36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (2024)

Oletko valmis pitämään hauskaa pikkulastesi kanssa? SuperAficionadosilla olemme valmistaneet parhaat elokuvat lapsille, jotta he voivat nauttia perheen kanssa naurusta, draamasta ja mysteeristä. Mukana on ensi-ilta vuodelta 2022 ja uusimmat vuodelta 2023. Mitä mieltä olette, jos aloitamme?

Käyttää:Elokuvien vuorottelun vuoksi suoratoistopalveluissa kehotamme sinua etsimään niitä saatavilla olevista palveluista maantieteellisestä sijainnistasi riippuen.

1. Nimona (2023)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (1)

Sukupuoli:Animaatio, toiminta, seikkailu
Nimi espanjaksi:Nimona
Saatavilla:Netflix

Kun ritari futuristisessa keskiaikaisessa maailmassa syytetään perusteettomasti rikoksesta, ainoa, joka voi auttaa häntä todistamaan syyttömyytensä, on Nimona, ilkikurinen teini, joka osoittautuu muotoaan muuttavaksi olennoksi, jonka hän on vannonut tuhoavansa.

2. Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (2)

Sukupuoli:Animaatio, toiminta, seikkailu
Nimi espanjaksi:Spider-Man: Across the Multiverse
Saatavilla:Ei saatavilla suoratoistopalveluissa

Miles Morales palaa Spider-Verse-sagan seuraavaan lukuun, eeppiseen seikkailuun, joka vie Brooklynin kokopäiväisen Spider-Manin Multiversen poikki liittoutumaan Gwen Stacyn ja uuden Spider-People-ryhmän kanssa ja kohtaamaan konnan. voimakkaampia kuin mikään, mitä he ovat kohdanneet ennen.

3. Kraatteri (2023)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (3)

Sukupuoli:Seikkailu, draama, perhe
Nimi espanjaksi:Kraatteri
Saatavilla:Disney+

Poika, menetettyään isänsä, lähtee matkalle tutkimaan legendaarista kuun kraatteria. Asuttuaan kuun kaivossiirtokunnassa hän valmistautuu muuttoon toiselle planeetalle ja ottaa neljä ystäväänsä mukaan seikkailuun.

4. Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (4)

Sukupuoli:Toiminta, seikkailu, perhe
Nimi espanjaksi:Power Rangers: eilen, tänään ja ikuisesti
Saatavilla:Netflix

Trinin kuoleman jälkeen klassinen Power Rangers -ryhmä kokoontuu kostamaan hänen kuolemaansa, mutta löytääkseen pelottavan vihollisen. Rita Repulsan uusi evoluutio vainoaa heitä ja aikoo tehdä heille lopun. Prosessissa on mukana useita Rangereiden sukupolvia.

5. Roald Dahlin Matilda: Musikaali (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (5)

Sukupuoli:Komedia, perhe, musikaali
Nimi espanjaksi:matilda musikaali
Saatavilla:Netflix

Tässä klassikon uudessa versiossa seuraamme tarinaa Matildasta, erityisestä tytöstä, jota kaikki katsovat alaspäin. Mutta kun hän huomaa, että hänellä on voimia, hän uskoo kykenevänsä mihin tahansa ja voittamaan luokkatovereidensa ja opettajansa sydämet.

6. Puss in Boots: The Last Wish (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (6)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Puss in Boots: Viimeinen toive
Saatavilla:Ei saatavilla suoratoistoalustoilla

Puss in Boots huomaa, että hänellä on enää yksi elämä jäljellä yhdeksästä. Tässä uskomattomassa tarinassa seuraamme häntä eeppiselle matkalle, jossa hän yrittää löytää "viimeisen toiveen", joka on ainoa, joka pystyy palauttamaan hänen yhdeksän elämäänsä.

7. Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (7)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Yö museossa: Kahmunrahin paluu
Saatavilla:Disney+

Franchising-animaatioversiossaYö museossa, seuraamme uutta päähenkilöä, joka on määrätty yövartijaksi. Vaikka hän kieltäytyy jyrkästi tekemästä työtä eikä pidä tehtävästä, hän löytää museon ihmeet yöllä, kun hän on määrätty hänelle, mutta tämä tapahtuu samaan aikaan, kun tyranni yrittää vallata ihmiskunnan.

8. Guillermo del Toron Pinocchio (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (8)

Sukupuoli:Animaatio, draama, perhe
Nimi espanjaksi:Guillermo del Toron Pinocchio
Saatavilla:Netflix

Arvostettu Oscar-palkittu ohjaaja Guillermo del Toro keksii uudelleen Carlo Collodin klassisen tarinan nukkepojasta, joka herättää henkiin taikuuden. Tämä tapahtuu täyttääkseen sen luojan Geppetton sydämen, puuveistäjän, jonka sielu on särkynyt poikansa menettämisestä. Tämä kaunis tarina on animoitu stop-motionilla ja sisältää musiikillisia elementtejä.

9. Scrooge: A Christmas Carol (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (9)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Scrooge: Joululaulu
Saatavilla:Netflix

Klassinen tarina Ebenezer Scroogesta uudessa animaatiomuodossa, jonka Netflix toi näytöillemme. Kurja miljonääri saa odottamattoman vierailun edesmenneen kumppaninsa Jacob Marleyn haamulta ja tuo hänelle kuvia menneistä, nykyisistä ja tulevista jouluista. Riittääkö virheiden muuttaminen ja korjaaminen?

10. The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (10)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Guardians of the Galaxy: Holiday Special
Saatavilla:Disney+

Kun Drax ja Mantis huomaavat, että Peter Quill ei ole ihmisyydestään huolimatta koskaan juhlinut joulua, he sopivat tekevänsä joulusta unohtumattoman kaikille. He matkustavat maan päälle etsimään täydellistä lahjaa siinä toivossa, että Peter parantaa mielialaansa Gamoran katoamisen jälkeen.

11. Outo maailma (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (11)

Sukupuoli:Animaatio, toiminta, seikkailu
Nimi espanjaksi:outo maailma
Saatavilla:Disney+

Claden perhe tunnetaan kahdesta asiasta: maatilastaan ​​ja kauan kadonneen patriarkan seikkailuista. Poika toivoo, että entinen olisi etusijalla, mutta hän ei voi kieltää isänsä perintöä. Kun presidentti pyytää häntä lähtemään viimeiseen seikkailuun, Searcher suostuu vastahakoisesti, mutta hän ei odottanut suhteen muuttuvan perhetyöksi, johon osallistuu kolme sukupolvea.

12. Blue's Big City Adventure (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (12)

Sukupuoli:Komedia, perhe, musikaali
Nimi espanjaksi:Bluen suuri seikkailu kaupungissa ja oudossa maailmassa
Saatavilla:Ei saatavilla suoratoistoalustoilla

Josh ja hänen suloinen kumppaninsa Blue lähtevät New Yorkiin koe-esiintymiseen. Heidän tavoitteenaan on päästä laulajiksi arvostetussa Broadway-musikaalissa, mutta matkan varrella tapaamme väistämättä hyvin tuttuja kasvoja.

13. Pettynyt (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (13)

Sukupuoli:Seikkailu, komedia, fantasia
Nimi espanjaksi:pettynyt
Saatavilla:Disney+

Giselle kokee jälleen sadun, kun hän muuttaessaan tajuaa, ettei elämä lähiöissä ole sitä mitä hän odotti. Kun toive menee pahasti pieleen, hänen sadunsa muuttuu valtavaksi painajaiseksi.

14. Isäni lohikäärme (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (14)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:isän lohikäärme
Saatavilla:Netflix

Elmer Elevator päättää lähteä kaupungista, joka ei näytä sopivan hänelle, matkustaakseen Wild Islandille, jossa hän tapaa hurjia petoja ja ystävyyden, joka voi kestää eliniän.

15. Wendell & Wild (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (15)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Wendell & Wild
Saatavilla:Netflix

Kaksi demoniveljeä, Wendell ja Wild, joutuvat kohtaamaan arkkivihollisensa, nunna Hellyn ja hänen kaksi akolyyttiään, gootti-teiniä nimeltä Kat ja Raul. Mutta kun kriisin aika tulee, Kat huomaa, että Raul ei näe demoneja, ja hänen on pyydettävä hänen apuaan, jos tästä tulee reilu taistelu.

16. Hocus Pocus 2 (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (16)

Sukupuoli:Komedia, perhe, fantasia
Nimi espanjaksi:Noitien paluu 2, Abracadabra 2
Saatavilla:Disney+

Kolme tyttöä tekee vakavan virheen tuoessaan Sandersonin sisaret jälleen takaisin nykyaikaiseen Salemiin. Nyt heidän on keksittävä tapa estää noidat syömästä lapsia. Maailma pääsi eroon Winifredistä, Marysta ja Sarahista ensimmäistä kertaa, mutta mitä tapahtuu, kun pelaat taikuudella? No, taika leikkii kanssasi!

17. The Munsters (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (17)

Sukupuoli:Komedia, perhe, fantasia
Nimi espanjaksi:Los Munster

Tämä elokuva tuo uudelle sukupolvelle tarinan Munstereista, hirviöperheestä, joka muuttaa Transilvaniasta amerikkalaiseen esikaupunkiin.

18. Drifting Home (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (18)

Sukupuoli:Animaatio, Seikkailu, Draama
Nimi espanjaksi:ajautua kotiin
Saatavilla:Netflix

Kosuke ja Natsume ovat olleet ystäviä koko elämänsä, mutta nyt kun he ovat vanhempia, he näyttävät välttävän toisiaan. Kohtalo johdattaa heidät kuitenkin tapaamaan paikkaan, jossa he viettivät lapsuutensa, hylättyyn rakennukseen, joka on tarkoitus purkaa. Siellä he yhdistävät uudelleen ja tutkivat muistojaan yhdessä, mutta menettävät tajuntansa hetkeksi, kun heitä ympäröi outo tapahtuma. Saavuttuaan he huomaavat, että rakennus on alkanut kellua keskellä merta ja ottaa heidät molemmat kyytiin. Kuinka he voivat palata maailmaansa?

19. Pinoccio (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (19)

Sukupuoli:Seikkailu, Komedia, Draama
Nimi espanjaksi:pinokkio
Saatavilla:Disney+

Geppetto on aina halunnut ihmettä. Hän ei ole koskaan saanut armoa olla isä, mutta eräänä päivänä keiju säälii hänen yksinäisyyttään ja muuttaa yhdestä puunukkestaan ​​ajattelevaksi olennoksi. Mutta Pinocchiolla on nuken vartalo, voiko hän koskaan tuntea olevansa oikea poika? Voiko hänen sydämensä myös pysyä puhtaana ja viattomana kaikista vaikeuksista huolimatta?

20. Salainen päämaja (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (20)

Sukupuoli:Toiminta, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Ei saatavilla

Charlie tietää kaksi asiaa varmasti: hän on kauhea pesäpallossa, ja hänen isänsä on nörtti, joka työskentelee "tekniikan parissa". Heillä on mukava suhde, mutta jatkuvat työmatkat pitävät isänsä poissa kotoa pitkään. Leikkisession aikana hänen isänsä kutsutaan hätäkokoukseen, ja Charlie päättää järjestää kotibileet, koska hänellä ei ole aikuisten valvontaa.

Juhlien aikana outo tapahtumien yhdistelmä aktivoi salaisen oven, joka johtaa heidät supersankarin salaiseen piilopaikkaan. Ja silloin Charlie saa selville, että hänen isänsä on valtava salaisuus.

21. 13: Musikaali (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (21)

Sukupuoli:Komedia, draama, perhe
Nimi espanjaksi:Musikaali
Saatavilla:Netflix

12-vuotiaana Evan Goldmanin on muutettava vanhempiensa avioeron vuoksi. Surullinen jättäessään taakseen kaiken, mitä hän tietää, Evan päättää lähteä liikkeelle oikealla jalalla ja julistaa, että hänen bar mitzvah on parhaat juhlat, joita hänen uusi kaupunkinsa koskaan järjestää. Lisäksi sinun on selviydyttävä tyypillisestä 12-vuotiaan tulokkaan ahdistuksesta. Pian löydät uusia ystäviä ja yhteyksiä, jotka välittävät samoista asioista.

22. Onnea (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (22)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Onnea
Saatavilla:Apple TV

Sam on kärsinyt koko elämänsä huonon onnensa takia. Eräänä päivänä hän huomaa, että huono onni on totta, ja hän huomaa olevansa täysin uppoutunut ihmisten kohtaloita hallitsevien organisaatioiden maailmaan. Kun hänen huono onnensa alkaa tunkeutua maailmankaikkeuteen, jossa kenelläkään ei ole niin paljon, asiat alkavat karkaamaan käsistä.

23. Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (23)

Sukupuoli:Animaatio, toiminta, seikkailu
Nimi espanjaksi:The Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
Saatavilla:Netflix

Kun mysteeri muukalainen saapuu tulevaisuudesta hyvin synkän varoituksen kanssa, Leon on noustava veljiensä Raphin, Donnien ja Mikeyn rinnalle taistellakseen pelastaakseen maailman kauhistuttavalta vieraslajilta.

24. DC League of Super-Pets (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (24)

Sukupuoli:Animaatio, toiminta, seikkailu
Nimi espanjaksi:DC League of Superpets
Saatavilla:HBO Max

Krypto superkoira on Supermanin uskollinen ystävä. Hänellä on samat voimat ja yhdessä he ovat voittamattomia, puolustaen Metropolia. Mutta kun Superman on kidnapattu, Krypton on opittava työskentelemään yksin pelastaakseen hänet, ja hänen kykynsä parantaminen on osa prosessia.

25. Paws of Fury: The Legend of Hank (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (25)

Sukupuoli:Animaatio, Toiminta, Komedia
Nimi espanjaksi:samurai koira

Selviytymään jätetty metsästyskoira joutuu hieman ahdinkoon. Kaupunki täynnä kissoja tarvitsee sankarin puolustamaan niitä, ja hän käy läpi paljon koulutusta tullakseen samuraiksi. Ongelmana on, että kissat näyttävät vihaavan häntä, ja konna haluaa pyyhkiä kaupunkinsa pois kartalta.

26. Minions: The Rise of Gru (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (26)

Sukupuoli:Animaatio, seikkailu, komedia
Nimi espanjaksi:Minions: A Villain is Born

Tässä uudessa tarinassa matkustat ajassa taaksepäin ja tapaat 12-vuotiaan Grun, jonka suurin unelma on tulla historian parhaaksi koskaan nähdyksi superpahiksi.

27. The Sea Beast (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (27)

Sukupuoli:Seikkailu, fantasia, komedia, animaatio
Nimi espanjaksi:merihirviö
Saatavilla:Netflix

Aikakaudella, jolloin pelottavat merihirviöt hallitsivat merta, niitä metsästäneitä sankareita juhlittiin; Kuten suuri Jacob Holland. Kun Jacob törmää nuoreen Maisieen, hän saa epätodennäköisen liittolaisen eeppisessä pyrkimyksessä tehdä historiaa.

28. Valovuosi (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (28)

Sukupuoli:Toiminta, seikkailu, animaatio
Nimi espanjaksi:Valovuosi
Saatavilla:Disney+

Alkuperätarina yhdestä historian rakastetuimmista avaruuskadeteista: Buzz Lightyear. Kun avaruuskadetti on yrittänyt palata kotiin monta vuotta, hän kohtaa pelottavan robottiarmeijan.

29. Chip 'n Dale: Rescue Rangers (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (29)

Sukupuoli:Toiminta, seikkailu, animaatio
Nimi espanjaksi:Valovuosi
Saatavilla:Disney+

Chip ja Dale eivät ole olleet samat tähdet kuin 30 vuotta sitten. He ovat levänneet ja asuneet erillään jonkin aikaa, mutta kun tv-sarjan kumppani katoaa, heidän on yhdistyttävä uudelleen pelastaakseen hänet.

30. The Bad Guys (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (30)

Sukupuoli:Toiminta, seikkailu, animaatio
Nimi espanjaksi:pahat pojat

Pahikset, kuten he kutsuvat itseään, ovat surullisen kuuluisia täydellisistä rikoksistaan. Vietettyään aikaa vankilassa ja päästettyään vapaaksi toverinsa herra Wolf etsii muita töitä. Mutta voiko olla, että hyvän tekeminen täyttää tyhjyyden, jonka hän tuntee sydämessään?

31. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledoren (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (31)

Sukupuoli:Toiminta, seikkailu, fantasia
Nimi espanjaksi:Fantastic Beasts: Dumbledoren salaisuudet
Saatavilla:HBO Max

Albus Dumbledore tietää, että voimakas pimeä velho Gellert Grindewald aikoo ottaa velhojen maailman haltuunsa. Ja hän tietää myös, ettei hän voi voittaa häntä yksin. Tätä varten hän pyytää apua New Scamanderilta ja hänen värikkäältä liittolaisryhmältään.

32. Sonic the Hedgehog 2 (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (32)

Sukupuoli:Toiminta, seikkailu, fantasia
Nimi espanjaksi:Sonic 2
Saatavilla:Apple TV

Sonic joutuu jättämään rauhallisen elämänsä Green Hillsissä kohtaamaan jälleen tohtori Robotnikin, joka on jälleen ilmaantunut äärimmäisen vaarallisen liittolaisen kanssa. Positiivista on, että Sonicilla on myös uusi liittolainen, kettu Tails.

33. Apollo 10½: A Space Age Childhood (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (33)

Sukupuoli:Seikkailu, tieteiskirjallisuus, draama
Nimi espanjaksi:Apollo 10½. avaruuslapsuus
Saatavilla:Netflix

Tämä tarina kertoo ensimmäisestä kuuhun laskeutumisesta silloisen teini-ikäisen näkökulmasta ja astronautin, joka onnistui suorittamaan tehtävän, näkökulmasta. Lisäksi seuraamme poikaa omilla intergalaktisilla unelmillaan.

34. Kymmenistä halvempi (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (34)

Sukupuoli:Seikkailu, Komedia, Romantiikka
Nimi espanjaksi:kymmeniä halvempia
Saatavilla:Disney+

Seuraamme 12-jäsenisen perheen suuria seikkailuja. Leipurit yrittävät elää normaalia elämää kaiken kaaoksen keskellä ja samalla hoitaa perheyritystä kunnolla.

35. Turning Red (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (35)

Sukupuoli:Fantasia, Komedia, Animaatio
Nimi espanjaksi:Punainen
Saatavilla:Disney+

Mei Lee on 13-vuotias ja hänen persoonallisuutensa on yhtä suuri kuin hänen itsetuntonsa. Hän on täydellinen tytär, hän yrittää seurata kaikkea, mitä äiti sanoo, mutta vaatimus pikkuhiljaa vie hänen persoonallisuutensa. Kun hän saavuttaa murrosiän, hänen muodonmuutos on kirjaimellinen, kun hän muuttuu jättiläispunaiseksi pandaksi.

36. Hotel Transylvania: Transformania (2022)

36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (36)

Sukupuoli:Fantasia, Komedia, Animaatio
Nimi espanjaksi:Hotel Transylvania: Transformania
Saatavilla:Amazon Prime

Kreivi Dracula ja muut hirviöt ovat palanneet, mutta kuten emme ole koskaan nähneet heitä ennen. Heistä on tullut ihmisiä! Ja Johnny, ryhmän ainoa ihminen, on muuttunut hirviöksi. Mutta asiat eivät voi jäädä sellaiseksi, ja he haluavat epätoivoisesti löytää parannuskeinoa.

Saatat olla myös kiinnostunut:

  • Parhaat viimeaikaiset elokuvat, jotka sinun täytyy nähdä Disney Plus -palvelussa
  • Nämä ovat Disneyn parhaat roistot
  • Netflixin parhaat lastenelokuvat
  • paras anime ikinä
  • Jos olet Disneyn fani, älä missaa tätä luetteloa
  • Pidätkö ei-animoiduista Disney-elokuvista? Katso tämä lista!
  • Haluatko lisää animaatioelokuvia? Tule tälle listalle!
36 parasta katsottavaa lasten elokuvaa vuonna 2023 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6223

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.