5 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen ja kuinka muuttaa se (2024)

Merkit, ettet ole valmis suhteeseen

Olkaamme rehellisiä tytöt, kun olemme sinkkuja, sanomme hyvin nopeasti: "Jumala, missä on mieheni? Olen valmis olemaan suhteessa." Kuitenkin, kun vihdoin pääsemme yhteen, tyttöystävän todellisuus on, sanotaanko vain, hieman vaikeampaa kuin luulimme.

Suurimman osan 20-vuotiaistani toivoin, toivoin ja uteliasin löytääkseni vihdoin "The One". Ja nyt kun olen löytänyt hänet, mietin joskus, olenko todella valmis suhteeseen.

Älä ymmärrä minua väärin. Rakastan häntä ja haluan olla hänen kanssaan. Mutta vain siksi, että haluat olla suhteessa, ei tarkoita, että olet valmis olemaan parisuhteessa.

Uhraukset, kompromissit ja haasteet, joita kohtaat tyttöystävänä ja varmasti sulhasena tai vaimona, ovat usein enemmän kuin odotamme.

Siksi ajattelin, että auttaisin sinua tunnistamaan merkit, jotka osoittavat, ettet ole valmis suhteeseen. Joten, jos mietit "Olenko valmis suhteeseen?", Tämä viesti auttaa sinua määrittämään juuri sen.

5 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen ja kuinka muuttaa se (1)

Mistä tiedät, ettet ole valmis suhteeseen - 5 merkkiä

1. Et ole yli exästäsi

Aloittamisesta lähtienbloginiTyöskentelen monien naisten kanssa, jotka kokivat tuskallisen eron ja ovat nyt valmiita palaamaan deittailukentälle. Kuitenkin yksi asia, jonka opin työstäni, on se, että sillä ei ole väliä kuinka kauan olet ollut erossa exästäsi, ellet ota tietoisia toimenpiteitä päästäksesi hänestä yli, joudut hyvin todennäköisestipalautuva suhdejopa vuosien jälkeen.

Siksi ennen uuteen suhteeseen ryhtymistä sinun on todella kysyttävä itseltäsi, oletko yli exästäsi. Oletko yli hyvistä ajoista sekä huonoista ajoista? Pidätkö edelleen kiinni suhteesta johtuvasta tuskasta tai kaunasta tai ajatuksesta, mikä olisi voinut olla? Vai toivotko ehkä salaa, ettäJumala tuo teidät takaisin yhteen?

Koska jos et ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin parantuaksesi suhteesta, et pysty muodostamaan yhteyttä uuteen mieheen elämässäsi ja suhde ei kestä. Joten jos et ole kunnolla käsitellyt, hylännyt ja parantunut viimeisestä suhteestasi, et ole vielä valmis uuteen.

2. Olet huolissasi muiden mielipiteistä

Kaikkein tuhoisin asia, jonka voit tehdä itsellesi, on ryhtyä suhteeseen muiden ihmisten takia. Johtuuko se sitten perheenjäsenistäsi, jotka rakastavat muistuttaa sinua vanhenemisesta, tai ystävistäsi, jotka ovat jatkuvasti tekemisissä heidän mielestään "söpöjen" kanssa.

Jos uskot syvällä, että parisuhteessa oleminen auttaa sinua saamaan heidän hyväksyntänsä ja kunnioituksensa tai jos tunnet itsesi alitajuisesti syrjäytyneeksi, koska kaikki muut ovat suhteessa, sinulla on enemmän sisäistä työtä tehtävänä.

Koska suhteeseen astuminen ulkoisen paineen vuoksi ei ole vain epäreilua kaveria kohtaan, jolla saattaa olla aitoja tunteita sinua kohtaan, vaan myös merkki epävarmuudesta.

5 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen ja kuinka muuttaa se (2)

3. Annat epävarmuutesi hallita sinua

Alhainen itsetunto ja epävarmuus voivat todella vaikuttaa mieleemme. Aina kun kuuntelet sisäistä kriitikkoasi, kyseenalaistamatta negatiivisia ajatuksiasi, olet vaarassa joutua niiden hallintaan.

Siksi usko, että suhde vahvistaa sinut tai antaa sinulle arvoa, on yksi aliarvostetuimmista mutta vaarallisimmista merkeistä siitä, että et ole valmis suhteeseen. Ja yksi tapa tietää, oletko se sinä, on kysyä itseltäsi, uskotko, että tarvitset miehen ollaksesi onnellinen ja nauttiaksesi elämästäsi.

Ei ole mitään väärää halussa mennä naimisiin, mutta jos halu perustuu tyhjyyden tunteeseen tai tyytymättömyyteen elämään, siitä tulee idoli. Ja sitten olet vaarassa joutua epäterveisiin tai jopa myrkyllisiin suhteisiin. Sillä jos et rakasta itseäsi ja tunnet itsevarmuutta siitä, kuka olet, et koskaan tunne olosi helpoksi ja halveksuvaksi suhteessa ja siksi alitajuisesti sabotoi suhdetta.

Siksi olet todella valmis suhteeseen vain, jos löydät iloa miehen ulkopuolelta. Sinun täytyy tulla sellaiseksi nyt, jotta voit houkutella sellaisen myöhemmin.

5 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen ja kuinka muuttaa se (3)

4. Sinulta puuttuu visio/tarkoitus

Monilla meistä tytöistä on selkeä näkemys hääpäivästämme, tulevista aviomiehistämme ja lapsistamme. Meiltä kuitenkin usein puuttuu visio tai tarkoitus elämällemme sen ulkopuolella. Vaikka romanttisen elämäsi kuvitteleminen on hyvä asia, siitä tulee ongelma, jos et tiedä, miltä haluat elämäsi näyttävän sen ulkopuolella.

Ilman käsitystä siitä, mitä tarvitset ja haluat mieheltä ja suhteelta, sijoitat (hukkaat) aikaa suhteisiin, jotka eivät ole tyydyttäviä ja eivät johda mihinkään. Seurustelet miesten kanssa kaupungeissa, joissa et aio asua, seurustelet miehiä, jotka haluavat kotivaimon, vaikka rakastat työskentelyä, ja tapaat miehiä, jotka eivät halua mennä naimisiin ennen 30-vuotiaana. vaikka haluat olla nuori vaimo/äiti.

Siksi jos seurustelet vain seurustelun vuoksi, ilman tarkoitusta, se on selvä merkki siitä, että et ole vielä valmis suhteeseen.

5 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen ja kuinka muuttaa se (4)

5. Idoloi avioliittoa

Haluan sinun olevan rehellinen itsellesi. Onko suurin osa rukouksistasi,rukoukset tulevan aviomiehesi puolesta? Johtuuko suurin osa surullisista hetkistäsi yksinäisyyden tunteesta? Silloin saatat jumaloida avioliittoa ja suhdetta, mikä ei ole hyvä lähtökohta rakkauden houkuttelemiseen.

Totuus on, että ihmissuhteet eivät ole parannuskeino yksinäisyyteen. Vaikka rakkaus, kiintymys ja kumppanuus ovat jaloja asioita, joita voit haluta, ne eivät ole vastaus tyytymättömyytesi tunteeseen eivätkä täytä tyhjyyttäsi.

Koska jos annat onnettomuuden ja epätoivon olla päätöksentekijä, joudut toistuvasti suhteisiin vääriin miehiin ja huomaat olevasi särkyvä useammin kuin on tarpeen.

Joten jos tunnet olevasi yksinäinen ja tylsistynyt ja uskot, että suhde saattaa korjata sen, et todellakaan ole valmis suhteeseen.

Resonoivatko jokin merkit siitä, että et ole valmis suhteeseen? Jos kyllä, niin kysy itseltäsi "Haluanko suhteen vai olenko vain yksinäinen?". Kun tunnistat keskeiset uskomuksesi siitä, mitä sinkkuna oleminen ja parisuhteessa oleminen tarkoittaa, tiedät, mitä sinun on työstettävä. Koska kestää vain muutama pieni ajattelutavan muutos, jotta siitä tulee suhdemateriaalia.

5 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen ja kuinka muuttaa se (5)

Mitä tarkoittaa olla valmis suhteeseen?

Se, että saatat huomata, että et ole vielä valmis suhteeseen, ei tarkoita, että et voisi valmistautua.

Kuten edellä mainittiin, on monia syitä, miksi joku ei ehkä tunne olevansa valmis suhteeseen. On kuitenkin tärkeää hyväksyä, kun et ole valmis suhteeseen, etkä seurustele tai astu vakavaan suhteeseen.

Keskity sen sijaan valmistautumiseen.

Kuinka valmistautua suhteeseen

Nyt kun tiedät merkit siitä, että et ole valmis suhteeseen, on tärkeää selvittää, kuinka valmistautua.

Ja ensimmäinen askel on katsoa itseäsi ja selvittää, tekevätkö uskomuksesi, asenteenne ja käyttäytymisesi sinusta hyvän kumppanin.

Vaikka itsenäisten naisten itsensä kehittämiselle on rajallinen määrä, sinun on varmistettava, että teet niin paljon kuin voit. Tosiasia on, että yksi parhaista asioista, joita voit tehdä tulevan kumppanisi hyväksi, on työskennellä itsesi kanssa, kunnes tapaat hänet.

Tee siis tärkeäksi arvioida uskomuksiasi, asenteitasi ja käyttäytymistäsi arvioimalla nykyisten suhteesi terveyttä.

Uskomukset:

Tarkastelemalla, millaisia ​​ihmisiä houkuttelet elämääsi, voit tunnistaa, mitkä ovat alitajuiset uskomuksesi itsearvostasi.

Kohtelevatko perheesi ja ystäväsi sinua ystävällisesti vai onko heillä myrkyllisiä piirteitä? Sinun on ymmärrettävä, että romanttinen suhteesi ei ole ainoa suhde elämässäsi.

Siksi samat mallit, joita havaitset romanttisessa elämässäsi, toistuvat usein ystävyyssuhteissasi. Koska alitajuisesti sallit elämääsi ihmisiä, joilla on samat hyvät tai huonot luonteenpiirteet.

Asenteet:

Mitkä tunteet ja tunteet ohjaavat käyttäytymistäsi? Huomaatko toimivasi pelosta tai uskosta suurimman osan ajasta?

Tarkastelemalla mielentilaasi tarkemmin aina, kun hallitset tai et hallitse tilannetta, tulet tietoisemmaksi oletusreaktioistasi. Suhteet ovat egomme leikkikenttä, joten on tärkeää, että opit palaamaan rauhaan, jotta voit reagoida sen sijaan, että voit vastata.

Käyttäytyminen:

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, haluan sinun katsovan, kuinka reagoit ympärilläsi oleviin ihmisiin. Osoitatko rakkautta ja arvostusta ystävillesi ja perheellesi? Puhutko heille ystävällisesti ja kiitollisina?

Muista, että et ihmeen kautta muutu, kun aloitat suhteen. Jos sinulla on vaikeuksia olla haavoittuvainen lähimpien ystävien kanssa, on todennäköistä, että sinun on vaikea avautua miehelle.

Kun omaksut terveellistä, kannustavaa ja rakastavaa käyttäytymistä sinkkunaisena, sinusta tulee menestyksekkäästi parisuhdemateriaalia.

Olenko valmis suhteeseen?

Jos luet koko artikkelin, etkä vieläkään ole varma, oletko valmis suhteeseen, seuraavat luettelokohdat saattavat auttaa. Se on yhteenveto siitä, kuinka tunnet, ajattelet ja toimit, kun olet oikealla tiellä:

 • Uskot rakkauteen ja innostut, kun ajattelet sitä
 • Olet avoin oppimaan lisää miehistä ja siitä, kuinka he toimivat parisuhteissa
 • Olet varma arvostasi ja arvostasi
 • Olet parantunut menneisyydestä etkä pidä kiinni loukkaantumisesta ja kaunasta
 • Nautit sinkkuelämästäsi etkä laita kaikkia toiveitasi suhteeseen
 • Olet valmis luomaan kauniita muistoja toisen ihmisen kanssa
 • Rakastat itseäsi, vikoja ja kaikkea
 • Olet valmis olemaan täysin haavoittuvainen toisen ihmisen kanssa
 • Et ole riippuvainen jonkun muun tekemisestä onnelliseksi
 • Et odota kenenkään muuttuvan puolestasi

Viiteen merkkiin liittyvät viestit, ettet ole valmis suhteeseen:

 • Kuinka olla haavoittuvampi ihmissuhteissa
 • Kuinka käsitellä myrkyllistä maskuliinisuutta ihmissuhteissa
 • Kuinka saada mies kiinnostumaan sinusta
 • Kaikki mitä sinun tulee tietää tilanteista
 • Kuinka saada ystäväsi rakastumaan sinuun!
5 merkkiä siitä, että et ole valmis suhteeseen ja kuinka muuttaa se (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5871

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.