Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (2023)

Motivoivia lainauksia

Tekijä:maahantunkeutuminenPäivitetty

Australian päivä, tunnetaan myösStraya päivätaiAustralian kansallispäivä, vietetään valtakunnallisesti upealla juhlalla. Australia-päivä on jokaisen ylpeän australialaisen juhlapäivä. Tätä päivää vietetään joka vuosi 26. tammikuuta. Olemme kuratoineet parhaat Australia-päivän lainaukset, toiveet ja viestit jaettavaksi ystävillesi ja perheellesi.

Australia Day on Australian virallinen kansallispäivä. Straya Day merkitsee sitä, että ensimmäinen laivasto laskeutui vuonna 1788 Sydney Coveen ja Arthur Phillip nosti unionin lipun Port Jacksonin tutkimisen jälkeen Uudessa Etelä-Walesissa.

Australian päivän lainaukset

 1. "Älä ole huolissasi siitä, että maailmanloppu tulee tänään. Se on jo huomenna Australiassa." ~Charles M. Schulz

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (1)

 1. "Australia on objektiivini. En voi nähdä maailmaa muuten." ~Peter Carey

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (2)

 1. "Australia on iso osa elämääni." ~Sean Murray

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (3)

 1. "Australia on kansakuntamyötätunto.Rohkeuttaja myötätuntoa. Ja kolmas näistä suurista arvoista:joustavuutta.” ~Kevin Rudd

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (4)

 1. "Australia on vain niin täynnä yllätyksiä." ~Bill Bryson

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (5)

 1. ”Australian tarina on tietysti ytimessä siirtolaistarina, joka on rakennettu alkuperäiskansojen perinnölle. Se on tarina erilaisista ihmisistä eri puolilta maailmaa, jotka tulevat tähän paikkaan, rakentavat elämää ja kutsuvat Australiaa kotiksemme." ~Kansalaisuusministeri Alan Tudge
 2. ”Australia on suunnilleen niin kaukana kuin voit päästä. Pidän siitä." ~Toinen Benjamin
 3. ”Suurin enemmistö australialaisista juhlii Australia-päivää kuten me kaikki olemme täällä tänään. He ovat vain rakastuneita kansakuntaamme, meidäntarina, kansamme kanssa, meidän kanssammemenestys- enitenonnistunutmonikulttuurinen yhteiskunta maailmassa." ~Pääministeri Malcolm Turnbull
 4. "Jumala siunatkoon Amerikkaa, Jumala varjelkoon kuningatarta, Jumala puolustaa Uutta-Seelantia ja kiittää Kristusta Australiasta." ~Russell Crowe
 5. ”Rakastan ruokaa, kaikenlaista ruokaa. Rakastan korealaista ruokaa, japanilaista, italialaista, ranskalaista. Australiassa meillä ei ole ainutlaatuista australialaista ruokaa, joten meillä on ruokaa kaikkialta ympäri maailmaa. Olemme hyvin monikulttuurisia, joten olemme kasvaneet monien erilaisten ruokien parissa.” ~Hugh Jackman

Hyvää Australia-päivää

 1. "Maailmassa ei ole sellaista paikkaa kuin Australia. Ei edes senkaunisnaapuri Uusi-Seelanti." ~Henry Rollins
 2. ”Uskomme Australian lupaukseen; että jos sinätyöskennellä kovasti, et jää jälkeen." ~Wayne Swan
 3. "Australialaiset haluavat aina kaikkien olevan keskinkertaisia, ikään kuin parasta, mitä voit tehdä, on sopia." ~Unikon kuningas
 4. "Australialaiset eivät koskaan saa kansallista identiteettiä ennen kuin yksittäiset australialaiset hankkivat oman identiteettinsä." ~Patrick White
 5. "Australiaan eksyminen antaa sinulle ihanan turvallisuuden tunteen." ~Bruce Chatwin

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (6)

 1. "Otamme tänään tämän ensimmäisen askeleen tunnustamalla menneisyyden ja vaatimalla tulevaisuutta, joka kattaa kaikki australialaiset." ~Kevin Rudd
 2. "No, tiedämme, että ihmiset Australiassa rakastavat ajatusta sekä Impulsen että Virgin Bluen nousemisesta ja kilpailun lisäämisestä, ja on hauskaa pystyä toteuttamaan se." ~Richard Branson
 3. ”Asua Australiassa pysyvästi on kuin menisi juhliin ja tanssiisi koko yön omien kanssaäiti.” ~Barry Humphries
 4. "Olen rakastunut kaupunkiin. Voit tehdä vaikutuksen australialaiseen kaupungilla, mutta et voi tehdä häneen vaikutusta rannalla.” ~Rose Byrne
 5. ”Meidän täytyy pohtia tammikuun 26. päivän historiaa, koska emme voi alkaa parantua kansana ennen kuin alamme tunnustaa menneisyyden. Juhliminen päivänä, joka aiheuttaa niin paljon loukkaantumista ja kärsimystä aboriginaaliväestölle, ei yhdistä meitä eikä yhdistä meitä.” ~Vihreiden johtaja Richard Di Natale

Australian päivän toivotukset

 1. "Vapauson enitenarvokas asiajokaisen ihmisen elämässä. Kenelläkään ei ole oikeutta ottaa sitä pois, ja meidän on tehtävä kaikkemme suojellaksemme yhteiskuntaamme julmalta ja väkivallalta. Hyvää Australian päivää!”
 2. “Hyvää Australian päivää meille kaikille! Olkoon tämä päivä uskomaton. Meillä on oikeus olla mitä haluamme."
 3. "Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille australialaisille. Meidän on pysyttävä mielessämme vapaina, annettava uskomme näkyä taipumuksissa ja sanoissa, oltava ylpeitä maasta, jonka puolesta edustamme, ja tehtävä kaikkemme tehdäksemme maasta paremman meille kaikille. Nostetaan hattua tervehdyksenä maallesyntymäpäivä.”
 4. ”Olkaa aina ylpeitä ja iloisia saadessanne olla osa tätä maata. Se on niin erityinen päivä; on kansallispäivämme. Lähetän onnitteluni matkallasi."
 5. “Hyvää Australian päivää! Otetaan kaikki hetki jaole kiitollinentälle kauniille maalle. Rukoilemme kansakuntamme menestyksen ja ylpeyden puolesta."

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (7)

 1. ”Osoittakaamme kaikkia rohkeita sydämiä… jotka antoivat henkensä seuraavan sukupolven puolesta… Olemme ylpeitä siitä, että olemme australialaisia… Hyvää Australian päivää!”
 2. "Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille asiakkaillemme ympäri Australiaa. Toistamme parhaat toiveemme tänä iloisena päivänä sinulle, meille ja koko Australialle.”
 3. ”Itsenäisyys on arvokas lahjaJumala. Pysykäämme aina itsenäisinä. Oikein hyvää Australian kansallispäivää sinulle."
 4. "Iloitkaammeonnellisuusja antaudu juhliin tervehtien niitä, jotka tekivät sen mahdolliseksi, jotka saivat Australian seisomaan korkealla ja mahtavana. Tehkäämme niistä inspiraationsa. Hyvää Australian päivää!”
 5. "Itsenäisyyspäivänä tässä on viisauttaunelmatuuden huomisen toteutumisesta meille nyt ja aina. Hyvää Australian päivää!”

Viestit Australian päivälle

 1. "Olen mukanarakkaus, Olen intohimoinen häneen, rakastan jokaista hetkeä ja miksi ei, se on hänen syntymäpäivänsä. Se on minun Australiani Hyvää Australia-päivää”
 2. Itsenäisyys ei tule ilmaiseksi; se vaatii suuria kustannuksia. Tänään kunnioittakaamme kaikkia suuria sieluja, joiden oli maksettava siitä. Hyvää Australian päivää!
 3. "Terveisiä marttyyreillemme, jotka panivat henkensä puolestamme. Hyvää Australian päivää sinulle ja perheellesi."
 4. ”Tämän suuren maan kansalaisina lupaamme pyrkiä tekemään tästä maasta paremman, vahvemman ja vauraamman. Hyvää Australian päivää!”
 5. “Hyvää Straya-päivää!!! Meidän kaikkien pitäisi olla ylpeitä ja onnellisia siitä, että elämme enitensiunattumaa maailmassa."

Australia-päivän lainauksia, toiveita, kuvia ja viestejä – Hyvää Australia-päivää 2023 (8)

 1. ”Toivotan kaikille ylpeille australialaisille iloista Straya-päivää! Suokoon Jumala ikuisesti siunauksia tälle suurelle kansakunnallemme."
 2. “Hyvää Australian päivää kaikille! Tulkaamme kaikki yhteen ja työskentelekäämme hellittämättä tehdäksemme maastamme erittäin menestyvä ja rauhallinen."
 3. "Saattaarauhaaja onnea olkoon runsaasti kaikkialla kansakunnan kolkassa, ja kestäköön nämä arvokkaat lahjat ikuisesti, kun vietämme Australian päivää tänään."
 4. ”Yhdessä voimakkaimmista ja rauhallisimmista kansoista tämä on iloinen ja tärkeä päivä. Hyvää Australia-päivää toivottaen. Herra siunatkoon meitä, ikuisesti."
 5. "Australia-päivän erityisenä tilaisuutena, tulkaa yhteen ja nauttikaamme kauniista juhlista, joita voi aina vaaliamuistoja. Hyvää Australian päivää kaikille."

Australian kansallispäivän toivotukset 2023

 1. "Tänään otamme tämän ensimmäisen askeleen omaksuessamme menneisyyden ja etsiessään tulevaisuutta, joka sisältää kaikki Australian ihmiset." ~Kevin Rudd
 2. "Australia on vain täynnä ihmeitä." ~Bill Bryson
 3. ”Toivottavasti seuraat tätä merkityksellistä päivää jollain suurella motiivilla ja annat panoksen paikaltasi. Hyvää Australian päivää!”
 4. “Toivottaa kaikille Australian kansalaisille Sparkling Australia Day 2023!!”
 5. "Australia-päivän yhteydessä katsokaamme menneisyyteämme ja ottakaamme oppia tehdäksemme tulevaisuudestamme loistavan. Toivotan sinulle ja perheellesi ihanaa hyvää Australia-päivää!”
 6. "Leijukoon Australian lippu aina korkealla. Lämpimät onnittelut Australian kansallispäivän kunniaksi!”
 7. ”Menestymme maana, jos yhdistymme ja työskentelemme yhdessä kohti yhtä yhteistä päämäärää – Australian asettaminen etusijalle. Rauhallista ja ihanaa Australian päivää!”
 8. ”Rukoilkaamme maan parantumisen puolesta ja lupaamme tehdä lujasti töitä kansakunnan kasvattamiseksi. Onnittelut Australia-päivän johdosta.”
 9. ”Pysykööt isänmaallisuuden siemenet sydämissämme ikuisesti. Lämpimät Australian päivän toivotukset sinulle ja perheellesi.”
 10. "Toivotamme Australialle hyvää päivää kaikille. Tänään on tärkeä päivä kaikille Australiassa, ja meidän on otettava tästä päivästä kaikki irti.

Hauskoja Australian päivän lainauksia

 1. "Kun lähetän sinulle lämpimiä toiveita Australia-päivänä ja joitain ihania lahjoja, odotan myös sinun lähettävän minulle saman, jotta se olisi täydellinen päivä myös minulle."
 2. ”On erittäin ylpeä hetki selviytyä juhlistaaksemme tätä upeaa päivää. Toivotamme sinulle upeaa australialaista päivää."
 3. ”Lämpimät onnittelut sinulle Australia-päivänä. Älä unohda hankkia minulle lahjoja tänä erityisenä päivänä, muuten saatat joutua viettämään yön lukittuna talon ulkopuolella."
 4. ."Hyvää Australian päivää rakkaani. Ota kaikki irti tästä päivästä olemalla tavallinen itsesi ja olemalla parempi ihminen ympärilläsi oleville ihmisille."
 5. "Haluan herätä päivään, jolloin en muista mitään. Hyvää Australian päivää."

Kiitos, että luit tämän. Mistä Australian päivän lainauksista pidit yllä olevassa luettelossa? Kerro meille suosikki Straya Day -lainauksestasi kommenttiosiossa.

Jos pidit tästä Australia Day Quotes -artikkelista, jaa suosikkisi sosiaalisen median portaaleissa ystävien ja sukulaisten kanssa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated: 11/08/2023

Views: 5725

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.