23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (2023)

Monet ihmiset sanovat, että paras tapapäästä erosta ylion löytää joku uusi. Mutta tämä halu siirtyä eteenpäin nopeasti voi johtaa suuriin ongelmiin seuraavassa suhteessa. Kun olet niin innokas pääseväsi jälleen pariin, voitjättää huomioimatta räikeät puutteetuudessa kumppanissa toista samavirheet, jotka aiheuttivat viimeisen erositai et anna itsellesi aikaa päästä yli exästäsi. Ennen kuin löydät itsesi auusi suhde kaikista vääristä syistä, tarkista nämä merkit, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, suhdevalmentajien, psykologien ja muiden treffiasiantuntijoiden mukaan.

1

Et ole päässyt eroon exän omaisuudesta.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (1)

Kukaan ei pidä tehtävästä pakata alusvaatteet ja hammasharjat ja luovuttaa ne entiselle liekille. Kuitenkin, jos et ole vielä päässyt eroon exäsi tavaroista – tai et ole halukas tekemään niin – se on selvä merkki siitä, että et ole valmis jatkamaan.

"Et ole valmis treffeille ennen kuin sinulla on asuintila, joka on kokonaan sinun", sanooElinor Robin, PhD, Floridan korkeimman oikeuden sertifioitu sovittelija ja sovittelukouluttaja ja perustajaYstävällinen avioero. "Mene eroon kaikesta."

2

Käytät tilaisuutta hyväksesi ottaaksesi exäsi esiin keskustelussa.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (2)

Robinin mukaan kyvyttömyys lopettaa entisestä kumppanista puhuminen on selvä merkki siitä, että et ole valmis uuteen suhteeseen. "Älä mainitse exäsi, ellei joku kysy", hän neuvoo. "Jos he tekevät, pidä keskustelu minuutti tai vähemmän."

3

Itsetuntosi on edelleen riippuvainen exästäsi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (3)

Ottaa sinunitsetunto sidottu exäänja heidän tuomionsa sinusta ei lupaa hyvää tuleville suhteillesi. Tällainen käytös osoittaa, että "itserakkautesija itsehallinto eivät ole täysin ehjät", suhdeasiantuntijan ja henkisen kumppanuusoppaan mukaanAlyssa Malehorn. "Et ole valmis sitoutumaan toiseen, koska lopulta löydät itsesi samasta huonommasta/ylimmästä mallista uudelleen."

4

Tai käytät treffisovelluksia lisätäksesi itseluottamustasi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (4)

Tietysti se tuntuu hyvältä tietääihmiset pitävät sinua viehättävänä. Treffisovellukset on kuitenkin tarkoitettu treffeille, ei egon lisäämiseen. Niiden käyttäminen vain tunteaksesi itsesi paremmaksi voi olla uuvuttavaa, Malehorn sanoo. "Kun deittailusovelluksen huomio muuttaa mielialaasi ja auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi, pudotat itsesi tuosta kohonneesta tilasta", hän selittää. Lisäksi se osoittaa, että et ole paikalla oikeista syistä etkä siksi ole valmis avaamaan sydäntäsi jollekin uudelle.

5

Yrität selvittää, onko exäsi millään deittailusivustolla.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (5)

Perustaaksesi deittailuprofiilin löytääksesi jonkun, josta olet kiinnostunut? Ei iso juttu. Perustaaksesi deittailuprofiilin nähdäksesi, mitä exäsi tekee? Valtava punainen lippu, jota et ole valmis tapailemaan uudelleen. Tämä pätee myös, jos huomaat olevasi helpottunut huomatessasi, että exäsiei ole kaikilla treffisivustoilla, "mikä viittaa siihen, että olet edelleen emotionaalisesti mukana", sanoo deittailu- ja suhdevalmentajaJess McCann.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (6)

Kukaan ei odota sinun löytävän uutta kuntosalia, ruokakauppaa tai kuivapesua, jos sinulla on mahdollisuus törmätä exäisi usein käymissäsi. McCannin mukaan se, että yrität vierailla paikoissa, joissa tiedät niiden olevan, on osoitus siitä, että aiot "vahingossa" törmätä niihin toivossa, että voisit muodostaa yhteyden uudelleen.

7

Olet edelleen tekemisissä exäsi kanssa sosiaalisessa mediassa.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (7)

Jokainen tarkistaa exänsä sosiaalisessa mediassa kerran sinisessä kuussa. Mutta jos yrität saada heidät todella olemaan tekemisissä kanssasi, saatat alitajuisesti "lannistaa muita ihmisiä ottamasta yhteyttä [exisiisi] nyt, kun he ovat sinkkuja, koska haluat pitää heidät käytettävissänne", McCann sanoo. Se ei todellakaan ole sellaisen ihmisen ajattelutapa, joka on valmis tapailemaan uudelleen.

8

Julkaiset asioita sosiaalisessa mediassa saadaksesi reaktion exältäsi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (8)

Onko tämä äkillinen sosiaalisen median toiminnan räjähdys sinun kohdallasitarkka heijastus siitä, mitä olet tehnyt viime aikoina, vai käytätkö sitä kysyäksesi vastauksen exältäsi? McCannin mukaan sosiaalisen median aktiivisuuden lisääminen voi olla tietoisesti tai alitajuisesti tapa houkutella exäsi kommunikoimaan kanssasi. "Jos he kommunikoivat kanssasi, uskot, että on mahdollisuus saada yhteys uudelleen ja herättää suhde uudelleen", hän sanoo.

Viime kädessä, jos julkaiset nuo kuvat vain saadaksesi reaktion entiseltä liekiltäsi, saatat haluta välttää uuteen suhteeseen ryhtymistä.

9

Tulet järkyttymään, kun näet kuvia exästäsi pitävän hauskaa.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (9)

Voi pistää tajuta, että exäsi voi itse asiassa pitää hauskaa ilman sinua. Mutta jos valokuvat exästäsi näyttävän onnelliselta saavat sinut järkyttymään, McCannin mukaan se on selvä merkki siitä, että "haluat heidän pitävän hauskaa kanssasi sen sijaan".

10

Pidät yhteyttä exäsi ystäviin saadaksesi tietoa heistä.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (10)

Sinun ei voida odottaa luopuvan koko sosiaalisesta piiristäsi eron jälkeen. Jos kuitenkin tavoittelet ystävyyttä ex-ystävien kanssa – varsinkin sellaisten, joiden kanssa et ollut läheinen ennen eroa – saatat käyttää exäsi sisäpiiriä auttamaan sinua arvioimaan, kuinka he voivat, McCann sanoo. Ja se on merkki siitä, että et ole valmis aloittamaan uutta lukua.

11

Teet jatkuvasti tekosyitä tavoittaaksesi exäsi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (11)

Ihmiset, jotka eivät ole valmiita siirtymään eteenpäin, saattavat keksiä hauraita tekosyitä ottaakseen yhteyttä exisiinsä, kuten kysyvän, onko jotain sinun paikallasi. McCann sanoo, että monissa tapauksissa ihmiset tekevät tämän, koska he "pelkäävät, että jos olet täysin vailla kosketusta, he unohtavat sinut." Ja jos se on paikka, jossa olet, et ole valmis seurustelemaan uudelleen.

12

Luotat edelleen exäsi plussaksi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (12)

Toki, olet saattanut erota exästäsi, mutta voit silti laskea heidät treffeiksi serkkusi häihin muutaman kuukauden kuluttua, eikö niin? Ei niin nopeasti. Jos edelleen toivot, että exäsi näyttelee poika- tai tyttöystävän roolia silloin, kun se on sopivaa, "et ole hyväksynyt sitä, että sinun täytyy löytää toinen treffi", McCann sanoo.

13

Et ole tehnyt työtä parantuaksesi viimeisestä suhtestasi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (13)

Erot voivat olla sotkuisia, ja niistä pääseminen yli on usein helpommin sanottu kuin tehty. "Jos et ole vuodattanut kyyneleitä, puhunut asiasta ja todella tehnyt sisäistä henkistä työtä kumppanuuden vapauttamiseksi, et ole täysin yli exästäsi etkä ole valmis uuteen suhteeseen", sanoo laillistettu psykoterapeutti.Haley Neidich. Hän selittää, että ihmiset, jotka hyppäävät uusiin suhteisiin nopeasti, tekevät niin usein "välttääkseen eroon liittyvien tunteiden käsittelemistä".

14

Et ole tunnistanut aikaisempia seurustelumallejasi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (14)

Laillistettu kliininen psykologiJodi J. De Luca, PhD, sanoo, että kierteen katkaisemiseksi on tärkeää kestää jonkin aikaa tunnistaaksesi, millaiseen ihmiseen olet kiinnostunut ja miksi. Hän suosittelee "tunnistamaan yhteisiä piirteitä, joita jokaisella näillä henkilöillä on, panemalla merkille, mikä oli suhteen lopputulos, ja ennen kaikkea kysymällä itseltäsi, sopivatko tällaiset luonteenpiirteet sinulle."

15

Vertaat kaikkia seurustelujasi exäisi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (15)

Vaikka kiinnostuneiden ihmisten ja ex-kumppanisi välillä voi olla yhteisiä piirteitä, uuden suhteen jokaisen yksityiskohdan vertaaminen edelliseen vahingoittaa sinua – ja uutta mahdollista kumppaniasi – pitkällä aikavälillä. Jos teet tämän, se todennäköisesti "koska [ex-miehesi] on edelleen raskaasti mielessäsi - ja kunnes olet edennyt henkisesti, jatkat kaikkien vertaamista heihin", McCann sanoo.

16

Saat tunteita exäsi treffeillä.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (16)

Syvä keskustelu menneistä tunnehaavoista voi avata portit kenelle tahansa. Kuitenkin, jos pelkkä exäsi nimen mainitseminen saa aikaan voimakkaan emotionaalisen reaktion, sinun on todennäköisesti liian aikaista etsiä uutta romanssia. "Jos itket exäsi takia treffeillä, emotionaalisesti terve ihminen yleensä kävelee pois", Robin sanoo.

17

Päivität exällesi uusista suhteistasi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (17)

Tunnetko tarvetta kertoa exällesi, kunalkaa tavata joku uusi? Vaadivatko he tietoja siitä, oletteko te ja tuo nainen tosissanne? Jos näin on, saatat haluta lykätä uuden suhteen aloittamista. "Jos tunnet tarvetta pitää exäsi ajan tasalla, et ole valmis treffeille", Robin sanoo.

18

Haluat tehdä exäsi mustasukkaiseksi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (18)

Jos haluat vaintee exäsi mustasukkaiseksi, olet ryhtymässä uuteen suhteeseen vääristä syistä. Lisäksi "kukaan ei halua olla rekvisiitta", Robin huomauttaa. Hän sanoo, että kukaan, joka haluaa asettaa romanttisen mahdollisuuden tähän asemaan, ei ole valmis kumppaniksi jollekin uudelle.

19

Muutat persoonallisuuttasi ollaksesi sitä, mitä uusi kumppanisi haluaa.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (19)

Uusi tyttöystäväsi rakastaa kissoja, joten sinä rakastat kissoja. Uusi poikaystäväsi käyttää nahkatakkia, joten sinä käytät nahkatakkia. Jos tämä kuulostaa tutulta, on aika pysähtyä palaamaan deittielämään. Kun yrität saada uusilta kumppaneilta oikeuden hyväksyntää matkimalla heidän käyttäytymistään, "kompromisit itsesi seuraavassa treffikokemuksessasi", Malehorn sanoo.

20

Etsit sielunkumppania.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (20)

Ei siinä ole mitään vikaauskoen sielunkumppaniin. Kuitenkin sellaisen etsiminen heti eron jälkeen asettaa tarpeettomia paineita mahdolliselle uudelle suhteelle. "Jos uskot edelleen, että on olemassa yksi täydellinen henkilö, joka täydentää sinut tai on täydellinen parisuhteesi, et ole valmis aloittamaan seurustelua uudelleen", Malehorn sanoo.

21

Luuletko, että uusi kumppanisi on heti täydellinen.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (21)

On helppo uppoutua hauskanpitoon jonkun uuden kanssa, mutta jos tämä tarkoittaa, että uskot, että uusi kaverisi tai tyttösi ei voi tehdä väärin, sinulla on luultavasti silmälasit päässä.

"Uusi suhteenne on helppo nähdä ruusunpunaisilla laseilla", sanooNikki Loscalzo, terapeuttinen suhdevalmentaja osoitteessaSavvy Strategies Relational Life Therapy. Hän varoittaa myös mittaamasta uuden kumppanisi hyveitä sillä, kuinka paljon tai kuinka vähän he muistuttavat sinua exästäsi.

22

Huomaat, että sinulla on samat riidat uudessa suhteessasi kuin edellisessä suhteessasi.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (22)

Tuntuuko siltä, ​​että oletkäyvät täsmälleen samat taistelutuuden poika- tai tyttöystäväsi kanssa kuten exäsi kanssa? Malehornin mukaan "samojen väitteiden, ongelmien tai käytösten käsitteleminen uudelleen tarkoittaa, että houkuttelet edelleen ihmisiä, jotka laukaisevat parantumattomat haavat."

23

Vatsasi sanoo, että tarvitset enemmän aikaa.

23 merkkiä siitä, ettet ole valmis seurustelemaan uudelleen, treffiasiantuntijoiden mukaan (23)

Joskus tarvitset vain rohkeutta kertoaksesi sinulle, että jokin ei ole oikein. "[Se on] evoluutionaarinen sisäänrakennettu mielen ja kehon ilmiö, joka koostuu elämäsi kokemuksiin perustuvista muistoista", De Luca sanoo. "Intuitiollasi on ennakkotieto [ja] näkemys, joka ohjaa sinua tekemään päätöstä aikaisemman kokemuksen perusteella."

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 25/08/2023

Views: 5883

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.