15 kysymystä, jotka auttavat sinua päättämään, oletko taas valmis treffeille (2023)

Monet suhteen etsijät tuntevat olevansa käveleviä haavoittuneita. Ja vaikka heillä on enemmän tapoja tavata potentiaalisia kumppaneita, useimmat näistä suhteista eivät toimi. He ovat edelleen valmiita yrittämääntreffitjälleen, mutta nämä soturit ovat ymmärrettävästi varovaisia. He saattavat tuntea tappiota edeltävän painon ja siihen liittyvän itsesuojelun ja kamppailla kovasti pitääkseen kyynisyytensä loitolla. Kadonneita voi olla vain niin paljonunelmatennen kuin ihmiset menettävät positiivisen asenteensa, vaikka he sen tietävätpessimismiei ole kiehtova eikä seksikäs.

Jokaisella suhteen hakijalla on ainutlaatuinen joukko syitä siihen, miksi he ovat edelleen sinkkuja, mikä luo pohjan sille, kuinka paljon deittailuenergiaa jää riskeiksi. Kukaan ei voi kertoa toiselle, milloin yrittää uudelleen, milloin vetäytyä, mitä muuttaa tai miten lähestyä seuraavaa tilaisuutta. Muuttujia on aivan liian monta stereotypian luomiseksi.

Entä jos olet esimerkiksi houkutteleva paketti, joka on juuri käynythaamujoku, jonka luulit olleen siinä pitkään? Tunnet varmasti hämmennystä, konfliktia, tuhoa,suru, epävarmuus, loukkaantuminen taisuututtaa. Saatat jopa tuntua siltävaaniminenettä kumppani yrittää löytää tarpeeksi tietoa, jotta itseäsi ei tule hulluksi tällaiseen uskomattomaan tilanteeseen. Tai ehkä kiirehdit liian nopeasti toiseen suhteeseen vain löytääksesi väliaikaista lohtua. Saatat jopa olla niin epätasapainossa, että turvaudut itsetuhoiseen pakokäyttäytymiseen.

Tai entä jos uskoisit todella olevasi jonkun valittu, vain saadaksesi tietää, että yksi kumppanisi aikaisemmista liekeistä on noussut uudelleen esiin ja olet nyt takaisin kilpailussa, joka ei näytä hyvältä sinulle? Käytät paljon energiaa ja ajatuksia kyseisen henkilön valintaan, olet kyllästynyt katsomaan pidemmälle ja valmis asettumaan. Nyt tunnet olosi voimattomaksi lopettamaan sitä, mitä tapahtuu, ja olet kauhuissasi siitä, että sinun on aloitettava alusta. Olet ymmärrettävästi haluton ottamaan uutta mahdollisuutta, mutta olet kuitenkin tottunut sitoutuneen suhteen iloon. Palaatko sinkkuna olemiseen ja luovutko uudesta sitoumuksesta vai sukeltatko takaisin romanttiseen kuiluun? Ehkä olet niin pettynyt, että et voi ajatella uuden mahdollisuuden ottamista, kun sydämesi on edelleen menetettyjen ihmisten vallassa.

Tai ehkä et ollut vielä valmis sitoutumaan, mutta kumppanisi oli. Et halunnut ennenaikaisesti luvata jotain, mitä et ehkä pysty toteuttamaan, mutta et halunnut menettää mahdollisuutta, että se lopulta onnistuisi. Kun kumppanisi sinnitti, hylkäsitkö hänet peläten ennenaikaista ansaan joutumista, ja nyt kadut suhteen menettämistä, jolla saattoi lopulta olla merkitystä?

Monet ihmiset valitsevat toistuvasti samanlaisia ​​kumppaneita – vaikka mikään näistä suhteista ei ole toiminut. Tai he eivät ole tarkastelleet sitä, mitä he tarjoavat, ja onko heidän haluamansa saatavilla. Ehkä he jatkavat luomistafantasiaskenaarioita, jotka eivät todennäköisesti onnistu. Sitten liian monien pettymysten tappioiden pelättyinä he tyytyvät liian nopeasti sellaiseen, joka ei ajan mittaan pysty täyttämään heidän tasoaan.Yksinäisyysvoi peittää loogisen ja tehokkaan päättelyn.

Kaikkien tietojen tasapainottaminen ei ole helppoa. Kysy itseltäsi nämä tärkeät kysymykset:

 • Mitä mahdollisia vaihtoehtoja sinulla on?
 • Oletko toipunut aiemmista tappioistasi?
 • Oletko valmis tarkastelemaan markkinoitavuuttasi realistisesti?
 • Oletko todella avoin tarjoamillesi mahdollisuuksille?
 • Onko sinulla tarpeeksi hyvä olo palataksesi "korttelille"?

Sinun on oltava parhaimmillasi ja valmiina olemaan toistamatta menneitä virheitä ennen kuin avaat itsesi sitoutuneelle etsinnölle, ja oltava sitkeä, jos seuraava suhde ei kompensoi sitä, mitä olet menettänyt.

Kukaan ei ole valmis seurustelemaan uudelleen, ellei he ole parantuneet riittävästi aikaisemmasta sydänsuruistaan. Kadonneita suhteita on suretettava asianmukaisesti, mutta ne eivät saa koskaan tuhota toivoa uudesta rakkaudesta. Niiden, jotka ovat edelleen surun kipeissä, on odotettava, kunnes he voivat olla rehellisiäoptimistinenuudelleen, jotta he voivat lähestyä seuraavaa suhdetta valmiina antamaan siitä parhaansa.

Jos olet edelleen pessimistinen, kyyninen, epävarma, tappiollinen,ahdistunut, vihainen, marttyyrikuolemana tai hyväksikäytettynä, suhtaudut seuraavaan suhteeseen parhaimmillaankin varovaisesti. Vielä huolestuttavampaa on, että haluat, että seuraava suhde korvaa kaiken tuskan, jonka koit edellisestä hylkäämisestä. Hypervalpas, saatat olla valmis havaitsemaan vihjeitä siitä, että horisontissa saattaa olla hylkäämistä, ja etsit jatkuvaa varmuutta uudelta kumppanilta, joka ei ole vastuussa siitä, mitä sinulle tapahtui.

Seuraava testi voi auttaa sinua selvittämään, oletko valmis uuteen suhteeseen. Vastaa kysymyksiin niin rehellisesti kuin voit.

Suhdevalmiuskysely

Vastaa seuraaviin kysymyksiin tällä asteikolla:

 • 1 = harvoin
 • 2 = Joskus
 • 3 = Melko usein
 • 4 = Usein
 • 5 = Suurin osa ajasta
 1. Ajattelen seuraavaa henkilöä, johon rakastun. ____
 2. Uskon, että löydän lopulta haluamani henkilön. ____
 3. Uskon, että olin arvokas kumppani. ____
 4. Luotan siihen, että tulevaisuus tuo mukanaan mahtavia uusia suhdeseikkailuja. ____
 5. Ihmiset pääsevät yli menetettyjen suhteidensa aiheuttamasta tuskasta. ____
 6. Uskon, että tuon tärkeän suhteen menettäminen on tehnyt minusta vahvemman ihmisen. ____
 7. Ystäväni kertovat minulle, että olen parantunut menetyksestäni. ____
 8. Ajattelen niitä hyviä asioita, joita olen tehnyt suhteessa. ____
 9. Uskon, että kumppanini todella välitti minusta. ____
 10. Luotan edelleen siihen, että ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä. ____
 11. Arvostan positiivisia puolia lähisuhteissa. ____
 12. Uskon, että olen oppinut sen, mitä minun täytyy tietää yrittääkseni seurustella uudelleen. ____
 13. Tunnen olevani uudistunutluottamustatietää, mitä tehdä toisin seuraavalla kerralla. ____
 14. Luotan siihen, että useimmat ihmiset "haamuttelevat" muita ihmisiä, koska he eivät halua satuttaa heitä. ____
 15. Asiat menevät niin kuin niiden kuuluukin. ____

Laske nyt yhteen kokonaispisteesi:

 • 1-15: Et ole vielä valmis treffeille.
 • 16-30: Sinun pitäisi luultavasti odottaa hieman ja keskittyä viettämään aikaa hyvien ihmisten kanssa, jotka rakastavat sinua.
 • 31-45: Alat parantua.
 • 46-60: Olet hyvin lähellä.
 • 61-75: On aika palata ulos.

Älä lannistu, jos tuloksesi osoittaa, että et ole valmis palaamaan sinne. Seurustelu on vaikeaa kaikille, varsinkin kun tuntemattomia on niin paljon. Vaikka asiat menevätkin suurimman osan ajasta hyvin, ei ole helppoa seurustella uudelleen sen jälkeen, kun olet pettynyt odottamattomaan tai ennenaikaiseen päättymiseen. Itseluottamus syntyy menestyksestä, mutta se voi tulla myös rakentamisestajoustavuuttalähestymistavan jatkuvan hiomisen kautta.

Mitä enemmän arvostat itseäsi, ymmärrät mitä haluat ja voit antaa ja näet suhteet potentiaalisesti vaarallisina mutta mystisinä seikkailuina, joita ne voivat olla, sitä tehokkaammin pystyt erottamaan hyvän huonosta. On vaikea pitää omaaitsetuntoperäkkäisten pettymysten edessä, mutta voit lopulta löytää haluamasi kumppanin, jos etsintäsi pysyy kevyenä ja älykkäänä. Kumppanin etsiminen ei eroa muusta elämästä, jonka haluat kestää. Pysy pyhässä paikassa, säilytä elävyyttäsi ja pysy avoimena muutokselle.

Useimmat ihmiset vetoavat yleisesti ihmisiin, jotka ovat rakastuneet elämään ja jotka toipuvat menetyksestä uudella sitoutumisella ja jännityksellä. Kenen tahansa on vaikeampaa seurustella tappioiden kasvaessa, mutta voit silti antaa kaikkesi joka kerta, kun yrität uudelleen. Tällainen rohkeus ja optimismi on aina tarttuvaa ja arvostettua deittailumarkkinoilla.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 09/08/2023

Views: 5885

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.