10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (2023)

Top 10 tuotetta

Nyt kun olet täynnä ja valmis lähtemään, katsotaanpa arvosteluja! Parhaat ja budjettivalinnat sisältävät yhteenvedon parhaista vaihtoehdoista, jotka löysimme polttoainesuuttimen puhdistinten vertailussa. Mutta lue valintamme, jos sinulla on dieselmoottori tai etsit muita ominaisuuksia. Mennään!

BG Cleaner Pack

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (1)

Tämän BG 44K polttoainesuuttimen puhdistusaineen pakkauksen mukana tulee suppilo, joka tekee seoksen lisäämisestä kaasusäiliöön sotkuttomana. Tämä erittäin suositeltava ja arvostettu polttoaineen ruiskutussuuttimen puhdistusaine käyttää eri pesuaineiden yhdistelmää puhdistaakseen polttoainejärjestelmän hiilestä ja roskista. Varsinkin kun etanoli-bensiinipolttoaineet jättävät ylimääräistä hiiltä taakse ja houkuttelevat vettä, polttoainejärjestelmän puhdistusaine, kuten BG 44K, on ​​loistava tapa ylläpitää polttoainejärjestelmääsi. BG 44K sisältää myös hoitavia ainesosia, jotka auttavat estämään korroosiota ja pitävät tärkeät alueet, kuten ylemmän sylinterin, hyvin voideltuna ja toimivat hyvin. Yksi 11 unssin pullo käsittelee jopa 20 gallonaa polttoainetta, mikä riittää useimpiin autojen kaasujärjestelmiin. Polttoainesuuttimen puhdistusaine voi parantaa polttoainetaloutta vähentämällä kertymistä, joka saa moottorisi käymään vähemmän tehokkaasti. Tämä tarjouspaketti antaa sinulle tarpeeksi käsitellä suurempia moottoreita tai piristää nurmikkovarusteitasi ja moottorivenettäsi sekä autoasi!

Tarkista hinta nyt10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (2)

Marvel Mystery Oil

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (3)

Jos etsit parasta polttoaineensuuttimen puhdistusainetta, jolla on korkea arvo, Marvel Mystery Oililla on useita käyttötarkoituksia auton säännölliseen huoltoon, mikä tekee siitä todellisen työhevostuotteen! Se vähentää ja estää kerääntymistä sekä kaasu- että dieselmoottoreissa sekä voitelee koko polttoainejärjestelmän. Tämän lisäksi voit myös lisätä Marvel Mystery Oil -öljyä synteettiseen, sekoitettuun tai perinteiseen moottoriöljyyn jokaisen öljynvaihdon yhteydessä. Vaihda yksi litra viiden litran öljynvaihdostasi Marvel Mystery Oililla, jotta voit tarjota öljyllesi samat polttoainejärjestelmän puhdistus- ja ilmastointiedut! Se auttaa myös kylmällä käynnistyksellä vähentämällä öljyn sakeutumista alhaisemmissa lämpötiloissa. Sitä on saatavana 16 unssin ja yhden gallonan pulloissa sekä 32 unssin pulloissa. Lisää neljä unssia kymmentä gallonaa kohti jokaisella täyttökerralla saadaksesi parhaat tulokset. Voit käyttää sitä myös nurmikon ja laivavarusteiden kanssa sekä ylhäältä alas -huoltoon!

Tarkista hinta nyt10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (4)

Chevron Concentrate Cleaner

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (5)

Todennäköisyys on hyvä, että kun kysyt mekaanikolta tai autoharrastajalta heidän mielipidettään siitä, mikä on paras ruiskutussuuttimen puhdistusaine, hän huutaa: Chevron! Käytä sitä 3 000 mailin välein tai jokaisen öljynvaihdon yhteydessä ajoneuvon suorituskyvyn parantamiseksi tai tarpeen mukaan kausivarusteille, kuten moottoriveneille. Chevron-puhdistusaineet sisältävät suuren pitoisuuden PEA:ta, joka tunnetaan kyvystään liuottaa kovaa hiilikerrostumaa. Lopputulos? Parempi kylmäkäynnistysteho ja polttoaineen vakaus sekä parempi polttoainetalous. Se on saatavana myös 20 unssin pulloissa ajoneuvoihin, joissa on suurempi kaasusäiliö. Se voi puhaltaa uutta elämää vanhoihin, paljon ajettuihin ajoneuvoihin tai tulla osaksi säännöllistä huoltoasi, jotta autosi toimii sujuvasti ja onnellisesti. Se voi myös toimia hyvin kausilaitteiden ja ajoneuvojen saattamiseksi pois "lepotilasta" pitkien käyttöjaksojen jälkeen. Se on laadukas tuote, ja paras uutinen on, että voit ostaa sen irtotavarana!

Tarkista hinta nyt

STP Cleaner

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (6)

STP 78577 Super-Concentrated Fuel Injector Cleaner saa joitakin parhaista polttoaineen ruiskutussuuttimen puhdistusainearvosteluista, mutta sillä on erittäin alhainen hinta! Yksi 5,25 unssin pullo, joka on suunniteltu käytettäväksi joka öljynvaihdon tai 4 000 mailin välein, voi käsitellä jopa 21 gallonaa kaasua. Se käyttää pesuaineiden sekoitusta, mutta siinä ei ole supertehokasta PEA-pesuainetta, kuten joissakin polttoaineiden puhdistusaineissa. Se ei kuitenkaan estä sitä yrittämästä "WOW"! Jos olet tekemisissä moottorin kanssa, joka on "pysähdyksissä" jonkin aikaa ja jossa todennäköisimmin on kertynyt lika- ja hiilijäämiä, STP 78577 Cleaner voi leikata sen läpi yhdellä käsittelyllä (tosin jotkut haluavat käyttää kahta). Likainen polttoainejärjestelmä on lähes väistämätöntä tuhansien kilometrien ajon jälkeen, ja se voi aiheuttaa ongelmia, kuten epätasaista joutokäyntiä, vähemmän reagoivaa kiihtyvyyttä ja pienempiä ajokilometrejä. STP 78577 -puhdistusaine on halpa tapa puhdistaa se!

Tarkista hinta nyt

Red Line Cleaner

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (7)

Red Line SI-1 Fuel System Cleaner on erittäin suositeltavaa yhtenä markkinoiden parhaista polttoaineen ruiskutussuuttimen puhdistusaineista. Se sisältää PEA:ta ja sekoitus korkean ja matalan lämpötilan pesuaineita tiivistetyssä seoksessa, joka puhdistaa polttoainejärjestelmän ylhäältä alas ja tuhoaa hiilikerrostumia ja kumimaisia ​​aineita parantaakseen polttoainetaloutta ja yleistä suorituskykyä. Jos ajoneuvossasi on vakavia kertymiä, suorita koko pullo Red Line SI-1:tä säiliön läpi. Voit ylläpitää moottorin puhtaana ja jäämiä lisäämällä säännöllisesti pieniä annoksia säiliöön täytön yhteydessä. Yhdellä pullolla voi käsitellä jopa 100 gallonaa, jos valitset sekoita vähän! Voit myös käyttää yhtä pulloa 3 000–5 000 mailin välein tai noin kerran jokaisessa öljynvaihdossa. PEA:n ja muiden pesuaineiden korkea pitoisuus puhdistaa perusteellisesti polttoainejärjestelmän ja myös synteettisen ylemmän sylinterin voiteluaineen.

Tarkista hinta nyt

Gumout High Mileage Cleaner

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (8)

Etsitkö hyvää polttoaineen ruiskutussuuttimen puhdistusainetta paljon ajettavaan ajoneuvoosi? Suunniteltu autoille, joilla on suuri kilometrimäärä (yli 75 000 mailia), Gumout Regane High MIleage Fuel System Cleaner sisältää PEA:ta, joka leikkaa hiilikertymiä koko polttoainejärjestelmässä, mikä on erityisen yleistä etanoli-bensiinipolttoaineseoksissa. Tämä Gumout-polttoainejärjestelmän puhdistusaine lisää myös hoitoaineita, jotka auttavat estämään tulevaa hiilen kertymistä, etanolin ja veden korroosiota ja vähentävät myös yläsylinterin kitkaa ja kulumista. Sitä voidaan käyttää myös turboahdetuissa ja ahdetuissa ajoneuvoissa, vaikka suorituskykyisissä ajoneuvoissa on yleensä enemmän hiiltä, ​​jota on vaikea leikata läpi polttoainesuuttimen puhdistusaineilla. Keskivertoautollesi ja erityisesti autoille, joilla on paljon ajokilometrejä, tämä polttoainesuuttimen puhdistusaine voi auttaa palauttamaan suorituskyvyn ja parantamaan polttoainetaloutta paremman ajokokemuksen saavuttamiseksi. Lisää vain pullo lähes tyhjään säiliöön, täytä ja aja! Sitä voidaan käyttää 3000 mailin välein polttoainejärjestelmän ylläpitoon.

Tarkista hinta nyt

3M injektorin puhdistusaine

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (9)

Likaiset polttoainesuuttimet voivat aiheuttaa ongelmia, kuten pysähtymistä, epäröintiä, sytytyskatkoja, tehon puutetta ja huonoa polttoainetaloutta – kaikki johtuu hiilen kertymisestä. 3M Injector Cleaner auttaa puhdistamaan ikenet, hartsit ja muut saostumat automaattisista polttoainesuuttimistasi parantamaan tyhjäkäyntivastetta ja palauttamaan polttoainetalouden. Suositeltu "annos" on yksi unssi gallonaa kohden - kaada se vain säiliöön, täytä ja siivooja alkaa toimia! Tämä voi olla erityisen hyödyllistä käytettäessä etanoli-kaasuseoksia ja matalaoktaanisia polttoaineita. Likainen suutin tai katalysaattori voi sytyttää Check Engine -valon, kun korjaus on itse asiassa melko yksinkertainen! 3M Injector Cleaner toimii myös pihakoneissa, kuten lumilingoissa ja ruohonleikkureissa, ja se on loistava lisä vuosittaiseen tai kahdesti vuodessa suoritettavaan huoltoon. Se on myös helppo kaataa bensatankkiisi sotkuttoman pullon ja pitkän kaulan ansiosta.

Tarkista hinta nyt

Gold Eagle -injektorin puhdistusaine

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (10)

Gold Eagle 104+ Fuel Injector Pro on tehty bensiinimoottoreille, erityisesti perinteisille ja GDI-moottoreille. Tämä polttoaineen lisäaine on suunniteltu poistamaan hiilikerrostumia putkista, suuttimista ja koko polttoainejärjestelmästä. GDI-moottorit ovat erityisen alttiita hiilikerrostumille, joten voit nähdä vakavia suorituskyvyn parannuksia hiiltä poistavilla polttoaineen lisäaineilla. Tuloksena voi olla parempi polttoainetalous ja ajettavuus! Tämä polttoainejärjestelmän puhdistusaine sisältää myös oktaanilukuja, jotka voivat myös parantaa suorituskykyäsi. Suositeltu käyttö on suorittaa kaksi käsittelyä tällä puhdistusaineella peräkkäin hiilikerrostumien irrottamiseksi ja puhdistamiseksi perusteellisesti. Anna vanhemmalle ajoneuvollesi vauhtia tai käytä sitä pihavarusteiden kanssa, jotka näyttävät lipuvan! Se on edullinen vaihtoehto parantaa ja ylläpitää bensiinikäyttöistä suoraruiskutusajoneuvoasi, varsinkin jos olet huomannut moottorin tehon vähentyneen ilman muuta ilmeistä syytä.

Tarkista hinta nyt

FPPF-dieselsuuttimen puhdistusaine

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (11)

FPPF 90100 Diesel Treatment on tiivistetty koostumus, jolla voidaan käsitellä jopa 240 gallonaa polttoainetta, kaikki pakattuna kahdeksan unssin pulloon! Vaikka se on suunniteltu erityisesti dieselmoottoreille, tätä vahvaa valintaa parhaaksi dieselpolttoaineen ruiskutussuuttimen puhdistusaineeksi voidaan käyttää myös joissakin bensiinimoottoreissa, jos sitä laimennetaan lisää. Tämä polttoainejärjestelmän puhdistusaine hajottaa vettä ja puhdistaa ruiskutusjärjestelmän vähentäen vahaamista, hyytelöimistä, purukumi- ja lakkaongelmia. Se vähentää sylinterin seinämän hankausta ja sisältää palamiskatalysaattoria sekä polttoaineen stabilointiaineita, jotka auttavat parantamaan polttoainetalouttasi ja ajokokemustasi. Jos käsittelet lunta ja kylmää säätä, polttoainejärjestelmän puhdistusaine, joka auttaa hallitsemaan jäätä, on loistava ase lisättäväksi arsenaaliisi polttoaineen hyytelöimisen estämiseksi! Sitä suositellaan yhteispaineruiskutusjärjestelmille. Se sopii erityisen hyvin vanhemmille dieselmoottoreille, joilla on vaikeuksia käyttää vähärikkistä dieselpolttoainetta tehokkaasti. Jos sinulla on suuret ajoneuvosäiliöt ja tarvitset hieman tehoa kylminä kuukausina, tämä FPPF:n vaihtoehto on saanut ylistäviä arvosteluja!

Tarkista hinta nyt

Hot Shot Clean and Boost

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (12)

Hot Shot's Secret Diesel Extreme Clean & Boost on huippuluokan polttoaineen ruiskutussuuttimen puhdistusaine kaikille dieselmoottoreille. Tässä polttoainejärjestelmän puhdistusaineessa yhdistyvät polttoaineen vakauden ominaisuudet ja tiivistetty setaanilukua parantava aine, mikä parantaa palavuutta ja sen seurauksena ajokykyä. Clean & Boost puhdistaa säiliön, putket ja suuttimet sekä poistaa vapaan veden. Se voitelee myös polttoainepumpun ja suuttimet ja lisää ruostetta ja korroosiota estävän pinnoitteen myös säiliöön ja putkiin. Stabiloimalla polttoainetta ja parantamalla setaanipitoisuutta se auttaa parantamaan polttoainetaloutta ja pitämään huoltotarvetta minimissä. Yksi litra Hot Shot Diesel Extreme Clean & Boostia käsittelee 75 gallonaa polttoainetta, ja sitä tulisi käyttää kuuden kuukauden tai vuoden välein. Tämän tyyppinen puhdistusaine ja setaanilukua parantava aine voi auttaa lisäämään mailia gallonaa kohden, pitämään polttoaineen ruiskutussuuttimet toimivina ja jopa parantamaan joutokäyntiä!

Tarkista hinta nyt

kirjailijasta

10 parasta polttoainejärjestelmän puhdistusainetta 2020 [Ostoopas] – Geekwrapped (13)

Jennifer Trimbee

Asiantunteva tutkija ja kirjailija

Jennifer Trimbee, GeekWrappedin johtava tutkija ja kirjailija, on asiantuntijakirjailija, jolla on monen vuoden kokemus. Jennifer kirjoittaa tekniikasta, urheilusta, ulkoilusta ja varusteista.

Lisätietoja Jenniferistä

Artikkeli päivitetty viimeksi:

30. syyskuuta 2019

Katso lisää arvosteluja:

Muut ajoneuvoarvostelut

Paljastus: GeekWrapped auttaa sinua löytämään parhaat jutut. Kun lukijat ostavat
itsenäisesti valitut tuotteet tällä sivustolla, ansaitsemme palkkion, joka tukee työtämme.

Paljastus: GeekWrapped auttaa sinua löytämään parhaat jutut. Kun lukijat ostavat itsenäisesti valittuja tuotteita tältä sivustolta, ansaitsemme työtämme tukevan palkkion.

Paljastus: Kun lukijat ostavat itsenäisesti valittuja tuotteita tältä sivustolta, ansaitsemme palkkion.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 04/07/2023

Views: 6141

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.