mutta se voi tuoda sinulle vaikeuksia löytää todella kannattavaa henkilöä (jo silloin, kun päätät hankkia kumppanin vakaumuksesta eikä häiriötekijöistä).

Toinen neuvo on, että jos olet myös päättänyt luoda häiriösuhteen, puhu selkeästi toisen kanssa, ole rehellinen ja kerro hänelle, että et etsi muodollista tai vakavaa suhdetta. Näin vältyt monilta ongelmilta.

Haluan suhteen, mutta en halua

Jos olet nainen, jolla on erittäin vaativa työ tai opiskelet edelleen ja se kuluttaa sinua suurimman osan ajasta; tai jos opiskelet ja työskentelet samaan aikaan… niin kerron sinulle, että aikasi on tarpeeksi sitoutunut, jotta sinulla on todellinen taipumus olla jonkun kanssa.

Ja jos olet työn tai opiskelun lisäksi henkilö, joka omistaa osan päivästäsi vartalosi hoitamiseen käymällä salilla, osallistumalla johonkin joogaan tai vastaavaan, sinun on parempi olla ajattelematta sitä!

Suhteen luominen vaatii aikaa jakamiseen kyseisen henkilön kanssa, ei vain kotona tai toisinaan, vaan myös sellaisen elämän rakentamiseen parina, jossa te molemmat olette todella tietoisia siitä, että - riippumatta päivittäisistä rutiineistanne - täytyy olla hetkiä nauti seurastasi.

Kun tiedät, että suhde on ohi

Vakava virhe, jonka monet ihmiset tekevät, on ryhtyä suhteeseen ja sen ylläpitämiseksi käyttäytyä tällä tai sillä tavalla miellyttääkseen paria. Tämä ei ole terveellistä tai tyydyttävää!

Parisuhteessa oleminen, jossa et voi olla kaikessa loistossasi, hyveineen ja puutteineen, ei ole suhde, joka tuo tyydytystä ja täyttymystä elämääsi, vaan pikemminkin kärsimystä; koska käyttäytymisesi on aina ehdollinen tekemään sitä, mikä miellyttää toista, jättäen sivuun sen, mistä pidät.

Kuka rakastaa sinua, tekee sen sellaisena kuin olet, ei sen vuoksi, miltä näytät. Se on niin yksinkertaista! Älä hurahdu kolmansien osapuolten painostuksesta olla suhteessa, ja se saa sinut teeskentelemään, kuka et ole. Ole oma itsesi koko ajan.

Kaikki Ovat Suhteessa paitsi Minä

Kun kypsymme psykologisesti ja emotionaalisesti, pystymme arvioimaan, miten olemme käyttäytyneet keskittyäksemme kehitykseemme ihmisinä, sekä lapsina, ystävinä, vanhempina (joissakin tapauksissa) että parina. Tämä viimeinen kohta on erittäin tärkeä tietää, jos emme ole valmiita suhteeseen, joka on uusi!

Joten jos sinusta tuntuu, että useiden romanttisten suhteiden jälkeen kaikki on ollut täydellistä, että repeämät ovat toisen aiheuttamia, että epäonnistumisissa sinulla ei ole ollut vastuuta, että olet aina ollut erinomainen kumppani… sitten sinun on työskenneltävä enemmän vilpittömässä itsetutkiskelussa, joka saa sinut näkemään, että olet epäonnistunut (paljon tai vähän) ja että on asioita, joita sinun on muutettava, kun kohtaat uuden suhteen.

Katso myös Kuinka irrottautua emotionaalisesti jostakin, josta pidät

Jos jokin on keskeistä pariskuntakokemuksessamme, se on kyky arvioida kummankin hyvät ja huonot puolet, mutta keskittyminen enemmän käyttäytymiseen ja siihen, kuinka tiettyjen henkilökohtaisten käyttäytymisten on muututtava menestyäkseen ja terveen suhteen.

Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (5)

Älä pidä itsestäsi hyvää

Itsetunto- ja epävarmuusongelmat ovat pahimpia, joita vastaan ​​ihminen voi taistella. Ja nimenomaan itserakkaus on avain yhteydenpitoon ihanteellisen kumppanin kanssa. Joten jos sinusta tuntuu, että sinussa on jotain vialla, se voi olla haitallista mille tahansa suhteelle, koska alitajuisesti turhautumisesi heijastaa niitä toisessa ja se tuo väistämättä ongelmia.

Ihmiset, jotka eivät ole tyytyväisiä itseensä, eivät sovi elämänsä vivahteisiin; eli kaikki on valkoista tai mustaa (harmaata ei ole olemassa); Kaikki on hyvää tai huonoa (ei ole olemassa keskitietä, jossa negatiivisesta tilanteesta saa parhaan irti ja nähdä sen kasvumahdollisuutena)

Millaisessa suhteessa olen

Jos olet yksi niistä, jotka ajattelevat, että parisuhteessa oleminen on tärkeintä ja kun siihen astut, muu maailma katoaa, kerron sinulle, että se on asenne, joka osoittaa kypsymättömyyttä ja juuri sitä, että sinä eivät ole valmiita suhteeseen.

Kun ajattelet, että parisuhteessa oleminen on tärkeintä, se pakottaa sinut toimimaan sen ylläpitämiseksi ajan myötä, vaikka se merkitsisikin, että uhraat paljon sen saavuttamiseksi.

Monien muiden asioiden ohella omistat kaiken aikasi hänelle. Näyttää siltä, ​​​​että mitään muuta ei ole olemassa. Mutta… mihin jätät yksilöllisyytesi? Missä ovat henkilökohtaiset toiveesi ja tavoitteesi? Yksinkertaisesti elämäsi näyttää pyörivän tuon henkilön ympärillä.

Missä on itsetuntosi, arvosi ja unelmasi? Rajoittaa väärinkäsitys, että sinun täytyy olla suhteessa, koska se on tärkein asia? Ei mitään siitä! Tulkoon tästä lauseesta mantra elämässäsi: tärkeintä on aina, että rakastat itseäsi ennen muita ja että onnellisuutesi ei ole koskaan sinun ulkopuolellasi.

Muista aina, että pariskunta ei voi syrjäyttää ihanteitasi ja vakaumuksiasi, mutta ennen kaikkea itserakkauttasi. Ennen kuin rakastat toista, rakasta itseäsi. Ennen kuin jaat päiväsi toisen kanssa, varmista, että sinulla on tarjota laatuaikaa. Mutta ennen kaikkea, älä koskaan anna periksi suhteelle vain miellyttääksesi muita.

Nämä ovat vain 12 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen. Älä tunne pahaa, jos samaistut joihinkin heistä. Pikemminkin se on sinulle mahdollisuus analysoida itseäsi ja työskennellä kaikessa, mitä tarvitset vahvistuaksesi.

Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (6)

Eric J. Cameron

Eric Cameron on intohimoinen parisuhdevalmentaja ja -neuvoja, joka keskittyy auttamaan pariskuntia uudelleen ja rakentamaan vahvoja ja kestäviä suhteita. Hänellä on vuosien kokemus työskentelystä pariskuntien kanssa ja auttaa heitä ymmärtämään terveiden ihmissuhteiden hienouksia. Hän myös opastaa terveen suhteen ylläpitämiseen ja vaikeiden aiheiden käsittelyyn. Ericin lähestymistapa on räätälöity erityisesti parin tarpeisiin, ja hänellä on runsaasti tietoa ja kokemusta.

Et ole valmis suhteeseen - 12 merkkiä - BigMatrimonial (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 5873

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.